Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás dneska kuře na paprice s těstovinou, zítra vepř. pečeně z jednoho pekáče (mrkev, cuketa, brambor) a v pátek smažený květák
@ivisek85 píše:
@cucik14 No ono se to sice fofrbuchta jmenuje, ale znám rychlejší receptyPřesto chceš-li: 3 vejce vyšlehat s cukrem (3/4 hrnku), přilít mléko (1 hrnek) a olej (1/2 hrnku), pak postupně přidat skořic. cukr, 2 hrnky polohr. mouky s pr. do peč., nasekané ořechy (já nedávala), 3 nastr. jablka a nastr. tabulku čokolády. Je moc dobrá
Prave jsem ji soupla do trouby, diky za tip ![]()
Dnes ulovek z lesa, takze kotel smazenice s chlupatym knedlikem ![]()
Vcera byl zapeceny kvetak a zitra jeste neco z hub ![]()
Kuřecí řízečky s okurkovým salátem, pečená kuřecí kridýlka s rýží
@střepina dnes budu dělat brambory na tymiánu, tak jsem zvědavá jaký budou mít úspěch
k tomu udělám nějakou kuřecí směs.
Máme ještě zbytek květákovky ![]()
@TerezkaaKubik taky ty brambory dnes budu dělat, tak jsem na ně zvědavá, jaké budou s tou hořticí, k tomu smažený karbanátek
@TerezkaaKubik píše:
@střepina dnes budu dělat brambory na tymiánu, tak jsem zvědavá jaký budou mít úspěchk tomu udělám nějakou kuřecí směs.
Máme ještě zbytek květákovky
Hele jsou fakt luxusní… já už je skoro nedělám jinak… posledně u nás byla velká návštěva tak jsem upekla kuřecí paličky a k tomu jsem dala na stůl plech těhle brambor… no, zbyly mi paličky ![]()
Kuřecí vývar a rizoto
Večer si s drahým objednáme pizzu a otevřeme víno. Padlo nám hlídání na večer, tak to bude taková náhrada ![]()