Co děláte pro sebe, maminy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10726
9.2.12 09:23

Co delate maminy pro sebe?

Tak napriklad, dneska jdu ke kadernici…

Dotaz se netyka pouze zkraslovani :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2587
9.2.12 09:30

Ahojíček :)

Já každý den, když malej na hodinku usne tak doma cvičím :lol: :lol:
V sobotu se konečně chystám do solárka :lol:

Taky si jednou za čas něco hezkého koupím na sebe, i když momentálně to moc nevynosím :lol:

Snažím se zůstat v celkové kondici a nezaspat na vavřínech :lol: :lol:

Ještě bych potřebovala sem tam vypadnout na skleničku vínka, ale bohužel tu v Praze nikoho neznam :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65304
9.2.12 09:35

Chodím na nehty,pravidelně ke kadeřnici…
Když mi to vyjde,tak 2krát týdně večer cvičit.
Když jdu ven,namaluju se aspoň trošku a tak jednou za měsíc jdu s holkama nebo s mužem ven ;) hlídání máme,tak je to super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.2.12 09:39

Dneska jsem se zvážila, takže pro dnešek jsem toho udělala až až..zkazila si náladu.. :zed: :mrgreen:
Maluji se každý den a barví si vlasy sama..Ke kadeřnici půjdu až na jaře :D

Ale včera jsem z ničeho nic utekla SAMA do města a byla hodinu pryč - bylo to moc příjemné..udělalo mi to dobře..Konečně jsem nesbírala klacky, nezkoumala každý papírek na zemi a nenabírala lístečkem sníh, nedělala stopy a nehledala psí hovínka…a koupila si vonavý krém na ruce, s kterým jsem se doma asi 10× namazala, protože krásně voní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
9.2.12 09:52

jím, spím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
9.2.12 09:53

Včera jsem si s kamarádkou dala štamprličku slivovičky,jelikož jsem zralá na odvoz do pakárny,dětičky mamince dávají zabrat,hlavně to malé :lol: A zítra možna svitne jiskra naděje a po několika letech půjdu ven SAMA jen s kámoškou na vínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
9.2.12 10:00

V pondělí jsem utekla na kosmetiku - to mi pomohlo fyzicky. Tohle jsem provedla prvně po téměř 11ti měsíční izolaci co jsem s malou doma. Chtěla bych na ples a do kina s manželem, ale nemáme hlídání. Jinak ráda čtu knížky - to mi pomáhá psychicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
9.2.12 10:01
Lizbeth píše:
Dneska jsem se zvážila, takže pro dnešek jsem toho udělala až až..zkazila si náladu.. :zed: :mrgreen:
Maluji se každý den a barví si vlasy sama..Ke kadeřnici půjdu až na jaře :DAle včera jsem z ničeho nic utekla SAMA do města a byla hodinu pryč - bylo to moc příjemné..udělalo mi to dobře..Konečně jsem nesbírala klacky, nezkoumala každý papírek na zemi a nenabírala lístečkem sníh, nedělala stopy a nehledala psí hovínka…a koupila si vonavý krém na ruce, s kterým jsem se doma asi 10× namazala, protože krásně voní.

Lizbeth - moc vtipné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
9.2.12 10:33

Já jsem také zdrhala do města ještě ve 40tt, protože jsem věděla ža pak už nebudu mít šanci.
No a jak jsem porodila, tak udeřili mrazy a sedím doma.
Jinak bych klidně utíkala i drobcem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
9.2.12 10:34

ahojky tak já chodím na nehty, 2× týdně cvičit, vlasy mi jezdí dělat bejvala spolužačka :) , jinak jednou nějdy i 2× do měsíce jdem s příťou na ples, véču nebo tak na něco hlídání máme takže je to fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
9.2.12 10:37

Jo a já ještě někdy přes víkend, kdy hlídá malého muž, tak sednu do auta, vypeckuji si hudbu a jdu si projet moje provozovny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
9.2.12 11:32

chodim na kosmetiku, občas na nákupy, někdy si dojdu posedět s kamarádkama, čtu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
9.2.12 11:41

Teď v zimě to je v háji ale jen co bude jaro tak se budu věnovat své zahradě. Miluju zahradnicení. Už se nemůžu dočkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
9.2.12 13:15

Chodím aspoň jednou v týdnu cvičit, to mě docela nabije. A pak jdu občas s kámoškou na kafe, to taky není k zahození :kytka: No a nepravidelně ke kadeřnici a ještě každý měsíc na masáž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.12 14:24

Chodím ke kadeřnici a pravidelně s kámoškou na kafe a 1× týdně hodím cvičit, Ted když mrzne tak si chodíme zabruslit. Jo a na badminton ;) na masáž se chystám už dlouho, ta je zatím v plánu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová