Připadám si jako otrok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1291
9.6.11 23:32

No jestli ma alergie, tak bezva, at sou s malou doma, a ty bez ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.11 23:35

Chodím s ní já a občas mu ji doma nechám a jdu se podívat do města.

• Citovat
  • Upravit
26093
9.6.11 23:39

Na otázku „a kafe nebude?“ bych asi odpověděla „Bude, až si ho uvaříš“ :mrgreen: občas mám taky pocit, že manžel čeká, že všechno doma udělám já a když to tak není, je prudérní, ale neřeším to… dělám věci tak, jak vyhovujou mně a zbytek nechávám plynout :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.6.11 23:41
Anonymní píše:
Chodím s ní já a občas mu ji doma nechám a jdu se podívat do města.

Píší to sem, protože se stydím o tom i se svou kamarádkou bavit. Nikdy jsem se o problémech s přítelem s nikým nebavila. Taky pak všichni koukali když jsem svého ex po 5 letech nechala a tak jsem přišla o spoustu lidí.

• Citovat
  • Upravit
4239
10.6.11 00:27
janibubi píše:
Ono si hodně chlapů myslí,že,když je ženská na mateřské,tak se fláka,že to není žádná práce…

Naprosto trefné-jednoho takového mám doma....... a nejhorší na tom všem je-že my mámy na mateřské jsme stále v jednom kole a nikde to není vidět :nevim:
Upřímně-já jsem unavená více teď, než když jsem chodila do práce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
10.6.11 00:32

Tak to rozhodne nejsi sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.6.11 07:10

Taky mám mnažela, který si myslí, že rozdělení povinností typu domácnost a děti/práce a úřady a dům je naprosto rovnoprávná. Když pak slyším, jak strávili dvě hodiny na obědě plánováním „firemních her“, tak mi to teda košér nepřijde a otvírá se mi kudla v kapse, protože po třech jídlech (snídaně, oběd, svačina) jsem už potřetí vytírala pod stolem a protože je po večeři, nemám pocit, že by to bylo vidět. :zed: :zed: :zed:

Kluci mi dneska vstávali vražedně brzy. Tak jsem si vzpomněla na nějaké řeči o tom, kdo všechno už měl v osm ráno hotovo. A jako co? To ty děti zavřel současně do kumbálu,a aby mu tam zase neudělaly čurbes? že dotyčná měla vyžehleno? Oba kluci zvládnout za den si polít neo jinak zašpinit dvojí trojí sadu oblečení … pak se mi zdá, že pozbývá smyslu to i žehlit …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
10.6.11 07:23
jakkoli píše:
No tak jed sama, ale SAMA, nech mu tam malou :mrgreen:

to není špatnej nápad, ale kojím:-) to bych prijela a uklizela bych to tu po nich tyden:-D :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.6.11 07:26
Emilie píše:
Taky mám mnažela, který si myslí, že rozdělení povinností typu domácnost a děti/práce a úřady a dům je naprosto rovnoprávná. Když pak slyším, jak strávili dvě hodiny na obědě plánováním „firemních her“, tak mi to teda košér nepřijde a otvírá se mi kudla v kapse, protože po třech jídlech (snídaně, oběd, svačina) jsem už potřetí vytírala pod stolem a protože je po večeři, nemám pocit, že by to bylo vidět. :zed: :zed: :zed:Kluci mi dneska vstávali vražedně brzy. Tak jsem si vzpomněla na nějaké řeči o tom, kdo všechno už měl v osm ráno hotovo. A jako co? To ty děti zavřel současně do kumbálu,a aby mu tam zase neudělaly čurbes? že dotyčná měla vyžehleno? Oba kluci zvládnout za den si polít neo jinak zašpinit dvojí trojí sadu oblečení … pak se mi zdá, že pozbývá smyslu to i žehlit …

ja to nezehlim, bych se na to mohla vy**r, kdyz mu to dam a do hodiny je to pobrindany, tak k cemu? Uz od porodu tu mam kupu svyho pradla a ne a ne se k tomu dostat, tak to taham nezehleny :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.6.11 07:43

Tak u nás má manžel názor, že jsem na „dovolené“ jen když jsme na sebe hnusn a naštvaní :mrgreen: v těch hezkejch chvilká, když jsem mu říkala, že mě to hezky štve, že to doma prostě pro mě zas tak jednoduchý není, říkal, že ví, že by si to se mnou nevyměnil :mrgreen:

Jednou takhle koukal na Kubu, když byl zrovna v klidu a říkal :„to je super, že za chvilku tady budou ti rošťáci dva“, tak jsem říkala, že mu to připomenu, až zas bude kvůli něčemu prskat a odpověď byla „No jo, on je super, když ho nemusím dvě hodiny hlídat“ - a já jako dělám celý dny co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101798
10.6.11 08:01
Emilie píše:
Taky mám mnažela, který si myslí, že rozdělení povinností typu domácnost a děti/práce a úřady a dům je naprosto rovnoprávná.

Já bych řekla, že od pondělí do pátku je tohle rozdělení rovnoprávné :mrgreen: ale o víkendu on práci nemá, tudíž by se měl zapojit do péče o děti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.6.11 08:11

No,máš mateřskou,dostáváš 7500kč za starost o dítě,né o chlapa.A mateřská neznamená,že buděš teď delat 3 roky uklízečku a kuchařku s úsměvem,pro chlapa který to ani neocení.

Příště se vykašli na uklid po večerech,hoď nohy na stůl,a zvolej,že ještě kafe by to chtělo.

Nevím proč se honíš,stejně to za tebe nikdo neudělá.

• Citovat
  • Upravit
1096
10.6.11 09:17
Anonymní píše:
Ahoj holky
Nevím zda jsem divná nebo ne. Doma si připadám spíše jako služka či otrok. Od té doby co mám mimčo se partner úplně změnil. Dříve i nádobí ukidil a zalil kytky. Teď jsem třeba nedávno když malá v devět usnala chystala oběd na druhý den nám a malé, protože jsem věděla, že by jsem to druhý den nestihla. Pak jsem ještě uklidila byt - střela atd. Pak jsem si vyřízená šla do obýváku sednout k telce. Celou dobu seděl u telky a když jsem si sedla, tak se od počitače jen ozvalo a kafe nebude. :cert: . Dnes jsem se ptala jestli udělá kafe a jeho odpověď byla, že se mu nechce. Než šel do práce, tak jsem pronesla. Já si jdu udělat to kafe. A on pronesl- to jsis ho nemohla udělat před půlhodinou než jsem šel do práce. Máme spolu půl roční holčičku, ale poslední dobou nejsem moc šťastná :cry: . Přitom ho pořád mám moc ráda. Je to jenom změna psychiky po pordu nebo se změnil on k horšímu :nevim: .

přesně tohle znám a dokázala jsem ho vyléčit…domluvila jsem se s kadeřnicí na 5 hodinový „zákrok“ a dítě mu ve 4 měsících nechala a on uznal, že to opravdu není procházka růžovým sadem a že nevěděl co dřív…ale teď když je malému už 3 a 1/2 roku se taky moc nesnaží…takže budu léčit dalším miminem a k tomu mu ještě nechám toho staršího, ať se ukáže frajer!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
10.6.11 10:15

Pro mně bylo celkem fajn, když manžel jednou řekl, že se vždycky ráno tak těší do práce, až za sebou zavře dveře a nechá našeho řvounka za nimi :twisted: Vím, zní to divně, z něčeho takového se radovat, ale bylo to pro mne uznání, že ví, jak je to na té mateřské na nervy a že chodit do práce je jednodušší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
10.6.11 10:53

Zakladatelko, jsem na tom úplně stejně. Poslední dobou se kvůli tomu i celkem hádáme, dokonce mě s malou posílá k našim - prej si ode mě potřebuje odpočinout :zed: :zed: :zed: Malá má pět měsíců, miluje jí, ale ještě ani jednou nepřebalil, neokoupal, nešel s ní sam od sebe ven, doma taky ho.no dělá, ale prej kdyby měl prsa, tak kojí :pocitac: Už teď se děsím víkendu, to ho zas celej proleží u televize nebo u noťasu, prej je unavenej z práce - doplnuje zboží do regálu v jednom obchodě, no asi hodně namáhavá práce. S domácností taky nepomáhá, vařit neumí, prostě nic a to kafe mu raděj udělám sama, protože ten posr… cukr je pak všude…
To je pak na nervy, jak on na tom gauči leží a čumí na fotbal nebo na formule a já kolem něho obskakuju jak debil, no ale vždyť já mám vlastně tu dovolenou :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí