Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21905
8.10.15 14:04
@kometa32 píše:
Vážně smaženice s knedlíkem? Tato kombinace by mě nenapadla.. :lol:

Ano, s chlupacema, haluskama nebo br. spalickama a promichat dohromady.Ji se to tak docela bezne, ja se naopak jeste nesetkala, ze by to nekdo neznal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
8.10.15 14:35
@Daša 2 píše:
Ono taky hodně záleží na odrůdě brambor. Když jsou blbé tak jsou suché a neuděláš nic.

bramborama to nebude, už jsem z nich vařila byly dobré, to bude mnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27914
8.10.15 15:30
@Eemii píše:
Ano, s chlupacema, haluskama nebo br. spalickama a promichat dohromady.Ji se to tak docela bezne, ja se naopak jeste nesetkala, ze by to nekdo neznal :lol:

ani ja to nepoznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
8.10.15 15:36

Holky děkuju, nakonec jsem udělala listové těsto, piškoty, jablka, cukr, skořice, pudink a zase listové těsto. Sice je to podobné jak štrůdl co byl včera a předevčírem, ale lepší než nic :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
8.10.15 17:48

Smazeny kvetak, brambory, dynova polevka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
8.10.15 17:49

Něco jako kuřecí čína a k tomu rýži :mrgreen: bolí mě nohy z práce tak se mi nechce stát u plotny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
8.10.15 18:53

Dnes se dojedla rajská, zítra roštěná na houbách s rýží, v sobotu bude králík ála svíčková a v neděli asi nějaký steak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
8.10.15 20:37

Na zítra mrkvová polévka a „parodie na bramborový guláš“… :mrgreen: Parodie proto, že mi minule došla sladká paprika, už ji mám na lístku na sobotní velký nákup a nějak mi to teď nedošlo že není…Dala sem místo ní kari, tak je to žluté a chutná to trošku jinak. Naštěstí mám skvělého chlapa, který sní všechno a jak ho znám, tak mi to ještě pochválí :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
8.10.15 21:58
@kdochcekam
@kdochcekam píše:
Dojedu kolem 19 hod a doufám, že zbyl i oběd.

Bohuzel, uvarene stacilo jen tak tak :oops: Ale pro ohlasene navstevy pro priste pripravim vice! Ale ingredience zbyly, takze zitra na obed budou tagliatelle s cuketou, cesnekem a lososem, sypane parmezanem. Bez smetany, jelikoz hubnu :) A na veceri se, doufam, inspiruji tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
8.10.15 22:45

Ja zitra budu pect rolady, jednu s parizskou slehajdou a druhou s marcipanem. A k veceri hovezi steaky a k tomu asi hranolky. A abychom toho nemeli malo, tak jeste oblozeny talir.. manzel ma narozeniny, takze mala oslavicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.10.15 08:47

Já na zítra plánuji bifťouri z pravé svíčkové, jestli to pose**u, tak se zastřelím :mrgreen: k tomu selský bramborový salát, ten je Zdendův, vlastně celý recept je Zdendův :mrgreen: I ten jeho dezert se chystám dělat - gratin z lesního ovoce, mám ještě zásoby ze zahrady, tak je zužitkuji :palec:
Dnes to odfláknu čočkou na kyselo s vajíčkem/klobáskou a čerstvým chlebem :lol: Neděla je ve hvězdách, doufám, že něco obšlehnu tady… se mi docela líbí představa @Susieanne, těstoviny s lososem zní dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
9.10.15 09:51

Ja budu mit knedlik s vajickem, hraskem, cibuli a rajcatovy salat. O vikendu bude gulas s knedlikem/testovinou. A ted jeste nejaky kolac :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.10.15 12:16

nudle na kari

Ahoj :) zkus tenhle recept, je z knížky „Domácí krabičková dieta“, nevěřila jsem, že to může být tak dobrý.. :)
200g kuřecích prsíček, 1 kostka vietnamských nudlí, 1 menší cibule, 1 větší mrkev. 1/4 čínského zelí, sójová omáčka, kari koření, pepř, sůl, 10g oleje
Maso nakrájíme na menší nudličky nebo kostičky, osolíme a promícháme s kořením. Vložíme do hlubší pánve s rozehřátým olejem a zprudka osmahneme. Maso vyjmeme, na výpeku osmažíme nudle uvařené dle návodu a okapané, přidáme opečené maso, promícháme, pak přidáme na jemno nastrouhanou mrkev a znovu osmahneme. Nakonec přidáme nadrobno pokrájené čínské zelí, promícháme, dochutíme pepřem, solí a sojovou omáčkou a prohřejeme.
Rychlý, dobrý.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
9.10.15 12:22

@Terez.nnkbff To variva muj bratr, akorat s jinou zeleninou. Vdecne jidlo, chutna vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.10.15 12:29

No když mi to přítel poprvé vařil tak jsem zvedala obočí nad tou mrkví… ve finále to mrkve snese ještě mnohem víc, dává to tomu tu správnou chuť :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí