Co jsme to našly?

Anonymní
11.1.20 20:24

Co jsme to našly?

Ahoj všem. Prosím o radu, co to může být. Dcera má nově pronajatý byt a tohle jsme nasly pod linkou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12592
11.1.20 20:32

Fuj :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.20 20:32
@Berry77 píše:
Tipuji myší bobky :think:

Je to suchý, úplně to šustí a je toho fakt slušná hromada. Nechápu, kde se to tam vzalo, je to třetí patro, žádná špajzka.

• Citovat
  • Upravit
Lynx.lynx
11.1.20 20:33

Nejsou to mrtví brouci?

• Citovat
  • Upravit
100
11.1.20 20:33

Taky bych řekla myši bobky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9722
11.1.20 20:34

Vypadá to na hmyzí kukly. Asi muší. Ale fotka není moc ostrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
11.1.20 20:36

Sice špatně viditelné na těch fotkách, ale taky bych řekla nějaké vyschlé hmyzí schránky. Od much třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75646
11.1.20 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Prosím o radu, co to může být. Dcera má nově pronajatý byt a tohle jsme nasly pod linkou.

Taky mi to připadá jako kukly, nejspíš fakt much, koukni.

https://www.google.com/search?…

Předchozí nájemníci tam zřejmě měli líheň. :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
11.1.20 20:41

Cervotoc spizni? (tipuji podle deuhe fotky, kde je jeden docela dobre poznat…) Jsou to takovy maly hajzlici, letaji, lezou, v nove pronajatem byte jsem je nasla ve skrinkach, kde byly mouky atd.. Kdyz je rozmacknes, krupnou a smrdi.. Koukni na google, jestli to sedi s temi tvymi fujtajbliky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.20 20:45
@sirikit píše:
Taky mi to připadá jako kukly, nejspíš fakt much, koukni.

https://www.google.com/search?…

Předchozí nájemníci tam zřejmě měli líheň. :poblion: :poblion:

No ta mucha by to možná mohla být, jsou tam i takové malé rourky prázdné, já původně myslela, že je to nějaká rez. Bydlel tam asi chlap, našly jsme placku místního hokejového klubu :lol:. Je to malý byteček.

• Citovat
  • Upravit
75646
11.1.20 20:47
@Anonymní píše:
No ta mucha by to možná mohla být, jsou tam i takové malé rourky prázdné, já původně myslela, že je to nějaká rez. Bydlel tam asi chlap, našly jsme placku místního hokejového klubu :lol:. Je to malý byteček.

Chlap (truhlář) vzkazuje, že pod linkou bývá největší binec. Protože se tam blbě dostává a z vaření tam napadá spousta „dobrot“. :roll:
Vypucovat, případně vydezinfikovat a už tam nic neházet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.20 20:49
@sirikit píše:
Chlap (truhlář) vzkazuje, že pod linkou bývá největší binec. Protože se tam blbě dostává a z vaření tam napadá spousta „dobrot“. :roll:
Vypucovat, případně vydezinfikovat a už tam nic neházet. :mrgreen:

To není normální binec, to je všechno jenom tohle. Navíc to bylo zadělaný lištou, takže tam jen tak něco nespadne.

• Citovat
  • Upravit
397
11.1.20 20:55

Fotky jsou hodně mizerné, ale na druhé jsou vidět vyschlé kukly nějakého hmyzu. Co to je přesně se ale určit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.20 20:56
@Ekaterina píše:
Fotky jsou hodně mizerné, ale na druhé jsou vidět vyschlé kukly nějakého hmyzu. Co to je přesně se ale určit nedá.

Ale štěnice to nebudou, že ne.

• Citovat
  • Upravit
30879
11.1.20 21:06

Mohly by to byt kokony od rusa. Coz by odpovidalo lokalizaci. Ono i za listu se dostane spousta mikrodrobku. Rusi jsou svetloplasi, takze nejaky tmavy kout jim vyhovuje. Moucha podle me ne, ta klade do masa. Poradne to vydesinfikujte. Stenice to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová