Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, dneska na obed varim lososa s platky cukety s bramborovou kasi a na veceri bude jenom rychlovka - restovany kvetak se schwarzwaldskou sunkou, kesu orisky a syrem feta.
@TerezkaaKubik jak ti chutnali? upřímně za mě nic moc, nebyly špatný, ale že bych si z nich sedla na zadek, krásně voněly, to je fakt, ale přišly mi sušší, na chut nebyly špatný, ale příště je mít nemusím, když nakrájím syrový brambory, potřu olivovým olejem, dám na ně tymián a provensálský koření, tak s tím mám mín práce a jsou lepší ![]()
Ufff, tak já se teď doslova přežrala téma bramborama, mňamka
![]()
@AdLa12 děj pokoj s Vánocemi ![]()
I když už jsou za dveřmi.
Těšíme se moc, náš syn oslavý v listopadu 1rok a tak se moc těšíme na Vánoce, první Vánoce které bude vnímat ![]()
@TerezkaaKubik píše:
Ufff, tak já se teď doslova přežrala téma bramborama, mňamka![]()
Tak to máš stejně jako já ![]()
@střepina píše:
@TerezkaaKubik jak ti chutnali? upřímně za mě nic moc, nebyly špatný, ale že bych si z nich sedla na zadek, krásně voněly, to je fakt, ale přišly mi sušší, na chut nebyly špatný, ale příště je mít nemusím, když nakrájím syrový brambory, potřu olivovým olejem, dám na ně tymián a provensálský koření, tak s tím mám mín práce a jsou lepší
Tyjo, škoda… nicméně to jak píšeš určitě taky nebude špatný.. to bych mohla pro příště zkusit já ![]()
@AdLa12 píše:
Tyjo, škoda… nicméně to jak píšeš určitě taky nebude špatný.. to bych mohla pro příště zkusit já
nádherně voněly, to jako jo, pekla jsem je na pečícím papíru, ale prostě mi přišly sušší, já je nakrájím na kousky, dám do mísy, přidám dvě lžíce olivového oleje, nemusí ho bejt moc, promíchám, vysypu na pečící papír, dám provensálské koření, trochu tymiánu, i pepř když to není pro děti, peču pul hodiny na 200
Holky prosim. Da se vykouzlit nejaka buchta krom babovky kdyz doma nic moc neni
do obchodu daleko a venku leje jak z konve. Babovku mame radi ale v nedeli uz jsem delala se str. jablky v utery jsem delala strudl.
Delate nejakou nenarocnou buchtu? mame jablka, mouky, kyp. prasek, kakao, vajicka, mleko a ostatni zaklad ale nic navic..
Dekuji ![]()
Jinak u nas dneska vajicko, spenat, brambor a zitra bych chtela udelat lasagne s bolonskou omackou a mozzarelou.
@Elen8 udelala bych presne z toho, co jsi vyjmenovala, plus bych tam pridala skorici.
To je vlastne pravda
mohla bych udelat svetlou cast oak nastrouhat jablka, posypat cukrem a skorici a zalit to dalsi vrstvou obarvenou kakaem ![]()
@Elen8 a máš doma nějaký kompot? třeba meruňky zavařené? z nich je dobrá buchta z kompotu. jen teda doporučuju nahoru udělat pudink jako druhou vrstvu. Rychlé, snadné, dobré:) Anebo pak nějaký jogurtový moučník (esli máš bílý jogurt nebo zakysanou smetanu), právě s těma jablkama:)
@střepina píše:
@TerezkaaKubik jak ti chutnali? upřímně za mě nic moc, nebyly špatný, ale že bych si z nich sedla na zadek, krásně voněly, to je fakt, ale přišly mi sušší, na chut nebyly špatný, ale příště je mít nemusím, když nakrájím syrový brambory, potřu olivovým olejem, dám na ně tymián a provensálský koření, tak s tím mám mín práce a jsou lepší
Ono taky hodně záleží na odrůdě brambor. Když jsou blbé tak jsou suché a neuděláš nic.
@Eemii píše:
Dnes ulovek z lesa, takze kotel smazenice s chlupatym knedlikemVcera byl zapeceny kvetak a zitra jeste neco z hub
Vážně smaženice s knedlíkem? Tato kombinace by mě nenapadla.. ![]()
@loves prave ze jako na potvoru nic
mela jsem v planu testo, polit cik, cak pudinkem zapect, potrit zakysanou a posypat skorici, ale nemam tu smetanu
tak vymyslim co jineho.
@kometa32 píše:
Vážně smaženice s knedlíkem? Tato kombinace by mě nenapadla..
taky jsem se divila této kombinaci, ale může to být dobré
Dnes krůtí na houbách s těstovinami a knedlíkem (jak kdo chce), večer po dlouhé době tvarůžky ![]()