Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kacievi píše:
Se omlouvam, asi js ho neprilozila![]()
http://www.varilamysicka.cz/…lky-pro-deti
díky moc
v tom receptu se předvařují, pátrala jsem na netu, tak zase píšou že se předvařovat nemusí, že jsou pak rozblemcané
Dnes se peče králík na hořčici a cibuli a k tomu rýže nebo brambory, jak kdo bude chtít. Polívka zeleninová.
Brambory pečené na mřížce a brokolice na másle s trochou česneku. Na večeři budu dělat bramboráky a mám k tomu kousek uzeného masa. Jen netuším co budu vařit zítra ![]()
@krrrenka píše:
Dnes se peče králík na hořčici a cibuli a k tomu rýže nebo brambory, jak kdo bude chtít. Polívka zeleninová.
Prosím recept na králíka. Mám ho v mražáku a nevím, co s ním. Péct s bůčkem se mi nechce (aby nebyl suchý) a jiný recept neznám (teda ještě kromě omáčky ala svíčková).
V lidlu jsem koupila krásný kruti stehna. Upeceny v troubě na korenove zelenine a k tomu bramborová kaše. Jsme všichni nemocný tak to hyla parádní rychlovka. Dnes je zajdu koupit znova a udělám vývar a rizoto.
Včera zaoecene brambory s fazolkama.
@mall1976 Recpet se jmenuje Béřovický králík a dělám ho tak poprvé. Taky jsem zvědavá, ale ohlasy jsou úžasné.
Smíchat
2 dcl oleje
1 lžička soli
2 lžičky kečupu
2 lžičky hořčice
1 lžička pepře
1 lžička sladké papriky
jednu až dvě cibule
5 stroužků česneku
Do marinády dát na 24 hodin králičí maso a pak přikryté a podlité vodou péct do měkka, před koncem na kratičko odkrýt.
Jsme sama zvědavá, dám vědět.
Polévka rajská a pečená dýně Hokaido s mletým masem a zeleninou:)
Dobrý večer, právě dělám guláš z hub, našla jsem kozáky a pravé hřiby, a pak babky - z těch asi udělám smaženici ![]()
Na zítra bude česnečka, nachlazení nás zmáhá a pak rychlovka - špagety s mletým masem ![]()
Dneska čočková polévka s krutonky, kuřecí maso s broskví a sýrem a k tomu smetanové brambory.