Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak napriklad, dneska jdu ke kadernici…
Dotaz se netyka pouze zkraslovani ![]()
Ahojíček ![]()
Já každý den, když malej na hodinku usne tak doma cvičím
![]()
V sobotu se konečně chystám do solárka ![]()
Taky si jednou za čas něco hezkého koupím na sebe, i když momentálně to moc nevynosím ![]()
Snažím se zůstat v celkové kondici a nezaspat na vavřínech
![]()
Ještě bych potřebovala sem tam vypadnout na skleničku vínka, ale bohužel tu v Praze nikoho neznam ![]()
Chodím na nehty,pravidelně ke kadeřnici…
Když mi to vyjde,tak 2krát týdně večer cvičit.
Když jdu ven,namaluju se aspoň trošku a tak jednou za měsíc jdu s holkama nebo s mužem ven
hlídání máme,tak je to super…
Dneska jsem se zvážila, takže pro dnešek jsem toho udělala až až..zkazila si náladu..
![]()
Maluji se každý den a barví si vlasy sama..Ke kadeřnici půjdu až na jaře ![]()
Ale včera jsem z ničeho nic utekla SAMA do města a byla hodinu pryč - bylo to moc příjemné..udělalo mi to dobře..Konečně jsem nesbírala klacky, nezkoumala každý papírek na zemi a nenabírala lístečkem sníh, nedělala stopy a nehledala psí hovínka…a koupila si vonavý krém na ruce, s kterým jsem se doma asi 10× namazala, protože krásně voní.
Včera jsem si s kamarádkou dala štamprličku slivovičky,jelikož jsem zralá na odvoz do pakárny,dětičky mamince dávají zabrat,hlavně to malé
A zítra možna svitne jiskra naděje a po několika letech půjdu ven SAMA jen s kámoškou na vínko.
V pondělí jsem utekla na kosmetiku - to mi pomohlo fyzicky. Tohle jsem provedla prvně po téměř 11ti měsíční izolaci co jsem s malou doma. Chtěla bych na ples a do kina s manželem, ale nemáme hlídání. Jinak ráda čtu knížky - to mi pomáhá psychicky.
Lizbeth píše:
Dneska jsem se zvážila, takže pro dnešek jsem toho udělala až až..zkazila si náladu..![]()
Maluji se každý den a barví si vlasy sama..Ke kadeřnici půjdu až na jařeAle včera jsem z ničeho nic utekla SAMA do města a byla hodinu pryč - bylo to moc příjemné..udělalo mi to dobře..Konečně jsem nesbírala klacky, nezkoumala každý papírek na zemi a nenabírala lístečkem sníh, nedělala stopy a nehledala psí hovínka…a koupila si vonavý krém na ruce, s kterým jsem se doma asi 10× namazala, protože krásně voní.
Lizbeth - moc vtipné ![]()
Já jsem také zdrhala do města ještě ve 40tt, protože jsem věděla ža pak už nebudu mít šanci.
No a jak jsem porodila, tak udeřili mrazy a sedím doma.
Jinak bych klidně utíkala i drobcem ![]()
ahojky tak já chodím na nehty, 2× týdně cvičit, vlasy mi jezdí dělat bejvala spolužačka
, jinak jednou nějdy i 2× do měsíce jdem s příťou na ples, véču nebo tak na něco hlídání máme takže je to fajn ![]()
Jo a já ještě někdy přes víkend, kdy hlídá malého muž, tak sednu do auta, vypeckuji si hudbu a jdu si projet moje provozovny ![]()
chodim na kosmetiku, občas na nákupy, někdy si dojdu posedět s kamarádkama, čtu ![]()
Teď v zimě to je v háji ale jen co bude jaro tak se budu věnovat své zahradě. Miluju zahradnicení. Už se nemůžu dočkat.
Chodím aspoň jednou v týdnu cvičit, to mě docela nabije. A pak jdu občas s kámoškou na kafe, to taky není k zahození
No a nepravidelně ke kadeřnici a ještě každý měsíc na masáž.
Chodím ke kadeřnici a pravidelně s kámoškou na kafe a 1× týdně hodím cvičit, Ted když mrzne tak si chodíme zabruslit. Jo a na badminton
na masáž se chystám už dlouho, ta je zatím v plánu ![]()