Co jste do teď dělaly - studium, práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
29.11.12 17:26
@mahdalka píše:
Já mám vystudovanou rodinnou školu - provoz služeb pro domácnost a hlídám děti :mavam:

Hele :D a nechodila jsi do školy na Vídeňský na P-4 náhodou?? Tenhle obor nemá každej a já ho mám taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 17:29

Omlouvám se za anonym, nechci se profláknout
Gympl
Jazykovka německý jazyk
FF germanistika a historie
EVS - evropská dobrovolná služba
učení, učení, učení a teď druhý rodičák v kuse…

No a pak budu doufat, že mě vezmou zpět :,(

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
29.11.12 17:34

Já jsem vyučená zahradnice a aranžerka, ale před mateřskou jsem dělala v automobilovém průmyslu jako komtrolorka jakosti a nyní jsem přes 3 roky doma na rodičáku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
27305
29.11.12 17:35

Tak já od svých 6 let nevylezla ze školy :lol:
ZŠ, gympl, roční jazykovka, VŠ PF NJ-ČJ, učitelka na SŠ 7 let před MD, za dva měsíce (od pololetí) se vracím z MD do práce-školy :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31275
29.11.12 17:36

Tak já sem odmaturovala na gymplu, na vejšku sem se nedostala, tak jsem nastoupila do práce-na městský úřad, kde jsem byla až do mateřský.
Na školu jsem ještě nějakou dobu brousila zuby, ale pak sem se na to vyprdla a zatim mě to nemrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
29.11.12 17:36

Obchodní akademie, pak v jednom z největších řetězců oblečení - začala jsem jako prodavačka, pak jsem se přes všechny pozice dostala až k vedoucí celého obchodu (u nich shop manager :mrgreen: ) pak v baru/herně provozní no a teď mateřská.. A co po ní nevím, obchody i bary mají moc dlouhé otevírací doby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
29.11.12 17:41

Já po šla po ZŠ na sportovní gympl, pak na VOŠ sociálně právní, na to roční jazykovka a od té doby co jsem vylezla dělám asistentku managementu v jedné stavební firmě (PS).. :mavam:

Příspěvek upraven 29.11.12 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11933
29.11.12 17:42

Maturita průmyslová škola obor strojírenství -zaměření ekonomické.
2roky logisticka-planovani výroby leteckých motorů
2roky vedoucí v diskontu.
přes 2roky MD, co pak těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
29.11.12 17:43

Gympl
potom učitelství pro SŠ na FFOU
teď učím flétničky u syna ve škole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
29.11.12 17:46

VŠE, jsem,,manažer,, :mrgreen: v jedné zahraniční firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
29.11.12 17:52

Gympl, VŠ UK FSV žurnalistiku (nedokončeno) a VŠ UK FF knihovnictví, pracovala jsem jako asistentka, personalistka, account manažerka v reklamce, teď spokojeně s manželem v rodinné firmě a od soboty PPM - státe konečně plať :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
29.11.12 17:57

Příspěvek upraven 05.01.15 v 16:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
29.11.12 17:59

Vyučená kosmetička.. dělala jsem prodavačku nejdřív drogérka pak hadry a nakonec v potravinách administrativa, příjem zboží.. ted jsem na rodičáku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 18:01

SOŠ obor veřejná správa

pak VŠ Geografie pro veřejnou správu…ta je bohužel nedokončená

nejdříve jsem pracovala v administrativně a teď zatím neúspěšné práci hledám

• Citovat
  • Upravit
3047
29.11.12 18:07

Já mám gympl, pak konzervatoř na bicí a vysokou - hudební výchovu a sbormistrovství pro SŠ. Učila jsem bicí na ZUŠ a hrála v divadle v operním orchestru + občas ve filharmonii a koncerty s kapelama. Teď jsem půl roku na mateřské, 1-2× do měsíce si odskočím do divadla odehrát představení, učím 4hodiny týdně na ZUŠ s tím, že když to nejde tak pošlu supl a kapely už nemám…ale doufám, že ještě někdy mít budu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat