Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
My dnes rádi přijali pozvání na kačenku s knedlíkem a zelím k rodičům ![]()
Dneska i včera plněné papriky s rajskou a knedlíkem/těstovinou, polévka zeleninová a zítra polévka nevím.. a fazolový guláš s vepřovým masem, těstovina.
Hovezi vývar a hověží na houbach s rýží. Včera losos s brambor kaši a zeleninovym salátem. Zítra nevím, potřebuju inspiraci…
Hrachová polévka s klobáskou, krůtí guláš, pečené brambory. A zeleninový vývar do zásoby. Ještě by bylo dobré něco upéct, protože máme dost jablek a jablečné muffiny a listový závin, které jsem upekla večer, už jsou beztak skoro pryč. Takže asi něco kynutého.
@Kacievi jj, já jsem nestíhala a vzpomněla jsem si díky tobě na tuhle rychlovku. Včera u nás byly filety z candáta jen osolené, okmínované a smažené na másle, k tomu opečené brambůrky a zeleninka na másle. Dnes bude grilovaná panenka s gratinovanými brambory a domácí tatarkou. Zítra se na oběd někde stavíme a na večeři budou bramboráky se zelím a uzeným. No a chci si uvařit na příští týden takže udělám kotletu zapečenou s cibulí, česnekem a smetanou a hovězí po burgundsku.
Máslovou tykev oloupanou, nakrájenou na půlkolečka, pokapanou citrónem a posolenou z obou stran jsem obalila klasicky v trojobalu (moc to nedrželo, takže trojobalu byly 3 vrstvy) - nemělo to chybu, bylo to fakt vynikající (se šťouchanými brambory)
Plněné papriky, rajská omáčka, domácí houskový knedlík, bude i na zítra
Na úterý uvařené vepřové na česneku a smetaně, na středu hovězí po burgundsku.
Holky prosím o radu
Přítel pořád mluví o tvarohové buchtě s drobenkou. My jí doma nedělali, tak nevím. Na netu je receptů hodně, ale já bych raději jistotu - nějaký ověřený recept.
Děláte někdo tuto buchtu doma? Děkuji ![]()
Dnes hovězí na žampionech a hlívě, na večeři žampiony plněné paprikášem a uzeným sýrem..
K obědu rajská ze včera, odpoledne jsem zkusila domácí chipsy podle Karolíny