Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1143
8.9.15 08:59

Krupicova polevka a bramborove nocky se svestkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
8.9.15 09:03

Krůtí chilli con carne, jasmínová rýže, rajčatový salát. Mladej ve školce, tudíž bude jídlo pekelně ostré :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
8.9.15 14:51

Kuřecí vývar s pohankou a kvasnicovými knedlíčky, špagety s cuketovou omáčkou, červená řepa, jablečný dort :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
8.9.15 19:45

Ja rybi file s bramborem, manzel dojel spanelaky a na zitra uz se dělají sunkafleky. K veceri byly suchary s tvarohem a salatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
8.9.15 20:34

Dnes sem koupila jídlo u vietnamců :D A na zítra máme v plánu zapečené brambory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
8.9.15 21:53
@střepina píše:
Musím sdělat jablka, takže dnes jednoduchý oběd, jablečné lívance potřené zakysanou :)

Mohu poprosit o recept? Zní to krásně a malá je jabkožrout.
U nás dnes na oběd domácí kuře s provensálskými bylinkami a jasmínovou rýží. Zblajzli jsme je, nezbylo nic, takže zítra zase vaření :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
8.9.15 21:57

Plovdivské maso, špagety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
9.9.15 08:16
@krrrenka píše:
Mohu poprosit o recept? Zní to krásně a malá je jabkožrout.
U nás dnes na oběd domácí kuře s provensálskými bylinkami a jasmínovou rýží. Zblajzli jsme je, nezbylo nic, takže zítra zase vaření :roll:

jasně tady je recept na lívance z jablek:ze dvou bílku vyšlehat sníh a dva žloutky smíchat s 80G cukru krupice, přidat hrnek mléka,160g hrubé mouky, lžičku přášku do pečiva, pak vmícháme sníh a 300g nastrouhaných jablek, doporučuji jablka vymačkat, aby se těsto netrhalo, dělat radši malé lívance, včera se mi těsto při obracení trhalo, přidala jsem mouku, sypala skořicí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
9.9.15 08:19

Udělám rajčatovou polévku a šunkofleky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
9.9.15 08:21

U nás dneska jenom boloňské špagety s mletým masem. Taková rychlovka, bude i zítra, polévku ještě nevím jakou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
9.9.15 09:39

Pečený bůček, zelí, bramborový knedlík a pivo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
9.9.15 10:26
@střepina píše:
jasně tady je recept na lívance z jablek:ze dvou bílku vyšlehat sníh a dva žloutky smíchat s 80G cukru krupice, přidat hrnek mléka,160g hrubé mouky, lžičku přášku do pečiva, pak vmícháme sníh a 300g nastrouhaných jablek, doporučuji jablka vymačkat, aby se těsto netrhalo, dělat radši malé lívance, včera se mi těsto při obracení trhalo, přidala jsem mouku, sypala skořicí :mavam:

Děkuji. Máme večeři :mavam:
Na oběd bramboračka a v ní jeden jediný hříbek, který táta našel :lol: A lečo. To už jsme neměli celé čtyři dny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.9.15 11:07

@krrrenka
U nas bude leco k veci, ja bych ho mohla neustale :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
9.9.15 11:21

Kefírové lívance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
9.9.15 13:37

Vařený nový brambor s pažitkou, file z tresky na másle a urodila se nám ještě hlíva, tak jsem ji tam taky přihodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí