Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Berry77 píše:
Tipuji myší bobky
Je to suchý, úplně to šustí a je toho fakt slušná hromada. Nechápu, kde se to tam vzalo, je to třetí patro, žádná špajzka.
Vypadá to na hmyzí kukly. Asi muší. Ale fotka není moc ostrá.
Sice špatně viditelné na těch fotkách, ale taky bych řekla nějaké vyschlé hmyzí schránky. Od much třeba…
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Prosím o radu, co to může být. Dcera má nově pronajatý byt a tohle jsme nasly pod linkou.
Taky mi to připadá jako kukly, nejspíš fakt much, koukni.
https://www.google.com/search?…
Předchozí nájemníci tam zřejmě měli líheň.
![]()
Cervotoc spizni? (tipuji podle deuhe fotky, kde je jeden docela dobre poznat…) Jsou to takovy maly hajzlici, letaji, lezou, v nove pronajatem byte jsem je nasla ve skrinkach, kde byly mouky atd.. Kdyz je rozmacknes, krupnou a smrdi.. Koukni na google, jestli to sedi s temi tvymi fujtajbliky ![]()
@sirikit píše:
Taky mi to připadá jako kukly, nejspíš fakt much, koukni.https://www.google.com/search?…
Předchozí nájemníci tam zřejmě měli líheň.![]()
No ta mucha by to možná mohla být, jsou tam i takové malé rourky prázdné, já původně myslela, že je to nějaká rez. Bydlel tam asi chlap, našly jsme placku místního hokejového klubu
. Je to malý byteček.
@Anonymní píše:
No ta mucha by to možná mohla být, jsou tam i takové malé rourky prázdné, já původně myslela, že je to nějaká rez. Bydlel tam asi chlap, našly jsme placku místního hokejového klubu. Je to malý byteček.
Chlap (truhlář) vzkazuje, že pod linkou bývá největší binec. Protože se tam blbě dostává a z vaření tam napadá spousta „dobrot“. ![]()
Vypucovat, případně vydezinfikovat a už tam nic neházet. ![]()
@sirikit píše:
Chlap (truhlář) vzkazuje, že pod linkou bývá největší binec. Protože se tam blbě dostává a z vaření tam napadá spousta „dobrot“.
Vypucovat, případně vydezinfikovat a už tam nic neházet.
To není normální binec, to je všechno jenom tohle. Navíc to bylo zadělaný lištou, takže tam jen tak něco nespadne.
Fotky jsou hodně mizerné, ale na druhé jsou vidět vyschlé kukly nějakého hmyzu. Co to je přesně se ale určit nedá.
@Ekaterina píše:
Fotky jsou hodně mizerné, ale na druhé jsou vidět vyschlé kukly nějakého hmyzu. Co to je přesně se ale určit nedá.
Ale štěnice to nebudou, že ne.
Mohly by to byt kokony od rusa. Coz by odpovidalo lokalizaci. Ono i za listu se dostane spousta mikrodrobku. Rusi jsou svetloplasi, takze nejaky tmavy kout jim vyhovuje. Moucha podle me ne, ta klade do masa. Poradne to vydesinfikujte. Stenice to nebude.
Ahoj všem. Prosím o radu, co to může být. Dcera má nově pronajatý byt a tohle jsme nasly pod linkou.