Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Brokolicový krém a zapečenou v. panenku ve smetanovo-sýrové omáčce s dom. hranolkama ![]()
@Kacievi @Ale85
Tak holky, vcelku to slo, nevedela jsem, jak to ma chutnat, ale je to kupodivu celkem jedlé.
Uvarila jsem polentu v osolene vode, dala ji do zapékací misky, navrch rajcata (dala jsem kvalitní v plechovce, protoze, kdyz jsem videla, ze chteji 49,– ta kilo, tak ani nahodou), par listku bazalky a navrch mozarellu a do trouby na 180°C na čtvrt hodinky na horkovzduch.
Holky nedávno už to tady někdo psal, ale když čtu o těch domácích hranolkách, mužete mi popsat jak je děláte? jsem líná to hledat
ve čtvrtek budeme mít návštěvu, chtěla bych se blejsknout, jak je krájíte? na tenký proužky, vím že se mají nechat chvíli ve vodě, aby se zbavili škrobu a pak je pokapate olejem a jakým? olivovým, slunečnicovým? a pečete na pečícím papíru nebo stačí na plechu a jak dlouho a na kolik v horkovzduchu?
@modrasek13 píše:
@Kacievi @Ale85
Tak holky, vcelku to slo, nevedela jsem, jak to ma chutnat, ale je to kupodivu celkem jedlé.Uvarila jsem polentu v osolene vode, dala ji do zapékací misky, navrch rajcata (dala jsem kvalitní v plechovce, protoze, kdyz jsem videla, ze chteji 49,– ta kilo, tak ani nahodou), par listku bazalky a navrch mozarellu a do trouby na 180°C na čtvrt hodinky na horkovzduch.
Zní to dobře, zkusím uvařit, ale raději někdy, až mužskej nepříjde na o.
Děkuji za tip ![]()
@modrasek13 píše:
@Kacievi @Ale85
Tak holky, vcelku to slo, nevedela jsem, jak to ma chutnat, ale je to kupodivu celkem jedlé.Uvarila jsem polentu v osolene vode, dala ji do zapékací misky, navrch rajcata (dala jsem kvalitní v plechovce, protoze, kdyz jsem videla, ze chteji 49,– ta kilo, tak ani nahodou), par listku bazalky a navrch mozarellu a do trouby na 180°C na čtvrt hodinky na horkovzduch.
Hm, vyzkouším to, sice už poněkolikáté, ale třeba to tentokrát vyjde, chuť by byla, tak děkuji
@střepina píše:
Holky nedávno už to tady někdo psal, ale když čtu o těch domácích hranolkách, mužete mi popsat jak je děláte? jsem líná to hledatve čtvrtek budeme mít návštěvu, chtěla bych se blejsknout, jak je krájíte? na tenký proužky, vím že se mají nechat chvíli ve vodě, aby se zbavili škrobu a pak je pokapate olejem a jakým? olivovým, slunečnicovým? a pečete na pečícím papíru nebo stačí na plechu a jak dlouho a na kolik v horkovzduchu?
Kamarádka mi nedávno poslala tento odkaz - měla jsem je u nich a byly tedy super, ale ještě jsem sama nedělala, já zatím vždy koupila ten mražený pytlík
![]()
@Kacievi osmažím na másle osolené a opepřené maso, pak ho vyndám, dám na plátky krájený česnek (já dala celou palici), jen promíchám, zapráším moukou, podleju mlékem, přidám maso a dusím. Pak dám smetanu, trochu vína a dochutím.
@Kacievi píše:
Kamarádka mi nedávno poslala tento odkaz - měla jsem je u nich a byly tedy super, ale ještě jsem sama nedělala, já zatím vždy koupila ten mražený pytlík![]()
![]()
mě se žádný odkaz neobjevil, mužeš ho napsat znovu? díky ![]()
Zítra budou fazolky na smetaně s bramborem. Švagrová bude hlídat naše 11 měsíční miminko a my s mužem jdeme do vířivky, jupí ![]()
@střepina píše:
mě se žádný odkaz neobjevil, mužeš ho napsat znovu? díky
Se omlouvam, asi js ho neprilozila
![]()
http://www.varilamysicka.cz/…lky-pro-deti
My máme zítra cestu do města, tak sem se ptala muže, co mám dnes navařit, ať si to zítra jen rychle zehřejeme a on mi na to řekl, že se na to mám vykašlat, že se stavíme někam na meníčko
Tááákže já mám zítra pohodu ![]()
U nás dnes hovězí vývar, kuře na paprice s těstovinama, na večeři žemlovka, zítra bude vepřová panenka, špenát a bramborový knedlík, polévka zůstala z dneška ![]()