Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám pocit z tvého psaní,že se zalekl.Že mu to možná víc vyhovovalo,když jste byli milenci ![]()
V ten pátek jsi mu řekla,že to doma ukončíš?Asi nezbývá než počkat až se ozve a promluvíte si o tom
A co manžel na to,souhlasil,že se rozejdete?
No promin,ale kdyby o tebe tak stál,tak ti zvedne telefon a řeší s tebou jak to bude dál.Podle mě,když už ví že by ta situace nastala a byli jste spolu i s tvým dítětem,tak prostě couvnul
.už se mu to tak nezamlouvá.
Ahoj,
podle mne si špatně udělala hned několik věcí. Začala jsi podvádět přítele, vdala jsi se i když jsi milovala jiného, vzala sis muže který najevo nedává city a ve vztahu ti něco chybělo, podvádíš manžela..To jsou moje odpovědi na zakládající otázku.
Jinak, milenci se nedivim,nejsem si jista že tě miluje, sex mimo manželství mu očividně nepřekáží, ty jsi k mání, takže si ten sexuální život s tebou hezky spestří ![]()
Vyložila bych si to tak že tě vlastně nemiluje jen se mu líbil nezávaznej sex.Kdyby tě miloval tak už jste spolu a chtěl by tě se vším všudy.Myslím že si pěkně naletěla a on si jen uvědomil že už to nebude jen o sexu.
Tvého muže je mi líto a divim se proč jste spolu tak dlouho když ho od začátku podvádíš a neklape vám to. ![]()
Nechci tě soudit za to co se stalo… Ale milenci to podle mě vyhovovalo tak jak to je…Měl tě v posteli měl tě na sex…Ale pokud by jsi odešla od manžela měl by tě na pořád a s dítětem tak se toho asi zalekl…A člověk toho naslibuje spousty a pak je to jinak.
Já ho nepodvádím od začátku.Podvedla jsem ho před 8 lety a nevěra trvala cca 2 měsíce pak jsem to utla.Celou tu dobu do pátku jsem mu nezahýbala aspoň sexuálně ne.Občas jsem si psala sešla se,ale nebyl v tom sex.Před těmi 8 lety jsem k milencovi začla něco cítit a proto jsem to utla,protože jsem milovala přítele a milenec mi dal jen tu potřebu co jsem potřebovala.(Milenec mi po čase řekl,že se do mě také zamiloval,ale neřekl mi to,že se bál odmítnutí).Jinak jsme s manželem 12 let.Milenec je rozvedený sám a i docela na mě tlačil ať to doma vyřeším a ,že pak budeme spolu.Že se mam rozvést apod.Jsem mu řekla,že potřebuji čas na ukončení a on,že mi ten čas dá půl roku rok.V pátek jsem odjížděla od něho v pohodě nebyli známky ničeho.Dítě si oblíbil říkal,že si připadal konečně jako rodina,když jsme byli všichni spolu.Asi jsem opravdu tak blbá a neviděla jsem to ,že mě chce jen na sex.Ale proč tedy jako by naléhal na to,abych to doma ukončila apod.Že malému napouští bazén na chatě apod…
verenika píše:
Já mám pocit z tvého psaní,že se zalekl.Že mu to možná víc vyhovovalo,když jste byli milenciV ten pátek jsi mu řekla,že to doma ukončíš?Asi nezbývá než počkat až se ozve a promluvíte si o tom
A co manžel na to,souhlasil,že se rozejdete?
Manžel s rozvodem souhlasí on sám ho chtěl už dřív z toho důvodu,že je hrozně zadlužený a nás s dítětem chce ochránit a chce,aby jsme začli nový život bez dluhů.
