Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dnes vařil muž
vepřové koleno s čerstvým křenem a jablkem, malá měla vařené vepřové s bramborovo-mrkvovým pyré. Jen málokdy už vařím odděleně a obdivuju všechny, co vaří víc menu denně ![]()
@střepina Byly včera, jen s bramborovým salátem. Dnes bude losos s vařenými brambory s petrželkou a zítra vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem.
zítra vepřové výpečky se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Mňam
U nás dnes zeleninová polévka s nudlama a segedínský guláš s knedlíkem od včera, odpoledne možná upeču nějakou buchtu ![]()
@LenkaN26 výpečky jsem taky dělala na víkend, ale s červeným a bílým zelím a houskovým knedlíkem
Dnes jsem nestíhala, tak pohanková kaše s grankem a ovoce.. A k večeři mám chuť na uzenou makrelu.
Výpečky se špenátem a bramb. knedlíkem, díky za inspiraci, udělám zítra…o víkendu jsem nevařila, u našich byly hody, takže jsem byla zásobená od mamky, řízečky, rolády, bramb. salátek ![]()
U nas peceny kridla, dusena kapusta s bramborem. A rajska polivka
Smažený žampíky s br kaší. A aspoň rok je nechci vidět, zejtra vepřový v kapustě.
Musím sdělat jablka, takže dnes jednoduchý oběd, jablečné lívance potřené zakysanou ![]()
My máme filé z tresky s bramborovou kaší, to si snad dá i syn ![]()