Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Krůtí chilli con carne, jasmínová rýže, rajčatový salát. Mladej ve školce, tudíž bude jídlo pekelně ostré ![]()
Kuřecí vývar s pohankou a kvasnicovými knedlíčky, špagety s cuketovou omáčkou, červená řepa, jablečný dort ![]()
Ja rybi file s bramborem, manzel dojel spanelaky a na zitra uz se dělají sunkafleky. K veceri byly suchary s tvarohem a salatek.
Dnes sem koupila jídlo u vietnamců
A na zítra máme v plánu zapečené brambory ![]()
@střepina píše:
Musím sdělat jablka, takže dnes jednoduchý oběd, jablečné lívance potřené zakysanou
Mohu poprosit o recept? Zní to krásně a malá je jabkožrout.
U nás dnes na oběd domácí kuře s provensálskými bylinkami a jasmínovou rýží. Zblajzli jsme je, nezbylo nic, takže zítra zase vaření ![]()
@krrrenka píše:
Mohu poprosit o recept? Zní to krásně a malá je jabkožrout.
U nás dnes na oběd domácí kuře s provensálskými bylinkami a jasmínovou rýží. Zblajzli jsme je, nezbylo nic, takže zítra zase vaření
jasně tady je recept na lívance z jablek:ze dvou bílku vyšlehat sníh a dva žloutky smíchat s 80G cukru krupice, přidat hrnek mléka,160g hrubé mouky, lžičku přášku do pečiva, pak vmícháme sníh a 300g nastrouhaných jablek, doporučuji jablka vymačkat, aby se těsto netrhalo, dělat radši malé lívance, včera se mi těsto při obracení trhalo, přidala jsem mouku, sypala skořicí ![]()
U nás dneska jenom boloňské špagety s mletým masem. Taková rychlovka, bude i zítra, polévku ještě nevím jakou..
@střepina píše:
jasně tady je recept na lívance z jablek:ze dvou bílku vyšlehat sníh a dva žloutky smíchat s 80G cukru krupice, přidat hrnek mléka,160g hrubé mouky, lžičku přášku do pečiva, pak vmícháme sníh a 300g nastrouhaných jablek, doporučuji jablka vymačkat, aby se těsto netrhalo, dělat radši malé lívance, včera se mi těsto při obracení trhalo, přidala jsem mouku, sypala skořicí
Děkuji. Máme večeři ![]()
Na oběd bramboračka a v ní jeden jediný hříbek, který táta našel
A lečo. To už jsme neměli celé čtyři dny!
Vařený nový brambor s pažitkou, file z tresky na másle a urodila se nám ještě hlíva, tak jsem ji tam taky přihodila ![]()