A kolik je malému? Osobně nemám ráda když se do toho pletou děti ![]()
Jinak přeju ať to dobře dopadne,ale opravdu si myslím že se zalekl že by Tě měl napořád a s malým ![]()
bazén napouští??užasnej
…jen otázku,proč jsi se nesnažila doma to dát dopořádku????kdybys přítele nemilovala,tak se neptám ![]()
Já jsem se to snažila dát do pořádku už jsme to slepovali několikrát a stejně to po nějaký době došlo tam kam to došlo.Už nějak nemma dál sílu na řešení problémů ohledně peněz.Když je x exekucí a podobně nejde to moc dobře žít bez hádek.Dítěti je 14 měsíců.Předtím exekuce a nedostatek peněz nebyl. To až od loňského října to jde všechno do háje.
terdule píše:
bazén napouští??užasnej…jen otázku,proč jsi se nesnažila doma to dát dopořádku????kdybys přítele nemilovala,tak se neptám
Ještě mi sám říkal,že se dívý,že jsem to s přítelem takhle dlouho vydržela,že jsem to měla udělat dřív,a že to mam udělat dokud je dítě malé,že pak to bude ještě horší,ale že rozhodnutí je jen na mě.Tak já nevím.Hold jsem asi úplně pitomá.
Já sama bych si nezačala s chlapem co je zadanej proto že nevěři že bejvalku podváděl a tebe by nepodváděl ![]()
Ono povídat o tom jak budeme rodinka a pak když má jít do tuhého je něco jiného.Nejspíš si uvědomil že je v tom zodpovědnost,ztratí soukromí,svojí svobodu .
Najdi si někoho nového kdo se v tom vašem kolotoči neobjevil.Určitě se někdo takovej ukáže ![]()
Moje rada je taková,rozveď se a zkus to chvíli sama.
Utíka do dalšího vztahu kde si nejsi jistá je blbost ![]()
Prosím o rau co jsem udělala špatně?Sama nad tím pořád přemýšlím a rozumného výsledku nevidím.
Začnu od začátku před 8 lety přítelovi zemřel otec přítel se uzavřel do sebe a přestal komunikovat mezi námi to neklapalo tak jsem se svěřila jeho spolužákovi on mi začal dávat to co mi chybělo a já neměla.Přítel nikdy nedával moc city najevo.A mě to šíleě chybělo slyšet hezký slůvko atd.Tak jsem si s milencem užívala bylo to hrozně fain,ale pak se mi do toho zapletli city začla jsem ho milovat on měl také přítelkyni tak jsem to utla s přítelem jsem se rozejít nechtěla.Zůstala jsem s přítelem po třech letech jsme se s milencem zase sešli šli jsme jen na procházku sexem to neskončilo jen s mazlením tak jsem si uvědomila,že tam pořád něco je a pak jsme si psali přes skyp a nějak se do toho dostal i přítel a četl si co jsme si psali tak chtěl po mě vysvětlení samozřejmě jsem se nepřiznala on nevěděl o koho se jedná.Tím pádem jsem to opět utla milenec stím tak nějak souhlasil,že to bude lepší.Teď po 8 letech od první schůzky s milencem jsme se opět sešl já mam dítě jsem vdaná,ale manželství nám nefunguje delší dobu jak v posteli tak celkově.On se rozvedl a je sám scházeli jsme se psali si já byla ochotná z manželství odejít.V pátek jsme spolu spali já za ním jezdila.V pátek jsme se milovali bylo to fain skvělý a v sobotu jako ,když utne já s manželem mluvila o rozvodu byla jsem schopná manželství rozbít kvůli němu,aby se nám dobře žilo a byli jsme spolu všichni tři.(On celou dobu co jsme se scházeli apod chtěl,že budeme spolu žít,že má ke mě silné city,že mě chce pro sebe s dítětem apod.plánoval budoucnost atd).A ted když jsem mu napsala,že s manželem bude konec napsal: vydrž to prosím ,nemá to cenu. Jak jsem si měla vyložit tuto smsku tak,že už mě nechce.Tak mi odepsal,že mě neodkopnul jen neví jak dál.A to je od něho poslední smska co mi napsal,samozřejmě jsem se ptala proč to tak psal a jestli je konec atd.Neodepsal na nic.Dnes jsem mu volala samozřejmě mi to nezvedl.A ani nenapsal.
Jak tomu mam rozumnět?V pátek jsme spolu spíme spolu a v sobotu je konec?A to básnil o tom,že mě celou dobu miloval a,že na mě musel čekat 8 let,aby nám došlo ,že k sobě patříme.A pak udělá toto? Nevím co mam ted dělat ho miluji a nevím jak dál.Co si myslíte?
Promiňte za román muselo to ven.Děkuji