Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Betty MacDonald píše: Více
Ovesný vločky rozpálit na pánvi a přidat cukr aby na nich zkaramelizoval. Pak se přidá příchuť podle přání. Nebo si to blbě pamatuju?
@Betty MacDonald @adresa Trefil hrebicek na hlavicku
. Radeji jsem ho neinformovala, ze nebyt merunek, tenhle dezert by se nekonal. Tady je hezky videt, ze s merunkami je u nas opravdu potiz…
.
@Winter garden píše: Více
Divný, u nás meruňky vždycky zmizely první ![]()
Pár sklenic na buchty jsem si musela schovat, jinak bych asi hledala marně.
@KalamityJohn píše: Více
Ja delam podle receptu Kitchenette - Oriskove musli. Upravuju si druhy surovin, uz umim odhadnout a menim pomery medu nebo sirupu, nekdy dam vic masla. Zalezi, jestli mi nekdo priveze vlasaky, tak dam javorovy sirup. Kdyz mam mandle, tak do studeneho pridavam nakrajenou cokoladu. Tim padem je spousta moznosti. V kaufladu mivaji akce na susene ovoce, tak pro barvu pridam do studeneho jahody nebo mango. Podle toho, pro koho to je. Bracha ma rad hodne slepene, tak tam davam hodne medu a ciham u trouby na spravnou vuni, abych mu je nespalila.
Ja jsem je take mivala rada, ale vytlacily je broskve a tresne.
Dělám stejně, jen místo másla dávám kokosový olej.
No, kdyz nemas cich, tak by to covid byt mohl…
@Ontarova.Bohyně píše: Více
Take nekdy davam. Ta vune, vid. A hodne lupinku kokosu a cokoladu, to maji prerostle deti rady ![]()
Přesně! Kokosové chipsy mají v Albertu za super cenu, oříšky a já moc nesladím, ale zase dávám už proslazené brusinky (také Albert).
Nemám tam otevřený účet
, nebojte.
Já v Albertu taky hodně nakupuju, mám ho radši, než Kaufland.
Dneska byly poprvé konjakové nudle s houbovou smetanovou omáčkou, a nebylo to vůbec špatné. Rozhodně lepší než kukuřičné těstoviny, ty nedávám.
Take nakupuju na musli v albertu. Vcera jsem vzala dve baleni kokosovych lupinku, kluci meli radost
. Brusinky mi u nich neprosly.