Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
1.10.15 12:53

Kuřecí polévka se zeleninkou a nudlemi, rýžová kaše s kakaem a cukrem pro děti -já klobás s 1/2 sklenicí fr. hořtice, kterou miluju :srdce: :D a domácí houstičky, peču je obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
1.10.15 13:11

Vepřové řízky, domácí hranolky, domácí tatarka, ale hranolky vubec nebyly dobrý, mě to nechutnalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.10.15 13:22

Dneska zapékané brambory s mozzarellou a šunkou a o víkendu to vypadá na rajskou s plněnýma paprikama..

• Citovat
  • Upravit
4148
1.10.15 13:30

@střepina A jak si ty hranolky dělala, že nebyly dobré? Já je normálně smažím na pánvi na sádle a jsou super:) Jen to pak chce řádně okapat a vysušit kapesníčkem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
1.10.15 15:04

Za posledni dny jsme meli kotlety na zampionech, knedlik, rizky a bramborovy salat, domaci spenat s vejcem a bramborem, palacinky se spenatem a syrem, rybi prsty s bramborem. Vcera kureci jatra na rychlo a vyvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
1.10.15 15:34

V úterý řízek s bramborem, v úterý játra s rýží, dnes těstoviny s omáčkou co dům dal, zítra žemlovka. Polévka kapustová a protože je výborná, jíme už druhý den :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
1.10.15 15:37

@LLenule111 jak děláš ty smetanové brambory?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
1.10.15 18:09

@loves ne já nesmažila, udělala jsem recept na domácí hranolky z trouby, namočila do vody, usušila a upekla v troubě, někdo píše že se mají předvařit, možná že jsou pak lepší, smažené jsou smažené, hlavně z fritáku, jenže ten moc nepoužívám, smrdí celý barák a na pánvi jsem dnes smažila řízky, chtěla jsem dobrý recept na hranolky z trouby, ale tohle mě zklamalo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3383
1.10.15 18:14

@Croksy Dáš prosím recept na domácí houstičky? Já dělala několik receptů, ale žádné houstičky nebyly k jídlu druhý den.
@TerezkaaKubik syrové brambory nakrájím na tenké plátky, posypu kmínem, červenou paprikou, česnekem, solí, bylinkami a zaleju 31% smetanou, peču na 180 cca 30min.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
1.10.15 18:32

Ja dnes mela ovoce k obedu :mrgreen: a k veceri opecene brambory a tatarka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
1.10.15 18:44

@střepina tak z trouby je neznám. ad friťák - nemám ráda olej, je mi po něm špatně, takže takové věci doma nemám :D ale chápu, že v něm je asi příprava hranolků nejjednodušší:)
@LLenule111 ty brambory zní dobře. to někdy zkusím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
1.10.15 22:04

@cucik14 Díky za tip. Já se pořád motám kolem rajčat, paprik, dýní, cuket a úplně zapomínám na jednoduché a skvělé. Zítra bude česnečka :palec: To je přesně to, proč mám tuto diskuzi ráda.
Na oběd bude osvědčená trojka hovězí - rajská - pohanka pro holky, s těstovinou pro chlapa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
1.10.15 22:37

@krrrenka Neni zac :mrgreen: Ja prave dostala brambory a mrkev, tak sem to zpracovala :D Taky furt premyslim, co se da navarit z toho, co mame doma :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
2.10.15 00:38

U nás zeleninová polévka s ovesnými vločkami, bramborový knedlík s vajíčkem :oops: :oops:, červená řepa, zítra brambory se slaninou a kysaným zelím, hruškový kompot :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
2.10.15 08:57
@LLenule111 píše:
@Croksy Dáš prosím recept na domácí houstičky? Já dělala několik receptů, ale žádné houstičky nebyly k jídlu druhý den.
@TerezkaaKubik syrové brambory nakrájím na tenké plátky, posypu kmínem, červenou paprikou, česnekem, solí, bylinkami a zaleju 31% smetanou, peču na 180 cca 30min.

Recept mám od www.brydova.cz recepty - Skvělé rohliky. Hezký den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí