Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, jen tak pro zasmání. Doma se nám objevila beruška, žádná cizí potvora, ale pravé sluníčko sedmitečné. Je to takové malé potěšení v tomhle počasí a manžel tvrdí, že jsme za ní nyní zodpovědní a musíme ji do jara nechat u nás přežít a ať ji nachystám něco k jidlu
Takže otázka, co byste nachystali berušce dobrého k jídlu?
@Kajak18 píše:
Holky, jen tak pro zasmání. Doma se nám objevila beruška, žádná cizí potvora, ale pravé sluníčko sedmitečné. Je to takové malé potěšení v tomhle počasí a manžel tvrdí, že jsme za ní nyní zodpovědní a musíme ji do jara nechat u nás přežít a ať ji nachystám něco k jidluTakže otázka, co byste nachystali berušce dobrého k jídlu?
berušku do chladu - sklep, chodba kde se netopí, krytý přístřešek venku -ony v zimě spí totiž.. jinak nepřežije
http://www.ireceptar.cz/…uskam-domky/
@bartsch píše:
Mšice… to si teď v lednu pěkně máknete
A tak teď v únoru třeba už najdou, ne? ![]()
@micta píše:
A tak teď v únoru třeba už najdou, ne?
No jo
… já si v práci ještě nepřehodila kalendář na stěně, tak únor asi ignoruji ![]()
@jdukolem
díky, chlap domeček vyrábět nechce, tak ji prej odnese do sklepa, kde není takový teplo. Donesli jsme si ji asi s jabkama ze zahrady ![]()
@Kajak18 píše:
@jdukolemdíky, chlap domeček vyrábět nechce, tak ji prej odnese do sklepa, kde není takový teplo. Donesli jsme si ji asi s jabkama ze zahrady
no a vzbudila se teplem.. ![]()
@jdukolem píše:
no a vzbudila se teplem..
Ne, tím jak klepali s tou bednou s jablkama ![]()
@micta píše:
Ne, tím jak klepali s tou bednou s jablkama
to by mě vzbudili taky
![]()
Tak já nevím, nám teď v zimě lezou z venku do kuchyně oknem… ![]()