Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
U nás smažený květák s bramborem, o víkendu jeden den koprovka a druhý špagety ![]()
@tejuho Já jako buchtu budu dělat na víkend makovec
Jen najít nějaký dobrý recept na něj…
Tak jsem nakonec udelala citronovo-cokoladovou buchtu s pudinkem ![]()
@Terez.nnkbff děláme to doma taky, jen bez zelí. Místo něj dáváme klíčky a porek
Holky poradte prosim. Delala jsem dnes spanelsky ptacky a pridala hodne láku z okurek. Samozrejme je to kysele
da se necim ta kyselost potlacit? Jako v nejhorsim to vymrsknu, ale delala jsem to ze svickove tak je mi to lito. Diky za rady
Holky, jdu si pro radu. V Lidlu jsem koupila caneloti, těstoviny plněné šunkou nebo něčím takovým, a teď nevím jakou omáčku na ně. Nebo stačí jen omastit? Díky.
Dnes nevařím, zítra bude obalovaný patizon s bramborami, pozítří hovězí buď ptáčková varianta nebo rajská, ještě nevím.
@tejuho píše:
Tak jsem nakonec udelala citronovo-cokoladovou buchtu s pudinkem
Prosím recept ![]()
@ostlužina píše:
Holky, jdu si pro radu. V Lidlu jsem koupila caneloti, těstoviny plněné šunkou nebo něčím takovým, a teď nevím jakou omáčku na ně. Nebo stačí jen omastit? Díky.
neviem aké máš na mysli či sú hotové ja by som ich zapiekla buď s bešaelovou alebo paradajkovou omáčkou ![]()
@tvetinka píše:
@ostlužina a co osmahnout cibulku a tou to omastit?
Tak tohle mě nenapadlo, díky.
@ekira5 já to nechci zapékat, přemýšlela jsem o tom, že na ně udělám sýrovou omáčku, ale nevím, jestli to jde dohromady.
Tu cinu znam prave bez zeli, zato s mrkvi a ruznou zeleninou. U nas na veceri nakonec byly listy rimskeho salatu plnene smesi z mleteho masa se sladkoostrou asijskou omackou a jarni cibulkou, se syrem cottage.
@ostlužina Syrova pujde urcite… napada me jeste klasicka rajcatova, zjemnena creme fraiche, to by bylo urcite take dobre.
Včera jsme byli po nákupech, takže jsme zašli na menu, večer jsme dojídali zbytky, na dnešek mi zbyly karbanátky, uvařím k nim brambor, hnědnou mi tady banány, takže nevim co s nimi
napadá mě je hodit je na pánev s máslem a medem a vyndala jsem maso, na zítra naložím svíčkovou