Co jste do teď dělaly - studium, práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.11.12 17:05

Mám střední zdrávku, bohužel jsem chytla obor zdravotnický asistent. Nikdy jsem tu práci neděla, byť bych moc ráda chtěla. Dělala jsem ošku v sociálních službách a nakonec budu ráda, když mě známý protlačí na místo do fabriky, protože ani takovou práci tady člověk bez protekce nesežene. Už jsem byla dopředu upozorněna, že plat bude minimální…

• Citovat
  • Upravit
47759
29.11.12 17:06

Bohužel mám pouze základní vzdělání a rok a půl managementu, z rodinných důvodů jsem musela školu ukončit. Před materskou jsem skoro 6 let pracovala ve fabrice na profinaradi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
29.11.12 17:09

@fayinka Jéé, můžu se zeptat, kde jsi to studovala? Na jaké fakultě? ;-)

• Citovat
  • Upravit
fayinka
29.11.12 17:10

@elenkazed bakaláře na pedf uk a mgr na MUNI

• Citovat
  • Upravit
elenkazed
29.11.12 17:12

@fayinka Já mam pedárnu + pak sociální práci ale ráda bych si chtěla udělat ještě tu speciální pedagogiku ale dálkově ;-)

• Citovat
  • Upravit
fayinka
29.11.12 17:14

@elenkazed nejsem si jistá, jestli ti to k něčemu bude, když už máš sociální práci, to většinou stačí..pokud nechceš dělat přímo logo. Já z oboru spíš utíkám, chtěla bych dělat výživové plány pro sportovce, maminky, jídelníčky do školek a škol..jsem spíš na jídlo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12651

Gympl, politologie, pracuju jako personální konzultant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Já VŠ pedagogickou, 17 let učím jazyky, ted jsem na MD a aspon doučuju

• Citovat
  • Upravit
1450
29.11.12 17:16
@žampion píše:
@Izzz tak já měla rodinnou školu při obchodní akademii, tzn. všeobecná ekonomie a účetnictví a pak k tomu ještě vaření, šití apod. :lol:

Mám tu samou „rodinku“ :andel: bylo to s maturitou, pak rok angličtina denní studium, pak práce rukama, práce v kanclu, práce rukama - hrála jsem si s Legem :andel: a od ledna bych měla nastoupit jako učetní-fakturantka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 17:17

Já jsem ergoterapeut, ale ještě jsem v oboru nepracovala, protože do školy jsem nastoupila svobodná a bezdětná a státnice jsem dělala vdaná se dvěma dětmi.

• Citovat
  • Upravit
elenkazed
29.11.12 17:17

@fayinka No a k tomu bys potřebovala kdyžtak jakej obor? Nutriční terapeut? Nebo to chceš dělat „jentak“ ;-)

• Citovat
  • Upravit
4466
29.11.12 17:24

Školu nemám žádnou (nějak se to nestihlo :lol: ) - ale kdysi dávno jsem dělala gympl.

A pracuju jako šéfová :mrgreen: v jedné nevelké firmě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678

Mam vystudovanou analytckou chemii a letos jsem vzdala po 4 letech PhD. na farmacii, zatim pracuju ve farmaceuticke sfere a snad tam i zustanu :) Ale popravde nikdy to nebyl muj sen, nejak jsem se k tomu vsemu dostala omylem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fayinka

@elenkazed nejdřív si udělám akreditovaný kurz od ministerstva, až si na to ušetřim :lol: a nutričním terapeutem ještě váhám.. :)

• Citovat
  • Upravit
5411
29.11.12 17:26
@mahdalka píše:
Já mám vystudovanou rodinnou školu - provoz služeb pro domácnost a hlídám děti :mavam:

Hele :D a nechodila jsi do školy na Vídeňský na P-4 náhodou?? Tenhle obor nemá každej a já ho mám taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat