Mám jedno dítě a nudím se

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1168
9.1.13 11:25

Holky, díky moc za rady. Zkusím teda asi nějake to cviceni, nebo bazen - zítra jdeme s babičkou. Školu dělat už nechci, brigádu mám už od narození malého. U mě je asi ten problém samota. Možná přemluvím chlopka at si pořídíme ještě štěně…stejně když nevyjde druhé mimi budu muset zpátky do práce, tak náš hafan nebude přes den sám :-)No v každém případě vám děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.1.13 12:10
@admenL píše:
@Emilie
Víš ani tak nejde o to, že bych se nudila, já jsem hodně akční člověk, vycházky za každého počasí, cvičení, tůry, pejska taky máme, snažím se pořád něco vymýšlet, často chodím na bazen, do herničky, beru si často děti mých bratrů aby si měl malý s kým hrát, jen mě spíše nebaví všechno dělat jen s malým. Pořád sami dva nebo s dalšími dětmi. Chtěla bych výlety atd pořádat s kamarádkami, poklábosit osobně o blbostech, chlapech atd…Příspěvek upraven 09.01.13 v 11:13

Pokud není zázemí a hlídání, vo tom žádná, to je prostě šichta 30 hodin denně. Když si chci pokecat s návštěvou, dělám to pak, že prostě vypustím zvěř - a děj se vůle boží. Ale že by nás nechali v klidu, to prostě taky nehrozí.

Jinak ono moc je znát, že jsou to bráchové, kteří si vyhrajou spolu a během toho si můžu „hrát“ i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí