Nervozita s dětmi

Anonymní
1.1.13 14:53

Nervozita s dětmi

Skoncilo mi sestinedeli a ja se stale citim nejak nervozne. kdyz mam za sebou spatnou noc, ze se moc nevyspim, jsem cely den nervozni, boli me zaludek, jsem strasne podrazdena, nemam chut na jidlo. musim se venovat i starsimu diteti a jsem z toho na nervy :oops: prejde to nebo se mam radeji objednat k psycholozce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Linda85
1.1.13 15:05
@Anonymní píše:
Skoncilo mi sestinedeli a ja se stale citim nejak nervozne. kdyz mam za sebou spatnou noc, ze se moc nevyspim, jsem cely den nervozni, boli me zaludek, jsem strasne podrazdena, nemam chut na jidlo. musim se venovat i starsimu diteti a jsem z toho na nervy :oops: prejde to nebo se mam radeji objednat k psycholozce?

Já mám to samé. Mám teda jednoho prcka, 5 měsíčního. A celé dny jsem podrážděná, nervózní.. Teď se to zlepšilo, takže si to užívám :)! Já teda začala více chodit na procházky a s kamarádka a prckama ven a pomohlo! Držím palečky :)

• Citovat
  • Upravit
89
1.1.13 15:06

Ahoj, ja mam sice uz 4m syna ale toto mam porad.. nekdy jsem uz tak vytocena ze vseho, ze jsem pak i oskliva na malyho.. nemuze za nic, je miminko, tak place a tak… ale nekdy je toho na me taky moc :( Hodne mi pomuze kdyz muzu malyho dat pohlidat treba tatovi, nebo nejake kamaradce.. jen na par hodin.. a bud si odpocinu, udelam si cas sama na seba, nebo aspon uklidim a mam to v klidu… Take nekdy premyslim ze se nekam obednam protoze mam strach ze to bude horsi a horsi a je je mi to lito hlavne kvuli prckovi.. nekdy se fakt neovladnu a rvu… Drzim palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 15:12

Synovi je 11 měsíců a taky když v noci řádí tak jsem ráno našláplá jak pytel střelnýho prachu. To pak stačí aby se manžel blbě nadechnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linda85
1.1.13 15:12
@ElíDomí píše:
Ahoj, ja mam sice uz 4m syna ale toto mam porad.. nekdy jsem uz tak vytocena ze vseho, ze jsem pak i oskliva na malyho.. nemuze za nic, je miminko, tak place a tak… ale nekdy je toho na me taky moc :( Hodne mi pomuze kdyz muzu malyho dat pohlidat treba tatovi, nebo nejake kamaradce.. jen na par hodin.. a bud si odpocinu, udelam si cas sama na seba, nebo aspon uklidim a mam to v klidu… Take nekdy premyslim ze se nekam obednam protoze mam strach ze to bude horsi a horsi a je je mi to lito hlavne kvuli prckovi.. nekdy se fakt neovladnu a rvu… Drzim palce :mavam:

Tohle je můj případ :(! Kolikrát jsem malému okřikla a pak mě to přišlo líto :(! Nebýt mojeho, tak se asi zblázním :roll:! Taky jsem přemýšlela o návštěvě psychologa, ale tak nějak to zvládáme :)!

• Citovat
  • Upravit
89
1.1.13 15:19

@Linda85 ja mam muzskyho vetsinou v praci, takze je vzacnosti kdyz se ujme maleho.. Navic dela nocni :zed: Me to strasne pak mrzi kdyz maleho okriknu, nekdy na nej opravdu zarvu a on se upne rozbreci, az je mi ze me zle :zed: :zed: Zatim se snazim to prodychavat, jit se vyrvat treba do kuchyne, nebo proste jen hluboky naadech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 15:32

@ElíDomí mě to je taky kolikrát líto když na něj křiknu tak ho radši vrazím do postýlky odejdu do kuchyně chvilku si sednu vydýchám se řeknu si že to přece nedělá schválně a pak se k němu vrátím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.1.13 15:33

Neblbni - to je naprosto normální - když jsi nevyspalá, tak to je někde znat, ne? Já startovala na našlápnutí, když jsem ponocovala a že to bylo hodně často. Pomohlo, když si někdo vzal děti ven na procházku a já se mohla alespoň chvíli vyspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.13 15:39

@ynax ja vim, ze je to celkem normalni, ale strasne me to obtezuje, chce se mi brecet, mam pesimistickou naladu, proste hruza:-(
prcek navic v noci „vyklada“ - usne krasne, ale treba za hodku heka, vydava zvuky a ja nemuzu spat…jsem z toho nejaka vycerpana :?

• Citovat
  • Upravit
461
1.1.13 15:43

Tak já se taky připojuji holky. Mám doma holčičku 14 dní ale také prvorozenou 1,5 roku. A spíše to schytává ta starší :-(. Dělá sem tam věci na schvál. Vím že se snaží upoutat pozornost ale kolikrát také vystartuji a pak mě to mrzí. A ráno když vstávají současně v kuchyni binec, na podlaze zašlapaná snídaně a já nevyspaná tak je to šílená kombinace. Jo a vzhledem k tomu že ven zatím nemůžu s miminkem tak mě to zatím kompenzuje vánoční cukroví :lol: to ale pak budu vypadat :dance:
Všem přeji pevné nervy a aby si každá našla kompenzaci kterou naberete energii a sílu :kytka:!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10468
1.1.13 16:11

K psychologovi? Tam to by to asi měli pěkný nátřesk, já bych totiž musela jít taky :oops: Zrovna před chvilkou jsou tady řádila jak černá ruka. V noci malej nespal a tak jsem se těšila, že si s ním půjdu lehnout po obědě a on ne a ne usnout, dělal veletoče v posteli, vztekal se a já bouchla, ječela jsem na malýho a rovnou to schytal i manžel (aby mu to nebylo líto). Taky mě to pak hrozně mrzí, ale to nevyspání je hrozné. A moje nálada? Věčně pesimistická. Takhle jsem si to opravdu nepředstavovala, těšila jsem se na miminko a malovala si to v růžových barvách a realita je úplně někde jinde. A nejlepší na tom je, že před půl hodinou raději odešli oba ven a mě už je smutno :D
Je to nápor na nervy a srovná se to, ne hned, ale srovná, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
1.1.13 16:26

@paola white Velky souhlas… zrovna ted sem presne tohle delal… my hrozne bojujuem s usinanim… takze vzdycky max. na pet minut do kuchyne, zavrit dvere a pak zpatky a treba uz dam jen dudlik, nebo pohoupu a malej usne (neni to vsak tak pokazde :cert: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
1.1.13 16:35

Mám to podobně. Starší je 7 let, nejdřív jsem na ní byla zlá a podrážděná, protože se nám nedařilo těhotnět a teď jsem zase zlá, že jsem nevyspalá :( Malá se budí po 2 hodinách. Snad se to časem upraví, jinak si hodím mašli. Ale já se na mimi nevydržím vůbec zlobit, jakmile mě po probuzení uvidí, tak se tak krásně směje, že to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
1.1.13 16:54

Jsem tak ráda, že v tom nejsem sama. Zrovna dneska jsem si říkala, že jsem zralá na dva statné zřízence v bílých pláštích :?
Malá v noci špatně spí, přes den nespí skoro vůbec a když, tak ji musím udrndat na ruce a nesmím položit, a stejně je z toho tak max. 20 minut. Na procházce v kočárku řve jak tur. Když se chci osprchovat, tak i když ji mám v lehátku v koupelně a věnuji se jí, tak do 5 minut je z ní fialový škytající vřešťan. Že bych si zvládla umýt a vyfoukat vlasy, když jsem sama doma, tak o tom si můžu nechat jen zdát. A nějaké uklízení nebo vaření, to je ze sféry sci-fi.
Prostě za celý den není chvíle, kdy bych si mohla alespoň na chvilku dáchnout a dát si třeba kafčo. Některý den třeba ve dvě odpoledne zjistím, že jsem ještě nic nejedla ani si nečistila zuby.
A večer dělám to, co se přes den nestíhá kolem domácnosti, takže kolem jedenácté večerní padnu na ústa a za pár desítek minut už zase vstávám k malé.
Jsem pak hnusná na celý svět a občas to slízne i mrňousková, což mě pak samozřejmě strašně mrzí a stydím se děsně, ale mně už fakt nezbývají síly.
V poslední době si připadám jak nášlapná mina, manžel už kolem mě raději chodí po špičkách a dneska jsem na něm úplně viděla, jak se mnou nesouhlasí, ale raději mlčí, protože na miny není radno šlapat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.1.13 17:51

Jasně že je člověk protivnej a necítí se, když se nevyspí :nevim: mě je navíc ještě zima, tudíž teď nosívám doma přes oblečení ještě welsoftový župan :oops: Ale pak ta první prospaná celá noc, ta je sladká :jazyk: neboj, bude líp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí