Co je víc, jakou možnost byste vybraly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2907
19.7.13 08:59

B, ale myslím že kamarádky lze mít i u B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
19.7.13 09:01

K čemu tahle diskuze? :nevim: Předháníte se s kamarádkou, kdo to má lepší/horší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
19.7.13 09:04

B

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
19.7.13 09:06

@tamata asi jo, je to poměrně dost vyhrocené:-) (ale my opravdu bydlíme téměř „v lese“, spíš víc na samotě :-) ) Já jsem za Bé.
Je tady taková vzdálenější sousedka a ona je A. Já jsem se párkrát zastihla jak jí „závidím“ právě ty kamarádky. Pořád má nějakou návštěvu a v podstatě není sama, pro děti taky stálý program. Já jsem zas celé dny sama. Ale večer když k nám přijede manžel, tak se uklidním a naprosto ujistím, že jsem fakt strašně šťastná. Jí ty kamarádky odjedou a má doma jen toho morouse… tak si říkám, kdo je šťastnější. Jasný, že to nejde říct jednoznačně, ale jen mě to tak napadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
19.7.13 09:09

@veveronik Tak radši s hodným manželem sama v lese než s de.ilem v civilizaci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.7.13 09:10

Mám B s kamarádkami a známými… a stýkám se s nimi… variantu B s takovou izolací bych rozhodně nesnesla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.7.13 09:11

Jen bych nesoutěžila, co je víc… tak se to přece říct nedá, každému vyhovuje něco jiného… otázka měla spíš znít, co se vám víc zamlouvá… ;) nebo co máte doma vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
19.7.13 09:14

My máme B a jsem spokojená. Akorát teda kamarádek mám i tak dost. Nemám pocit, že by se to muselo vzájemně vylučovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.7.13 09:16

Proč se ptáš?
Za mě rozhodně B, žiju v něčem hodně podobném, chlap chodí nejdřív v šest. Mám 2 dobré kamarádky, které o mně ví všechno, s jednou se vídám sem tam, s druhou co týden.
Leží na mně hodně práce kolem domu, zahrady, zeleninové zahrádky.
Ale miluju je oba, muže, který je báječný a milující, i dítě, které je zlaté a tak mi nepřidělává práci a starosti.
Jsem šťastná jako nikdy v životě (Bože děkuju).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brooucinda
19.7.13 09:17

@veveronik Žijem variantou B a ne proto, že musíme, ale proto, že chceme. :mrgreen:
Přátele máme, ale vídáme se značně sporadicky. Jsme ráda jen spolu :nevim: :srdce: S malým pochopitelně.. Ještě pes a Karel = králik

• Citovat
  • Upravit
11620
19.7.13 09:18

Ještě dodávám, že o víkendech návštěvy nevyhledáváme, cítíme to stejně, jak @Brooucinda :pankac:. Chceme si užít rodiny, dítěte, sami sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
19.7.13 09:19

Jednoznačně B, ale myslím, že není nutné se i v tomto případě vzdávat kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
19.7.13 09:19

@Brooucinda OT - ani nevíš, kolik pravdy se skrývá ve tvém podpisu :pankac: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
19.7.13 09:22

Za mne rozhodně B. první možnost mám doma, až na ty kamarády, těch mám pár mamin z našeho okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
19.7.13 09:24

Za B. S tím, že bych se snažila najít si svoje zájmy a koníčky, abych si nepřipadala tak sama. K tomu sem tam návštěva nějaké té známé.

Na palici je oboje. Ale mít doma debila a průchoďák pro návštěvy bych asi nesnesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí