Co jste do teď dělaly - studium, práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Bohužel mám pouze základní vzdělání a rok a půl managementu, z rodinných důvodů jsem musela školu ukončit. Před materskou jsem skoro 6 let pracovala ve fabrice na profinaradi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fayinka Já mam pedárnu + pak sociální práci ale ráda bych si chtěla udělat ještě tu speciální pedagogiku ale dálkově ![]()
- Citovat
- Upravit
@elenkazed nejsem si jistá, jestli ti to k něčemu bude, když už máš sociální práci, to většinou stačí..pokud nechceš dělat přímo logo. Já z oboru spíš utíkám, chtěla bych dělat výživové plány pro sportovce, maminky, jídelníčky do školek a škol..jsem spíš na jídlo ![]()
- Citovat
- Upravit
Já VŠ pedagogickou, 17 let učím jazyky, ted jsem na MD a aspon doučuju
- Citovat
- Upravit
@žampion píše:
@Izzz tak já měla rodinnou školu při obchodní akademii, tzn. všeobecná ekonomie a účetnictví a pak k tomu ještě vaření, šití apod.
Mám tu samou „rodinku“
bylo to s maturitou, pak rok angličtina denní studium, pak práce rukama, práce v kanclu, práce rukama - hrála jsem si s Legem
a od ledna bych měla nastoupit jako učetní-fakturantka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ergoterapeut, ale ještě jsem v oboru nepracovala, protože do školy jsem nastoupila svobodná a bezdětná a státnice jsem dělala vdaná se dvěma dětmi.
- Citovat
- Upravit
@fayinka No a k tomu bys potřebovala kdyžtak jakej obor? Nutriční terapeut? Nebo to chceš dělat „jentak“ ![]()
- Citovat
- Upravit
Školu nemám žádnou (nějak se to nestihlo
) - ale kdysi dávno jsem dělala gympl.
A pracuju jako šéfová
v jedné nevelké firmě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam vystudovanou analytckou chemii a letos jsem vzdala po 4 letech PhD. na farmacii, zatim pracuju ve farmaceuticke sfere a snad tam i zustanu
Ale popravde nikdy to nebyl muj sen, nejak jsem se k tomu vsemu dostala omylem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elenkazed nejdřív si udělám akreditovaný kurz od ministerstva, až si na to ušetřim
a nutričním terapeutem ještě váhám.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@mahdalka píše:
Já mám vystudovanou rodinnou školu - provoz služeb pro domácnost a hlídám děti
Hele
a nechodila jsi do školy na Vídeňský na P-4 náhodou?? Tenhle obor nemá každej a já ho mám taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám střední zdrávku, bohužel jsem chytla obor zdravotnický asistent. Nikdy jsem tu práci neděla, byť bych moc ráda chtěla. Dělala jsem ošku v sociálních službách a nakonec budu ráda, když mě známý protlačí na místo do fabriky, protože ani takovou práci tady člověk bez protekce nesežene. Už jsem byla dopředu upozorněna, že plat bude minimální…