Co je on zač?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.1.26 15:01

Rozpoznání psychické poruchy

Dobrý den,
jsem s přítelem něco málo přes rok já (24) a přítel (25).
Náš vztah začal docela hezky psaním přes seznamku a začali jsme se scházet a začala jsem jezdit k němu a bral mě i na výlety a normální začátek vztahu.
Jsem takový typ holky, že jsem trosku sprostější a kouřím a jsem takový “blázen “ ale zároveň jako klasická holka miluju nehtíky, řasy, make-up a módu a potrpím si na to.
Byl to tedy docela problém, že kouřím a mluvím sprostě hodně a jsem “hlučná” prý.
Došlo to i k tomu, že se semnou chtěl rozejít asi kvůli kouření, tak jsem si tedy řekla, že to omezím a přestanu kouřit před ním. :D
Samozřejmě jsme měli trošku boj i s dominantností, protože já jsem i on docela a já tedy sklopila lehce uši v určitých situacích, protože jsem si řekla, že mohu být někdy i žena a užít si ten princess treatment.
Každopádně proč to tu píšu…zajímá mě zda-li by můj přítel mohl byt autista nebo jinou poruchu….nemá rád hluk, nemá rád, když na něj křičím, má docela danou svoji rutinu, že po 10 chce jít spát nechce vyspavat dlouho, protože je to prej úplně zničený den, skládá si do detailu špinavé prádlo do koše na prádlo, i do pračky to dává složené, věší si ponožky stejně vedle sebe a barvy vedle sebe na věšák, kdyz mi děla snídani jen housku se šunkou tak mu to trvá tak 15min z te šunky je schopný odendat všechno tlusté, chtěla jsem mu vybavit byt (pokoj) nějakými dekoracemi, aby to měl útulné to mi bylo úplňe zatrhnuto, že takhle je to ideální, chtěla jsem mu pomoct s tim, že mu někdy dojedu na nakup to mi bylo řečeno, že je jasně jeho nakup daný a nepotřebuje nic navíc (např. 2× šunka,2× sýr,2× toustový chléb atd.), je hodně takový “suchar” moc pro nic nežije maximálně miluje motorky to je jeho láska, nemá nejoblíbenější jidlo, když ke mě přijde domu a převléká se tak si strašně detailně srovnává věci jako trika úplně přímo na rohy, u se** je schopny mě nechat čekat a nejdřív si srovnat oblečení co si svlékne, poučoval mě jak skládat tepláky uplne přesně :D, když jsem od něho chtela pomoct v kuchyni tak jsem to radši vzdala ne jenom, že nenávidí vaření ale taky, protože když měl nakrájet třeba zeleninu tak jsem čekala půl h jak to dělal precizně..vidime se o vikendech jenom, protože přes týden pracuje v cizině, ale je schopny ke mě jezdit až v 8-9 večer a neni mi schopny říct co za celý den dělal i když prostě třeba byl v posilovně…nerad mi rika nějak něco o sobě a otevírá se mi..když brečím kvůli němu tak na mě jenom kouká a neřekne nic max mě obejme a nemluví…je pravda, že mi projevu lásku asi darkama, protože jsem dokázala zmínit jenom jednou jednu věc co bych si chtěla koupit a dostala jsem ji k narozeninám nebo k Vánocům hned …kytky mi dává, plysacky a takový nějaký sladkosti pro radost…je hodně umazlený na chlapa..nechodí nikam mezi lidi moc to je max jednou za 2 mesice a to max …ale k věci co mě zarazila asi nejvíce …byli jsme spolu na silvestra a bylo vše skvěle povídali jsme si cestou tam a zpátky hodně otevřeně až jsem byla hodně překvapena a celkově večer byl hezky on sám byl se vším spokojenej…doma jsem mu i poděkovala, že to bylo hezké a on mě taky, že to bylo fajn..druhy den semnou byl ještě do odpoledne a mazlil se a koukali jsme na film… pak ale večer měl přijet ale neodepisoval mi tak jsem mu psala znova proč mě ignoruje a on, že nene tak jsem na něj nalehla jako jestli přijede on, že už ne a tak jsem mu řekla, že proč mi to vždycky neřekne dříve a on najednou byl nepříjemný a tak jsem mu napsala slohovku o tom, že mi ubližuje, když mě ignoruje, že si připadám jak, když jsem mu jedno …a pak jsem mu psala ještě nějaké věci i druhy den a už jsem momentalne 4dny na ignoru …vůbec nechápu co se stalo? :D
Mohl by mi prosím někdo poradit co je za typ člověka nebo prostě je to jen zm** a co bych měla očekávat dál nebo co mám dělat? :D Říkám jinak je i skvělej splní mi ve finale vše :D
Děkuji za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64992
5.1.26 15:12
@smile_xxx píše: Více

dala jsem první odstavec. Ale je to tu pro jistotu 2×, tak třeba to někdo přečte v té druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.1.26 15:15

A není to jedno, když se k sobě nehodíte? Chápu, že chceš najít nějaké smysluplné vysvětlení, ale když se na tebe druhý vykašle, tak žádné vysvětlení není dost dobré.

• Citovat
  • Upravit
11370
5.1.26 15:21
@smile_xxx píše: Více

Ona kouří a má nehty, jemu to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
5.1.26 15:26

Máš stejnou diskuzi 2× :roll: Druhou tedy nahlašuji jako duplicitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
5.1.26 15:27

Ahoj,

nemyslím si, že by byl autista a rozhodně ne nasrcis. Prostě je to normální, klidný a pořádkumilovný kluk :nevim: Možná k sobě prostě nesedíte, každý jste jiný :nevim:

Jsi mladá, pokud takto o něm smýšlíš, hledej jinde, někoho kdo je na stejné vlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
5.1.26 15:28
@Anonymní píše: Více

Myslím, že z tohohle neudělá diagnózu ani psychiatr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105751
5.1.26 15:33
@eumedon píše: Více

Tak ta peclivost a rutina nějaká diagnóza bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
5.1.26 15:51

Ne autista, max má OCD. Jinak z toho, co píšeš je to dost super partner (vnímá, co chceš za dárky a koupí je, nosí kytky, mazlí se, stará se… Co bys jako chtěla?)
Ty ho buď tak ber nebo nech bejt, pokud ti to nestačí.

To samý teda on s tebou - vadí mu, že Kouříš? Tak ať de dal…

Za mě se k sobě fakt nehodite.

Jinak k těm poruchám tam víc traumat vidím u tebe. Ta nejistota, že ti nenapíšeš a hned dramo…

Najdi si, co je to uzkostny attachment. Uleví se ti, až to odbouráš u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
5.1.26 16:15
@Anonymní píše: Více

Vůbec se k sobě nehodíte, tohle stejně nevydrží dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
5.1.26 16:47

On má rád klid ty drama, kdy před ním brečíš, křičíš atd. To fungovat nebude a jeho uz to nebaví :nevim: Ty slohovky jsi to zazdila úplně evidentně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
5.1.26 17:15
@pikola píše: Více

Jj, na psychiatrickou diagnózu u něj mi to přijde málo, u ní mne jedna napadla: Histriónská porucha osobnosti.

Ale ani tu nelze diagnostikovat takhle on-line. Jen mě to napadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
5.1.26 17:29

Já to dala… 8o Holka je hustá, kluk se chová jako úplně normální kluk, trošku PAS. Holka si s tím neví rady, píše mu romány, brečí mu, řve na něj, kluk se nechová podle její představy a nezapadá do její škatule. Po jejím posledním extempore už se jí neozval a holka se ptá, jestli je podle nás nemocnej nebo jenom zm..d. Zakladatelko, on je z vás dvou ten normálnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
5.1.26 19:39

Zakladatelko, myslím že takovou bídu, cos tu dostala, jsi asi úplně nečekala, každopádně fakt, že se k sobě pravděpodobně nehodíte je asi pravdivý :think:
Myslím, že třeba čekat u milování, než si úhledně složí oblečení a pak teprve jde na věc, je vcelku zvláštní tedy 8). Ale budiž. Asi ti to ze začátku nevadilo, když už jste spolu nějaký pátek :mrgreen:
Pokud na něj křičíš a on by raději věci řešil v klidu, tak bohužel taky nepochodíš. Já křičet na mého současného partnera, tak už spolu dávno nejsme. Na oplátku samozřejmě nekřičí ani on na mě.
To, že tě ignoruje je evidentně známka toho, že už mu přetekl pohár trpělivosti. Já bych vydržela a dala mu klid na přemýšlení. Kdyby byl starší, řekla bych ti, že vážně potřebuje jen chvíli oraz a bude to zas dobrý. Jenže mladí se teď často rozejdou s drahou polovičkou právě tímto způsobem, aby pokud možno nemuseli nic řešit osobně. Toť můj názor.
Každopádně zkus taky udělat trochu lepšího člověka sama ze sebe a nehledej jen chyby v partnerovi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová