Ošklivé sny o svém dítěti

89
1.1.13 17:57

Ošklivé sny o svém dítěti

Ahoj Mamky :mavam:
Dnes v noci se mi zdal straslivy sen o mem synovy ( 4 mesice)
Zacalo to tim, ze jsme spali a ja se najednou vzbudila a cely byt byl vzhuru nohama. Mikrovlnka na zemi, kavovar na zemi, veci ze susaku rozhazeny po byte, otevrene okno a v nem vetev. Myslela jsem ze nas nekdo vykradl. zacala sem se klepat a byla jsem uplne mimo..chodila jsem po baraku a hledala kdo kde je. V tom najednou slysim syna jak fnuka a spustila se mikrovlnka. On byl v NI!!! Normalne se v ty zaply mikrovlnce tocil.Tak sem ji duchapritomne vypla a malyho chtela vyndat.byl hrozne horky, ale nebyl spaleny ani neplakal. A najednou sem rozkrajovala banan, ktery byl duty a uplne vevnitr cerny… Pak jsem odlozila nuz a sla do pokoje skontrolovat jestli je malej v postylce a byl tam. Pak sem sla do podkrovi, kde spi muz.Ten mel byt na nocni ale spal v posteli, tak sem ho vzbudila a rekla mu co je dole za bordel a on mi rekl ze to udelal on ale ze nevi proc, ze kdyz sel z prace domu tak ho zmlatili ozralove. :nevim:

Ted se uplne bojim jit spat. S malym mam porad trapeni protoze nechce spinkat a ja uz jsem vycerpana a nekdy na nej kricim :zed: A ten vecer (vcera) jsem na nej kricela.. Bylo to snad nejaky znameni?? Je mi fakt strasne, vecne veku sem v noci sama jen s malym, muz dela nocni. a i kdyz se zamknu a necham si rozsvicenou lampicku, normalne se bojim. Kazdeho vrznuti, kdyz se sepne karma, kdyz vrci lednice… Nevim jak se toho zbavit a zvlast po dnesni noci, po tomto otresnem snu.

Stalo se vam nekdy neco takoveho?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2691
1.1.13 18:08

Nestalo, ale zní to děsivě..myslím, že bys potřebovala odpočinek, prostě vypnout a nemyslet jen na to, že v noci nespíte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 18:11

Mě se před porodem zdálo, že se m syn předčasně narodil u mamky v ložnici, vypadal jako kuře bez peří a porodila jsem ho pupíkem…

jindy se mi zdálo že mi na chatě umřel na SIDS tak jsem tam odmítala šíleně dlouho jet…

zkus se nějako odreagovat si prostě jen přetažená a vycukaná. jsou to jen sny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.13 18:12

@KriJona Nejradeji bych si vymazala pamet :zed:
Jakmile zavru oci, mam ten obrazek jak je malej v ty mikrovlnce predsebou.. a hned je mi uplne zle :! :! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.13 18:16

@paola white Pred orodem se mi taky zdali,,debilni sny,,
Treba ze se malej narodil, byl hrozne dlouhej a mluvil francouzky
Ale ted to bylo fakt,,strasidelny,,
Nemam kdy si odpocinout, muz dela nocni, pres den spi.. babicka nefunguje a prababca je stara a nemocna. a jedina kamaradka ta ma taky dite, sice uz 9 let, ale taky chodi do prace a dalkove studuje.. A kdybychom jeli k dedovi, tak ten zas kouri jak prokoplej a je to ten typickej chlap co zna jen dudlik na utiseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
1.1.13 18:22
@ElíDomí píše:
@KriJona Nejradeji bych si vymazala pamet :zed:
Jakmile zavru oci, mam ten obrazek jak je malej v ty mikrovlnce predsebou.. a hned je mi uplne zle :! :! :poblion:

já ti věřím..mě se někdy zdá o smrti rodičů a jsem z toho špatná celý den..naštěstí to pak přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 18:24

@ElíDomí mě taky nikdo nepomáhá :? tak zkus omezit provoz na minimum a spi s dítětem přes den. obědy se dají koupit ve školních jídelnách, nakupovat může chlap a domácnost to taky na nějakým základním režimu chvíli vydrží. lepší než zblázněná maminka.

zkus na ten sen nemyslet. já vím že je to těžký. taky se mi kolikrát zdálo něco fakt hnusnýho že jsem ani spát nemohla, ale ono to po čase přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.13 18:31

Mam pocit ze uz blazen sem :(
Nejlepsi bude usnout asi u televize, jinak pak uz nevim…nemyslet na to opravdu nejde.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.1.13 18:49

Já teda taky mívám různě hnusný sny, pak si schválně před spaním pouštím třeba gilmorky nebo čtu dívčí románky a před usínáním si na to myslím a vymýšlím ten příběh, abych měla klidné sny… jinak ten strach znám, já se taky bojím, že se k nám někdo vloupe a bůhví co nám udělá…i se mi o tom zdálo, jak jsem s malou v náručí přelézala před zloději balkony… hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.1.13 19:04

To chce klid, je to jenom sen… Taky se mi obcas zdaji hnusny sny, chce to neresit a jet dal, obcas se to v ty hlave blbe pomota… Mne se nedavno po cteni nejakych diskuzi zdalo, ze jsem pomahala u domaciho porodu dvanactercat :-O :mrgreen:

Hod si nohy nahoru, pust hezkej film a relaxuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
1.1.13 19:19

Taky se mi zdály naprosto hororové sny o dětech. Někde jsem četla, že je to tím, že se o dítě podvědomě bojíš a mysl se s tím ve snech takto vyrovnává. Uznávám, že je to humus, ale předně si musíš uvědomit, že je to jen sen, že to nic jinýho neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
1.1.13 19:23

Mivam taky nekdy otresne sny, napr se mi zdalo, ze mi starsi syn, tehdy rocni, vletel pod kamion, kolo mel primo prez telo, z pusy a usi mu tryskala krev, natahoval ruce a volal maminko maminko nechci umrit :zed: mesic jsem mela strach jit pres cestu :roll: vetsinou mam z toho trauma kdyz je tma, prez den na to zapomenu, ale kdyz je noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.13 19:35

Presne tak! pres den pohoda, ale jakmile nastane vecer… sem z toho vystrasena tyjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.13 19:37

Ja sem takovy povahy ze se ani nemuzu koukat treba na kriminalky. vydim jak nekoho zamordujou a je to v pytli… Hlavne ten sen byl uplne zivej… vlastne se mi zdalo, jak se mi o tom zdalo.. Fuuuuuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.1.13 19:42

Mne se takhke zdalo, ze se manzel s detma vyboural, ja bezela za nema za autem :zed: a videla jsem auto obraceny na strese v rece a rikali mi, ze deti jsou v ooradku, ale manzel to neprezil :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí