Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat když je 1 stupeň co dáváte prckum na sebe ven? ![]()
Jak velkým? 18 mesicniho oblekam jako sebe, akorat ma navic puncochcace a body. Nechodici do fusaku sem oblekala min, aby v tom nebyl vareny.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat když je 1 stupeň co dáváte prckum na sebe ven?
Anonym proč??
otázka je nějak choulostiva?
@Kriss Tina ano 18 měsíčního chodici pravé jsme se spořitelen dohadovali no on je pro punčochy a kalhoty já zase pro zimní kombinezu no tak sem chtěla znát názor ostatních ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ano 18 měsíčního chodici pravé jsme se spořitelen dohadovali no on je pro punčochy a kalhoty já zase pro zimní kombinezu no tak sem chtěla znát názor ostatních
S přítelem *
To zalezi na diteti. Jedno jsem oblekala vic, protoze mu byla stale zima. Druhe bylo oblecene mene a me byla zima pri pohledu na nej ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ano 18 měsíčního chodici pravé jsme se spořitelen dohadovali no on je pro punčochy a kalhoty já zase pro zimní kombinezu no tak sem chtěla znát názor ostatních
Máme stejně staré dítě. V tomto počasí by se v kombinéze uvařilo. Punčochy, kalhoty, body, ev. svetr a bundu. Přece není žádná krutá zima
kombinéza je do sněhu.
@Anonymní píše:
Já bych byla pro punčochy a kalhoty. I když se setkávám s názory, že mám své kluky otužilé. Malému dávám klasické tepláky a na to pogumované kalhoty, slabší mikimu, zimní bundu a čepici, teplé boty. Oteplováky, punčocháče, šály, nákrčníky, rukavice, se u nás moc nevidí, až když je opravdu sníh a mrazy.
Záleží, jak se hýbe. Jestli jo, tak se v kombinéze uvaří. Tu jsem dávala jen do sněhu a v mínus pět a míň.
Vem si to takhle, když teď dostává kombinézu, když je venku cca 3-4-5 st., Co mu dáš, až bude minus deset? Tím sem se řídila já ![]()
Syn v tomhle počasí obvykle měl podvlíkačky a softshell kalhoty, když vypadali, že bude chladněji, tak takové ty sustskove kalhoty s fleesem uvnitř.
Moje dítě je otužilé, takže když je venku cca 5 nad nulou dostane jen teplé tepláky. tricko, mikču a Teplou bundu s čepicí. Když je kolem 0,tak legíny a na to ještě tepláky. Když mrzne nebo je sníh, tak legíny a oteplovačky.
Kombinézu jsme dávali až na sníh. Jinak punčochy a vyteplené kalhoty. Ale pokud by seděl v kočáru, tak bych přikryla dekou, pokud běhá, tak mu to stačí.
@Anonymní píše:
Davam leginy, zimni sofshellove kalhoty. Zimni kombinezu staci jen vyslovene na sanky, kde se nezahreje pohybem, nebo na valeni se do snehu. Na chozeni v 1st lepsi kalhoty, lip se mu bude chodit. Dej si oteplovaky, leginy a jdi na prochazku…
Já oblékám vyteplenou kombinézu.
Pod to jen punčošky a bodyčko.
@Anonymní píše:
My ani kombinezu nevedeme. Kdyby náhodou napadl snih, tak dostane akorat pogumovane kalhoty pres normalni obleceni, aby nebyl mokry. Jinak teplaky a kdyz je pod tech 5 stupňů, tak pod ne puncochace. Ale ja mam celkove takovou otuzilou rodinu, my se nikdo nenavlikame jak na sibiř.
Rok a půl, dávám softsheelovou bundu a kalhoty, pod tim ma to co doma, kalhoty, body a tenkou mikinu. když je hodně pod 0, tak kombinezu.