Připadám si jako otrok

Anonymní
9.6.11 22:59

Připadám si jako otrok

Ahoj holky
Nevím zda jsem divná nebo ne. Doma si připadám spíše jako služka či otrok. Od té doby co mám mimčo se partner úplně změnil. Dříve i nádobí ukidil a zalil kytky. Teď jsem třeba nedávno když malá v devět usnala chystala oběd na druhý den nám a malé, protože jsem věděla, že by jsem to druhý den nestihla. Pak jsem ještě uklidila byt - střela atd. Pak jsem si vyřízená šla do obýváku sednout k telce. Celou dobu seděl u telky a když jsem si sedla, tak se od počitače jen ozvalo a kafe nebude. :cert: . Dnes jsem se ptala jestli udělá kafe a jeho odpověď byla, že se mu nechce. Než šel do práce, tak jsem pronesla. Já si jdu udělat to kafe. A on pronesl- to jsis ho nemohla udělat před půlhodinou než jsem šel do práce. Máme spolu půl roční holčičku, ale poslední dobou nejsem moc šťastná :cry: . Přitom ho pořád mám moc ráda. Je to jenom změna psychiky po pordu nebo se změnil on k horšímu :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
janibubi
9.6.11 23:05

Ono si hodně chlapů myslí,že,když je ženská na mateřské,tak se fláka,že to není žádná práce…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.11 23:06

To máš pravdu. I když je pravda, že se ze mě teď stala i cíťa.

• Citovat
  • Upravit
etatinek
9.6.11 23:07
Anonymní píše:
Ahoj holky
Nevím zda jsem divná nebo ne. Doma si připadám spíše jako služka či otrok. Od té doby co mám mimčo se partner úplně změnil. Dříve i nádobí ukidil a zalil kytky. Teď jsem třeba nedávno když malá v devět usnala chystala oběd na druhý den nám a malé, protože jsem věděla, že by jsem to druhý den nestihla. Pak jsem ještě uklidila byt - střela atd. Pak jsem si vyřízená šla do obýváku sednout k telce. Celou dobu seděl u telky a když jsem si sedla, tak se od počitače jen ozvalo a kafe nebude. :cert: . Dnes jsem se ptala jestli udělá kafe a jeho odpověď byla, že se mu nechce. Než šel do práce, tak jsem pronesla. Já si jdu udělat to kafe. A on pronesl- to jsis ho nemohla udělat před půlhodinou než jsem šel do práce. Máme spolu půl roční holčičku, ale poslední dobou nejsem moc šťastná :cry: . Přitom ho pořád mám moc ráda. Je to jenom změna psychiky po pordu nebo se změnil on k horšímu :nevim: .

To první s kombinací přepracování, psychického vyčerpání i fyzické únavy, starostí a nestíhání… On je stéjnéj… :wink: :oops:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
9.6.11 23:09

Jo,ale to je normální,já sem byla po porodu taky…
a hlavně oni prostě nechápou,že zaměstnání od-do,ale starost o miminko non stop…
Moje 15-20hod pracovní doba neni o proti tomu nic :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.6.11 23:11

Občas slyším- vždyť jsi doma. Když měla malá koliky, tak lítal kolem mě. Vařil mi čaj. Ale ty jeho hry bych nejraději vyhodila. Ale co teď začiná být s malou sranda, tak si sní i jde hrát. Pardon je jí 8 měsíců. Drobek jsem se překlepla.
A díky za názor chlapa.

• Citovat
  • Upravit
2480
9.6.11 23:12

To by mě docela zajímalo, jak jsi na tu jeho de… poznámku (kafe nebude?) reagovala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.11 23:14

Že jsem ho chtěla od něj a tak má s kafem smůlu.

• Citovat
  • Upravit
8911
9.6.11 23:15
Anonymní píše: … tak se od počitače jen ozvalo a kafe nebude. :cert: …

Když se ti v tvém životě něco nelíbí, tak to změň. Jde jen o to, co si necháš od druhých líbit. Na mně toto manžel vybafnout (jako že by si to netrouf, ale kdyby), tak by se dozvěděl něco ve stylu: „No pokud si ho neuvaříš, tak nebude.“ :mrgreen: 8-)

Podle mě se mohl jak trošku změnit (viz že jsi na mateřské, holt jsou asi takový typy, co si opravdu myslí, že je to dovolená :roll: ), tak jak jsi teď víc unavená, tak vidíš i věci, které jsi dřív neviděla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
9.6.11 23:17

Hlavne nevysiluj, nevylet a nedej mu to sezrat, tim ho jen zazenes do kouta (aspon u nas a mejch znamejch to tak chodi) - zejtra mu to kafe udelej, ale s tim, ze s nim potrebujes mluvit… a rekni mu to, v klidu, ze mas pocit, ze se zmenil, ze ses ted trochu precitlivela a tak to hned vnimas, ze toho mas hodne, jestli by ti taky mohl pomoct, abyste pak meli vic casu na sebe a blablabla… nez silou hlasu a pretahovani argumentu je lepsi mu napred popsat jak to citis, a kdyz se ti bude zdat, ze to nechape, v klidu mu to treba petkrat zopakovat … my takhle, od te doby, co sme se prestehovali a narodil se druhy prcek diskutujeme co tri tydny, zkratka pro nej je pohodlnejsi zapomenout, nez pomahat sam od sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.6.11 23:20

Mám doma něco podobného, taky holčičku 6,5m. Přijde po 6tý z práce, sedne k telce, nají se(někdy si to i sám nabere), umyje se a jde chrápat. Já v tý době ukládám malou a začíná mi druhá směna - trochu poklidím, teď třeba ještě mám v troubě buchtu. Proč?? Protože ji manžel chtěl a nevím, jestli bych zítra vše stihla. Většinou mi maličká spinkala celou noc, ale poslední dobou se budí 1-2×, rostou zoubky. Co o to, vydržet se to dá, ale jsem unavenější. Ale to on nechápe! Prej co tu s malou celej den dělám. asi ležím a kopu se do pr*ele nudou, né? A že by pomohl o víkendu??? Neeeee. To je venku dělá terasu(ale stále není hotová) a nebo taky jede s kámošema, za kámošema atd. Malou nepohlídá, max ji na chvíli chová nebo s ní blbne když já něco dělám, ale to je tak 30min. Ven s ní nejde, to ho nebaví. Jinak malou má rád, je z ní celej hotovej, ale na mě kašle:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.11 23:23

S malou taky ven nechodí. Teď ho ani nenutím, protoýe má alerfii na nějakou trávu.

• Citovat
  • Upravit
22614
9.6.11 23:27
Anonymní píše:
S malou taky ven nechodí. Teď ho ani nenutím, protoýe má alerfii na nějakou trávu.

Chudák:-( My máme alergii na řepku, všichni tři:-( ¨
Včera jsem navrhla menší dovolenou na konci černa od pátku do neděle. Mám jet sama… Bude dělat terasu. Jen doufám, že do letošního podzimu ta terasa bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.11 23:30

On ji bude mít asi ještě měsíc. Má ji hodně dlouho. Celý den kychá a smrká jako blázen.

• Citovat
  • Upravit
1291
9.6.11 23:32

No tak jed sama, ale SAMA, nech mu tam malou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat