Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes byla bramboračka se sušenými houbami a pečené kuře s dýní, fenyklem a batáty.
Tak u nás byl ten zmiňovaný chleba se šunkou
Nepovažuju teplou večeři za nutnost, když děti mají teplý oběd ve školce / škole. Manžel teplé obědy nemá, tomu jsem od oběda schovala holandský řízek.
Jo a jestli mě v příštích pěti minutách nenaštvou, dostanou ještě kus domácího perníku ![]()
@Aladinka píše:
Dnes byla bramboračka se sušenými houbami a pečené kuře s dýní, fenyklem a batáty.
Tak tohle je vítěz, mňam. ![]()
@Sonmi Jéj a tohle bylo na oběd, já to napsala do jiné diskuze.
Ale i tak děkuju! ![]()
Já dnes přijela v 18:15 teprve z obchodu.
Sháněla jsem ještě nějaké vánoční dekorace, ať to můžu v neděli vyzdobit. Po cestě jsem koupila kuřecí prsa a hranolky do trouby. Prsa jsem udělala na pánvi jako minutku a k tomu ztracené vejce. Bylo hotovo za 15 minut a jak to všem chutnalo
![]()
Dekuju vam za podnetne podnety
nakonec to u nas skoncilo kramerakama
coz tu taky padlo-chleba ve vajicku…ted uz je jen nacpat do posteli ![]()
Hezky vecer vsem
U nás byla dnes večeře lovecká. Co si kdo uloví. Mám tu práce nad hlavu, do půlnoci to musím odeslat. Holky mi nakonec udělaly chleba se šunkou, rajčatový salát a velké kafe. Vůbec netuším, co měly ony a nevím co bude mít manžel až přijde z dílny ![]()
@Markéta188 píše:
Já dnes přijela v 18:15 teprve z obchodu.
Sháněla jsem ještě nějaké vánoční dekorace, ať to můžu v neděli vyzdobit. Po cestě jsem koupila kuřecí prsa a hranolky do trouby. Prsa jsem udělala na pánvi jako minutku a k tomu ztracené vejce. Bylo hotovo za 15 minut a jak to všem chutnalo![]()
Jasný.. Za 15 minut SE mi ani nerozehreje trouba ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Jasný.. Za 15 minut SE mi ani nerozehreje trouba
Třeba pekla na horkovzduch, tam není rozehřívání potřeba ![]()
@Murka píše:
Třeba pekla na horkovzduch, tam není rozehřívání potřeba
Přesně taaak, trouba hlásí cca za 3 minuty, že je nachystaná ![]()