Co dnes vaříte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3487
29.9.15 13:26

Brokolicový krém a zapečenou v. panenku ve smetanovo-sýrové omáčce s dom. hranolkama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
29.9.15 13:39

Muzskej uvaril hovezi gulas s testovinami :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
29.9.15 14:05

@Kacievi @Ale85
Tak holky, vcelku to slo, nevedela jsem, jak to ma chutnat, ale je to kupodivu celkem jedlé.

Uvarila jsem polentu v osolene vode, dala ji do zapékací misky, navrch rajcata (dala jsem kvalitní v plechovce, protoze, kdyz jsem videla, ze chteji 49,– ta kilo, tak ani nahodou), par listku bazalky a navrch mozarellu a do trouby na 180°C na čtvrt hodinky na horkovzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.9.15 14:12

Holky nedávno už to tady někdo psal, ale když čtu o těch domácích hranolkách, mužete mi popsat jak je děláte? jsem líná to hledat :jazyk: ve čtvrtek budeme mít návštěvu, chtěla bych se blejsknout, jak je krájíte? na tenký proužky, vím že se mají nechat chvíli ve vodě, aby se zbavili škrobu a pak je pokapate olejem a jakým? olivovým, slunečnicovým? a pečete na pečícím papíru nebo stačí na plechu a jak dlouho a na kolik v horkovzduchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 14:53
@modrasek13 píše:
@Kacievi @Ale85
Tak holky, vcelku to slo, nevedela jsem, jak to ma chutnat, ale je to kupodivu celkem jedlé.Uvarila jsem polentu v osolene vode, dala ji do zapékací misky, navrch rajcata (dala jsem kvalitní v plechovce, protoze, kdyz jsem videla, ze chteji 49,– ta kilo, tak ani nahodou), par listku bazalky a navrch mozarellu a do trouby na 180°C na čtvrt hodinky na horkovzduch.

Zní to dobře, zkusím uvařit, ale raději někdy, až mužskej nepříjde na o. ;) :mrgreen: :mrgreen: Děkuji za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
29.9.15 16:47
@modrasek13 píše:
@Kacievi @Ale85
Tak holky, vcelku to slo, nevedela jsem, jak to ma chutnat, ale je to kupodivu celkem jedlé.

Uvarila jsem polentu v osolene vode, dala ji do zapékací misky, navrch rajcata (dala jsem kvalitní v plechovce, protoze, kdyz jsem videla, ze chteji 49,– ta kilo, tak ani nahodou), par listku bazalky a navrch mozarellu a do trouby na 180°C na čtvrt hodinky na horkovzduch.

Hm, vyzkouším to, sice už poněkolikáté, ale třeba to tentokrát vyjde, chuť by byla, tak děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
29.9.15 16:50

Kotlety na houbach ve smetanova omacce, ryze, knedlik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 17:27
@střepina píše:
Holky nedávno už to tady někdo psal, ale když čtu o těch domácích hranolkách, mužete mi popsat jak je děláte? jsem líná to hledat :jazyk: ve čtvrtek budeme mít návštěvu, chtěla bych se blejsknout, jak je krájíte? na tenký proužky, vím že se mají nechat chvíli ve vodě, aby se zbavili škrobu a pak je pokapate olejem a jakým? olivovým, slunečnicovým? a pečete na pečícím papíru nebo stačí na plechu a jak dlouho a na kolik v horkovzduchu?

Kamarádka mi nedávno poslala tento odkaz - měla jsem je u nich a byly tedy super, ale ještě jsem sama nedělala, já zatím vždy koupila ten mražený pytlík :oops: 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
29.9.15 17:41

@Kacievi osmažím na másle osolené a opepřené maso, pak ho vyndám, dám na plátky krájený česnek (já dala celou palici), jen promíchám, zapráším moukou, podleju mlékem, přidám maso a dusím. Pak dám smetanu, trochu vína a dochutím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.9.15 19:07
@Kacievi píše:
Kamarádka mi nedávno poslala tento odkaz - měla jsem je u nich a byly tedy super, ale ještě jsem sama nedělala, já zatím vždy koupila ten mražený pytlík :oops: 8) ;)

mě se žádný odkaz neobjevil, mužeš ho napsat znovu? díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1451
29.9.15 19:35

Zítra budou fazolky na smetaně s bramborem. Švagrová bude hlídat naše 11 měsíční miminko a my s mužem jdeme do vířivky, jupí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
29.9.15 20:52
@střepina píše:
mě se žádný odkaz neobjevil, mužeš ho napsat znovu? díky :)

Se omlouvam, asi js ho neprilozila :oops: ;)
 http://www.varilamysicka.cz/…lky-pro-deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2522
29.9.15 21:40

My máme zítra cestu do města, tak sem se ptala muže, co mám dnes navařit, ať si to zítra jen rychle zehřejeme a on mi na to řekl, že se na to mám vykašlat, že se stavíme někam na meníčko :srdce: Tááákže já mám zítra pohodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
29.9.15 23:21

U nás dnes hovězí vývar, kuře na paprice s těstovinama, na večeři žemlovka, zítra bude vepřová panenka, špenát a bramborový knedlík, polévka zůstala z dneška :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
30.9.15 06:50

Včera čočka a vařené koleno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie