Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jdu si pro další radu. Mám jedno dítko (kluk 2 roky ) a doma se strašně nudíme. Hned ráno mám uklizeno, uvařeno a hrajeme si společně. Malý už se obleče, naji, chodi na nočník…všechno chce sam. Chodíme ven i do koutku, ale pořád je mi nějak smutno. Snažila jsem se najít kamarádku, vždy se mi nějaka ozve na pc ale ze schuzky vzdy sejde. Nebo si najdu kamaradku, ktera chodi ven jen kdyz sviti slunicko
Pro mě je to málo. V listopadu jsem prodělala ZT a od té doby mam pořad nejak smutno na srdicku a nemam doma v byte jen s malym stání. Taky se u nas v byte necitim dobre, stehovali jsem se v lete :-/ Tak bych chtela poradit jestli je nas vice a popr. jak se zabavujete, co delate? Chci chodit cvicit, ale zase nemam s kým…Prostě mě nebaví být sama jen s malým, procházky, výlety…Nebo že by deprese s počasí?
Na cviceni nikoho nepotrebujes, navic je velka pravdepodobnost, ze se s nekym seznamis tam. Ja bych ten volny cas vyuzila, treba pracovne nebo tak…
Ahojky, tak zkus s malým něco vyrábět, navrhovat mu nějaké hry do kterých by ses mohla zapojit i ty
ale co píšu tak ti to asi nepomůže co?
Taky se příšerně nudím, asi bych ty děti musela mít alespoň tři, abych se nudit přestala
, uklizeno, uvařeno, vypráno, vyžehleno (taky máme byt), vážně pro mě platí to rčení„jedno dítě, žádné dítě“
.
Jééé já se tak ráda nudím s jedním
jednou za 14 dní máme tři, ale po prvních deseti minutách přemýšlím že uteču do lesa a budu raději spát v noře s jezevcem ![]()
Prijdi ke me, tady je prace
…s kamaradkama je to blby no, chce to si najit zabavu i sama. psala si, ze bydlite od leta, co se zabavit vylepsovanim bytu? tim se zamestnavam ja, broudam po netu, vybiram nejake veci, premyslim jak premaluji chodbu a jak ji dodelam…deti uz mam dve, ale kdyz jsem mela prvni, zacala jsem zase pacovat na castecny uvazek, dala prihlasku na skolu, kterou porad delam, diky tomu mam pravidelny prisun lidi, kamaradu…taky chci zacit hackovat
,bohuzel mi nejdou zadne rucni prace, takze si najit konicka na doma nic moc a cviceni me nebavi.co tvuj muz? podnikate spolu neco? vecere, vylety, obedy i s prckem, kino, divadlo? doma zavrena porad bych zesilela.na prochazky moc nechodim, samotnou me to nebavi a kamaradky mam liny, nebo v praci…co knizky? ctes rada? s prvni jsem cetla hodne, druha me moc nenecha zatim.
@admenL Tak jsem koukla odkud jsi a společný procházky padají - já jsem z Prahy
. Ne že bych se nudila, ale venku mě to baví taky raději s někým než samotnou. U nás už je to taková rutina. Dojít nakrmit kachny, házet kameny do vody, obejít barák, prohlídnout si všechny psy venku, zastavit se pro něco na zub v obchodě a domů…Jinak u nás teď vede modelína. Já si pořídila fimo a odpoledne tvoříme spolu. Zabere to tak dvě hodinky denně a ještě mě to neomrzelo ![]()
@yum-yum26 píše:
Taky se příšerně nudím, asi bych ty děti musela mít alespoň tři, abych se nudit přestala, uklizeno, uvařeno, vypráno, vyžehleno (taky máme byt), vážně pro mě platí to rčení„jedno dítě, žádné dítě“
.
odkud jsi
?? Vrazim ti dceru ![]()
@yum-yum26
To jsem na tom uplně stejně. Ale mě by vážně stačila kamarádka, která by se mnou občas zašla na prochajdu ![]()
Chci se taky nudit, když jsem bez dětí, tak mi to přijde strašně divný, uklizeno mám za chvilku…spím sama v posteli (tátu nepočítám
),nikde nikdo…
![]()
Počkej až přijde další a další dareba.
Já z nudy začala studovat školu
co takhle nějaký kurz?
Pokud budeš chodit cvičit, taxe určitě seznámíš i tam
já začala chodit sama před rokem a teď už si tam tykám snad se všema
a mamin tam je spousta
@wildcherry
Ahoj, tak chlopek je pořád v práci a to doslova. Občas teda když je počasí tak vyražíme na tůru, nebo uděláme grilovačku s přáteli…tot vše. Navíc tím jak nemám hlídání, tak se dlouho nezdržím ![]()
Jinak čtu hodně, ale to jsem zase sama a já potřebuji asi lidi. Jinak byt máme ok, více do něj investovat a vylepšovat nechcem, příští rok začínáme snad stavět, takže zbytečné peníze. A s tím háčkováním jsem domluvena, ale zatím jsme to nerealizovali.
No já mám zatím jednoho 7-měsíčního a začala jsem si přivydělávat, protože zatím je hodný a zabaví se sám na docela dlouho, uvidíme jak dlouho mu to vydrží
Cvičit chci začít taky, akorát sama se k tomu nedokopu, ze které části Ovy jsi?
Ja se teda nenudim…ted mam dva, tak to ani nejde, ale i kdybych mela jen dceru, tak bych vetsinu volneho casu venovala siti, desne me to bavi. Ted si na to rvu kazdou volnou chvilku, nekdy na ukor domacnosti.
najdi si nejaky kurz, treba jazyk, uc se, nebo neco vyrabej, chod na cviceni, tam se taky muzes seznamit.
a hlavne si to uzivej!
@admenL porid si druhy, uz nebudes mit cas se nudit
pardon, ted ctu o zt, tak to se omlouvam.mne to taky uz k tomu 2.roku s jednim nebavilo…
Příspěvek upraven 09.01.13 v 09:37