Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2522
28.9.15 17:35

@střepina Jak dopadly chipsy? A napíšeš nám recept? :)
Jinak u nás bude zítra zeleninová polívečka a čočka na kyselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
28.9.15 17:42
@cucik14 píše:
@střepina Jak dopadly chipsy? A napíšeš nám recept? :)
Jinak u nás bude zítra zeleninová polívečka a čočka na kyselo.

dopadly dobře, je to jednoduchý, omytý brambory nastrouhat na struhadle na tenoučký plátky, dát do mísy a polít olivovým olejem a prohníst a naskládat na pečící papír vedle sebe, ne přes sebe a dala jsem do trouby na 200 stupnu horkovzduch, pečou se do hněda, křupava, z pečícího papíru jdou dobře sloupnout, ona je pak osolila a opepřila, dělala je jako přílohu, já tam nasypala provensálský koření a dala česnek, brzy je udělám zase :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 07:23

Kvetakova polevka, kure na paprice a testoviny 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 07:23
@střepina píše:
dopadly dobře, je to jednoduchý, omytý brambory nastrouhat na struhadle na tenoučký plátky, dát do mísy a polít olivovým olejem a prohníst a naskládat na pečící papír vedle sebe, ne přes sebe a dala jsem do trouby na 200 stupnu horkovzduch, pečou se do hněda, křupava, z pečícího papíru jdou dobře sloupnout, ona je pak osolila a opepřila, dělala je jako přílohu, já tam nasypala provensálský koření a dala česnek, brzy je udělám zase :D

Hmmm, sbihaji se mi sliny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 07:27
@LenkaN26 píše:
Na úterý uvařené vepřové na česneku a smetaně, na středu hovězí po burgundsku.

Dala bych si teda oboje!! :potlesk: 8)
Jak sim delas to veprove na cesneku a smetane?? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.9.15 07:29

Vcera byl losos a opecene bramburky, jeste kousek lososa mam na dned a k tomu zkusim zapecenou polentu s rajčaty a mozarelkou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 07:41

@modrasek13 ja js polentu snad jeste nikdy nemela a uz dlouho se na ni chystam, ze ji uvarim ;) ta Tva zni vyborne, mas ji uz vyzkousenou? :jazyk: a hodis sim receptik?? 8)

Si dnes pripadam jak somrak receptuuuu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.9.15 07:46

@Kacievi ja ji budu taky delat poprve, uz asi rok rikam, ze ji zkusim :D Az zjistim, zda to bude jedle, tak ten receptik pisnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
29.9.15 09:32

Dneska porková polévka s krutony, smažená cuketa a brambor, rajčatový salát a malý bude mít halušky s brynzou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 09:37
@modrasek13 píše:
@Kacievi ja ji budu taky delat poprve, uz asi rok rikam, ze ji zkusim :D Az zjistim, zda to bude jedle, tak ten receptik pisnu :lol:

Ok, super, ja ji mam uz asi 2-3 mesice ve spajze 8) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
29.9.15 09:46
@modrasek13 píše:
@Kacievi ja ji budu taky delat poprve, uz asi rok rikam, ze ji zkusim :D Az zjistim, zda to bude jedle, tak ten receptik pisnu :lol:

I mě zajímá, jak se povede, já už ji párkrát dělala a vždycky to stálo za prd :roll: asi špatné recepty :lol:
Včera přinesl známý kapra, tak jsem si ho naporcovala na podkovy a dnes udělám jen na másle a bylinkách se šťouchačkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.9.15 13:00

Dnes mi chlap dovezl z jídelny oběd, hovězí s bramborem a guláš s knedlíkem :dance: odpoledne asi udělám hráškovou polévku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
29.9.15 13:04

Zelňačka :srdce: :mrgreen: a když budou hodní, večer se přemůžu k palačinkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
29.9.15 13:17

Plněné papriky, rýže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
29.9.15 13:20

Já dneska k večeři guláš s těstovinama a bude to i zítra na oběd