Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska budu dělat vepřovou panenku s omáčkou z hlívy ústřičné, tak jsme zvědavá jak to dopadne ![]()
Ahoj holky! Nemáte některá zaručený recept na dobrý kečup? Mám na zahradě asi 40 tun rajčat a nenapadlo mě nic lepšího, než z toho udělat kečup. Tchyně sice dělala, ale je to nic moc a je strašně řídký. Potřebovala bych recept na hustý, dobrý a aby taky chvíli vydržel (nevím, jestli se to zavařuje?). Poprosila bych trochu podrobněji, jsem krapet antitalent. Moc děkuju ![]()
@Berousik Já letos dělala kečup podle tohoto receptu a byl dobrý a celkem i hustý, ale vařila jsem ho 3 hodiny, měla jsem šťavnatá rajčata. http://www.naserodina.eu/…omaci-kecup/
@Kacievi Tohle je jedna z mála úprav kdy pozřu kuřecí prsa a ještě mi chutnají.
Dnes u nás oblíbené a jednoduché jídlo, zapečené kotlety s cibulí, brambory, zalité šlehačkou, posypané sýrem
@Lady Bee Tak jsem tady nahlídla na inspiraci a uviděla ty bramboráčky se zelím a uzeným a úplně slintám.
Já dnes dělala svíčkovou omáčku (dostala jsem od taťky domácí zeleninku) a těstoviny.
@baaruunkaa píše:
@Lady Bee Tak jsem tady nahlídla na inspiraci a uviděla ty bramboráčky se zelím a uzeným a úplně slintám.
Já dnes dělala svíčkovou omáčku (dostala jsem od taťky domácí zeleninku) a těstoviny.
V tomhle deštivém počasí úplně pohladí po duši a hlavně po jazyku
svíčková zní taky fajne
tu můžu vždy
![]()
@Lady Bee Odkud jsi, že u vás prší? Tady na jižní moravě svítí sluníčko a je krásně teploučko.
Vývar s nudlemi ze včerejška, grilovaný hermelín v troubě s bramborami a zeleninovym salatkem ![]()