Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@TerezkaaKubik juu a jaky budete kupovat kocarek?
Jinak vcera ryzove nudle se smakounem a zeleninkou a dnes opet cuketova pizza, mohla bych ji porad. A zitra opekani burtikuu ![]()
@modrasek13 měli jsme do teď xlander trojkombinaci, ale syn už byl ve sporťáku a zbytek nemám kde skladovat, tak jdeme znovu do xlander, ale menšího. Takové větší golfky ![]()
S xlander jsem maximálně spokojená
![]()
Ještě jsem se vás chtěla zeptat, zda máte malé děti a co jim vaříte.
Mám 10měsíčního syna a on mi prostě nechce jíst normální jídlo, jediné co chtěl byla rajská. Vezme si raději mlíčko nebo jogurt, pudink a takové věci. Ještě nemá žádný zoubek, může to být tím? Že je líný? ![]()
@TerezkaaKubik píše:
Ještě jsem se vás chtěla zeptat, zda máte malé děti a co jim vaříte.
Mám 10měsíčního syna a on mi prostě nechce jíst normální jídlo, jediné co chtěl byla rajská. Vezme si raději mlíčko nebo jogurt, pudink a takové věci. Ještě nemá žádný zoubek, může to být tím? Že je líný?
v deseti měsících jsem synovi vařila vzlášt, do roka se nesmí solit, kousat vubec neuměl, takže rozmixovanou zeleninu s masen, lipánky by do roka neměl, jogurty jsem dávala
Já dnes opět vepřové řízky s vařeným bramborem, asi k tomu udělám domácí tatarku, jestli bude pěkně tak budem večer grilovat, tak se bude hodit ![]()
Dynova polevka, sekana s br.kasi a kureci jatra na rychlo s br.kasi pro nas dospely. Zitra budou tortily s kurecim masem a fazolemi. A upekla jsem strudl a sneky z listovyho testa ![]()
Dneska máme rajskou polévku s písmenky, vepřová plec na kmíně, dušená mrkev s hráškem, brambory. A odpoledne upeču jablečný štrůdl a tvarohové šátečky s malinami z listového těsta.
My dnes budeme mít kuřecí maso v pikantním těstíčku a k tomu gratinované brambory. Zítra asi udělám chilli con carne.