Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Na odlehnutí mi zabírá tohle. Je v tom zázvor a citron a med. Tutově v Čechách existuje něco podobnýho.
@KalamityJohn píše: Více
Strašně mě mrzí, že tu bězně není Seafood boil restaurace. Je tu jedna jediná, a je dost drahá, ale i tak se letos chystáme. Dá se to udělat i doma, ale musím sehnat nejdříve koření. Teď ho mají v jednom eshopu vyprodané.
@Takyjedna13 píše: Více
Seafood boil občas děláme v loveckým klubu
ale lokálně máme restauraci:
@KalamityJohn píše: Více
Mám domácí med, čerstvý zázvor a kilo citronů, to půjde. Pneumonie se naštěstí nepotvrdila, ale průdušky mám jak akordeon, nemůžu udýchat ani chůzi po rovince…představ si, že jsem spala deset hodin v kuse
![]()
Takže ležím u bedny a už se nudím, Drahouš mě nepustí ani do kuchyně, můžu akorát na záchod ![]()
Dneska po školce odpadla mrňavka, má šílenou rýmu a chrčí jí to na průduškách 🤦🏼♀️ tak pro ni dělám na přání kuře na paprice s těstovinami a budeme mít i na zítra a založila jsem na hovězí vývar ať má taky na zítra.
@Štěpínek1 píše: Více
Taky bronchitida
tak ať má lehký průběh ![]()
@Betty MacDonald píše: Více
Dr. mi jednou doporučil s ATB užívat Probiotika.
Sem si připadal jak magor, asi jako když zavřeš humidifier a dehumidifier do jedný cimry a čekáš co to udělá, ale myslím, že mi pomohly.
Doktorka mi je taky doporučila, tak jsem v lékárně brala dvakrát klacid, probiotika, ventolin, erdomed a Ibalgin rapid…a pápá litr
![]()
@adresa díky za tu směs! Uzená sůl mě vůbec nenapadla, do té smetany ke kuřeti to bude určitě výborné. A že to se zbytkem děláš i s čočkou, to si vezmu. Zbylou čočku jsem zatím vždycky jen ohřála, polévka z ní bude lepší 🙂
Česnečka s kroupami zní skvěle, kroupy do česnečky jsem ještě nikdy nedávala. A baba ghanoush děláš z lilku upečeného v troubě, nebo ho opaluješ přímo nad plamenem? Prý je pak víc cítit ta kouřová chuť.
@Štěpínek1 kuře na paprice s těstovinami je na marodění ideální. Ať je mrňavka brzy fit.