Co jste do teď dělaly - studium, práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@mahdalka píše:
Já mám vystudovanou rodinnou školu - provoz služeb pro domácnost a hlídám děti
Hele
a nechodila jsi do školy na Vídeňský na P-4 náhodou?? Tenhle obor nemá každej a já ho mám taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Omlouvám se za anonym, nechci se profláknout
Gympl
Jazykovka německý jazyk
FF germanistika a historie
EVS - evropská dobrovolná služba
učení, učení, učení a teď druhý rodičák v kuse…
No a pak budu doufat, že mě vezmou zpět ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem vyučená zahradnice a aranžerka, ale před mateřskou jsem dělala v automobilovém průmyslu jako komtrolorka jakosti a nyní jsem přes 3 roky doma na rodičáku. ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak já od svých 6 let nevylezla ze školy ![]()
ZŠ, gympl, roční jazykovka, VŠ PF NJ-ČJ, učitelka na SŠ 7 let před MD, za dva měsíce (od pololetí) se vracím z MD do práce-školy
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já sem odmaturovala na gymplu, na vejšku sem se nedostala, tak jsem nastoupila do práce-na městský úřad, kde jsem byla až do mateřský.
Na školu jsem ještě nějakou dobu brousila zuby, ale pak sem se na to vyprdla a zatim mě to nemrzí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obchodní akademie, pak v jednom z největších řetězců oblečení - začala jsem jako prodavačka, pak jsem se přes všechny pozice dostala až k vedoucí celého obchodu (u nich shop manager
) pak v baru/herně provozní no a teď mateřská.. A co po ní nevím, obchody i bary mají moc dlouhé otevírací doby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já po šla po ZŠ na sportovní gympl, pak na VOŠ sociálně právní, na to roční jazykovka a od té doby co jsem vylezla dělám asistentku managementu v jedné stavební firmě (PS).. ![]()
Příspěvek upraven 29.11.12 v 17:42
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maturita průmyslová škola obor strojírenství -zaměření ekonomické.
2roky logisticka-planovani výroby leteckých motorů
2roky vedoucí v diskontu.
přes 2roky MD, co pak těžko říct ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gympl
potom učitelství pro SŠ na FFOU
teď učím flétničky u syna ve škole
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gympl, VŠ UK FSV žurnalistiku (nedokončeno) a VŠ UK FF knihovnictví, pracovala jsem jako asistentka, personalistka, account manažerka v reklamce, teď spokojeně s manželem v rodinné firmě a od soboty PPM - státe konečně plať ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyučená kosmetička.. dělala jsem prodavačku nejdřív drogérka pak hadry a nakonec v potravinách administrativa, příjem zboží.. ted jsem na rodičáku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SOŠ obor veřejná správa
pak VŠ Geografie pro veřejnou správu…ta je bohužel nedokončená
nejdříve jsem pracovala v administrativně a teď zatím neúspěšné práci hledám
- Citovat
- Upravit
Já mám gympl, pak konzervatoř na bicí a vysokou - hudební výchovu a sbormistrovství pro SŠ. Učila jsem bicí na ZUŠ a hrála v divadle v operním orchestru + občas ve filharmonii a koncerty s kapelama. Teď jsem půl roku na mateřské, 1-2× do měsíce si odskočím do divadla odehrát představení, učím 4hodiny týdně na ZUŠ s tím, že když to nejde tak pošlu supl a kapely už nemám…ale doufám, že ještě někdy mít budu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit