Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
chtěla bych se Vás zeptat co děláte na mateřské?
Já jsem totiž skoro rok doma a zjišťuju že jsem úplně tupá
V červnu jsem odmaturovala a od té doby jsem byla doma. V listopadu se nám narodila Natálka tak jsem jenom s ní, mluvím na ňu ťuťu ňuňu, když mám čas tak narychlo uklidim, uvařím a na druhej den odznova..
Potřebovala bych nějakou činnost, kdy bych u toho přemýšlela, nedokážu si představit co bude za rok. Přemýšlela jsem že bych třeba mohla vysokou dálkově, ale na to zas nemám čas. Ale potřebovala bych něco takovyho.
Jestli to tak pujde tak ze mě bude uplněj tupoň ![]()
Chci se začít učit nový cizí jazyk
. Většina kamarádek je více in, neboť háčkují a pečou potahované dorty
.
Ahoj, já jsem třeba rodila třetího ledna a jsem, po císaři…Předtím než jsem šla jakoby na mateřskou, tak jsem dělala do 35tt. Dělala jsem na DPP osobní asistentku starším lidem..Už ted přemýšlím, jak se zase vrátit do práce mezi lidi…Malej je na umělej a tím pádem mě ošklivě řečeno nic doma nedrží..jasně že malej, ale kdo dnes nepotřebuje peníze, že…
je jasný, že bych asi nikam na hpp nešla, ale aspon zas na tu DPP nebo DPČ…
Věnovala jsem se dítěti a sama sobě, na MD jsem konečně měla čas se vrátit ke svým koníčkům - literatura a jazyky. Hodně jsem četla a poslouchala literární pořady na rádiu Vltava (to se dá i při výkonu domácích prací). Škoda jen, že MD trvala jen 20 týdnů, byl to krááááááásný čas… zítra se vracím do práce. Zazvonil zvonec a pohádky je konec.
Ahoj, já studuju. Už třetím rokem a letos mě čeká bakalářka. Malý se narodil teď v listopadu a zatím stíhám. Ale fakt je ten, že školu dělám formou elearningu, takže tam jdu 3× za semestr a pak až ke zkouškám. Nedělat vůbec nic, tak bych se za chvíli neuměla vyjadřovat. Už teď mi vypadávají slova ![]()
Hodně čtu, hodně píšu, dělám ty potahované dorty
, když u ná se pořád slaví ![]()
@konévka píše:
Ahoj, já studuju. Už třetím rokem a letos mě čeká bakalářka. Malý se narodil teď v listopadu a zatím stíhám. Ale fakt je ten, že školu dělám formou elearningu, takže tam jdu 3× za semestr a pak až ke zkouškám. Nedělat vůbec nic, tak bych se za chvíli neuměla vyjadřovat. Už teď mi vypadávají slova
Tak to mám právě taky ten problém s tím vyjadřovánim
A můžu se tě zeptat na kolik tě to tak vyjde ta škola. Docela o tom přemýšlím, nějaký lehčí obor abych to s mimčem zvládla.
Čtu hooooooodně, dělám si svoje věci (výtvarné), naučila jsem se dobře vařit
to jsem nikdy dřív neměla čas, snažím se občas šít, fotím, zajímám se o milion věcí, chodím ráda na dlooouhé procházky…atd atd atd
@K.Black ja delam vsechno a nic…v tech pauzach kdy ani jedno dite nerve a nic nechce…takovej poradnej uklid na x-krat to je radost. a ve zbytku casu taky h…o ![]()
@LouLou no jéje, třeba vyndat myčku na 3×, pověsit prádlo taky, vysavač vypnout 8× v jedné místnosti, protože je potřeba nějaká důležitost ![]()