Co jste do teď dělaly - studium, práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2762
29.11.12 18:09

Střední škola zdravotní laborant s maturitou, necelé tři roky jsem dělala ve fabrice na autorádia a pak tři roky v laboratoři :mrgreen: nyní jsem na druhé mateřské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
29.11.12 18:18

Ahoj jsem kuchar -cisnik pracovala jsem 19 let jako servirka nastovbove studium ekonomickeho zamereni kde jsem bohuzel u maturity rupla z anglictiny a jelikoz jsem tak strasny tremista nemela jsem odvahu na opravky ( no jsem blba) ted cekam prvni miminko je mi 37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
29.11.12 19:59

Já - vystudovaná obchodní akademie+ jazyková nástavba + roční studium jazyka v zahraničí a pak až do MD administrativní pozice v mezinárodních firmách i českých firmách. Jako koníček jsem měla práci s předškolními dětmi, během RD jsem si v téhle oblasti dodělala nějaké kurzy, mám teď certifikát na chůvu a na pečovatelku o děti 0-6 let, pracuju v mimoškolním zařízení pro děti od šesti měsíců a pro hlídací agentury. V administrativě se mi už po RD za podobné peníze jako jsem měla před ní nepodařilo uchytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
29.11.12 21:09

Tak já jsem studovala lékařskou fakultu, a pak rok dělala v psych. léčebně, teď jsem už rok na mateřský a plánuju se tam zase vrátit:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 21:17

Já taky anonym nechci se profláknout
takže vyučená jsem brašnář, maturitu mám textilní technolog na textilní průmce, pak rok jazykovka němčina - pak jsem pracovala jako prodavačka u větnamců, v nábytku, v bille, v autodílech a v elekru - to jsem stihla cca do 2 let po škole a to jsem si uvědomila, že tudy teda cesta nevede prostě naprosto mi ta práce nevyhovovala - pracovní doba ( to jsem byla teda ještě bez dětí :oops: ),ale věděla jsem, že jako prodavačka karieru neudělám ( pouze poznámka- odevšad jsem odešla sama, dokonce v nábytku a elektru mě přemlouvali abych zůstala a ještě mi chtěli přidat - tenkrát bez dětí a rodiny jsme si mohla dovolit konfort z práce odejít, teď už bych si to nelajzla)udělala jsem si za svý peníze kurz pracovník v sociálních službách - 3 roky pracuju u lidí s mentálním postižením a práce mě baví odskočila jsem si pouze porodit a po MD hned na půl úvazku zpět, samovzdělávám se + jezdím na kurzy. Práce mě naplňuje vidím v ní smysl, bohužel po finanční stránce je to žalostný, teď řeším jestli dálkově studovat VŠ sociální obor, nebo studovat něco jiného a to spíš jen kvůli pozdějším financím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.12 21:22

Podle nadpisu jsem chtěla napsat, že jsem právě kojila :-D

No nic. Tak já jsem vystudovala gympl a potom vysokou - farmacii. Státnice jsem dělala s velikým břichem, tudíž jsem pracovat nestihla…

• Citovat
  • Upravit
722
29.11.12 21:46

Kuchař-číšňík, v 19 jsem se chystala na nástavbové studium, zhodou okolností jsem zjistila, že jsem těhotná. Do té doby jsem pinglovala v kavárně, později za barem. Po mateřské v kuchyni domova důchodců, později ve fabrice. Teď jsem podruhé na mateřské lámu si hlavu, co se sebou a jak to bude dál. S mým vzděláním je to dost těžký, od dětí směny nemůžu a na práci ve fabrikách jak jsem zjistila už vůbec nejsem. Ráda bych měla aspoň maturitu, ale možná se trochu pdtceňuji a mám pocit, že to z dvouma dětmi prostě nedám :roll: A už jsem toho hodně zapoměla a vím. Toť vše :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.12 21:59

Chemik - teda jak jsem to četla, tak je nás tu dost :lol: (praxe ve zdravotnictví), momentálně radši ani neříkám, kde pracuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6437
30.11.12 12:08

Ahojky, já jsem ty školy látala jak se dalo :D Učňák zemědělka na 3roky, pak nástavba na 2roky a pak ještě vyšší odborná škola na 2roky :D Dělala jsem 5let v tiskárně a do toho nějaké brigádky v obchodě. Teď pracuji jako řidička z povolání už šestým rokem a brigádku jsem k tomu taky měla, jenže jsem ji už musela ukončit, protože rozvážet pečivo a tahat ty těžké bedny, to bych asi nedopadla moc dobře :? S hl. prací chci seknout od ledna, holt to budu muset nějak finančně překlepat s nemocenskou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bukulula
1.12.12 15:05

Víceleté gymnázium, VŠ přírodověda, 8 let v laboratoři )souběžně za studií), 1 rok v kanceláři jako farmaceutický posuzovatel, teď 4. rok v jiné laboratoři a teď mám roupy dodělat si dálkově VOŠ farmaceutický asistent (děti nemám, ale snad tak za rok, za dva, na mateřské chci bokem udělat tu VOŠ) - tolik teorie, pak už jen světlá budoucnost někde v laboratoři, lékárně, farmaceutické firmě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4885
2.12.12 11:47

Jen pro zajímavost, psala mi po dlouhé době spolužačka z gymplu, vystudovala managment na ekonomce a něco z biologie na přírodovědné, je MGr. a PhDr. a víte co dělá?

Má krámek s bylinkami na náměstí jednoho městečka v jižních Čechách, bydlí nad krámkem, děti mají školu a školku přes náměstí asi 200m a je naprostio šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
11.12.12 15:35

Propagační výtvarnictví (SŠ)
Anglistika a Amerikanistika (VŠ)

Povoláním jsem grafik a webdesigner. Měla jsem zálusk ještě na pozici lektora angliny na zkrácený úvazek, ale přišla mi do toho mateřská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.15 11:41

Střední škola - zdravotnický asistent, následně roční pomaturitní studium na jazykové škole. Pak jsem byla rok v práci jako asistentka na financích. Pak jsem 2 roky studovala mezinárodní vztahy, ale nedokončila. Nakonec jsem se rozhodla vrátit do zdravotnictví a teď si dodělám VOŠ oboru farmaceutický asistent. Až dostuduji tak mi bude skoro 27, takže nevím jestli nepůjdu rovnou na mateřskou. Trochu netradiční postup a lituji, že jsem to nešla studovat hned po maturitě. Už bych mohla nějaký rok vydělávat a ne být do 27 na krku rodičům (kromě roční pracovní zkušenosti), ale s tím už člověk nic nenadělá :-/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.15 11:54

Právnická fakulta UK, 10 let právnička v bance, teď mateřská

• Citovat
  • Upravit
7266
24.2.15 12:01

5 let studium politologie (z toho 2 roky kombinovanou formou), skoro 3 roky práce na HPP jako vedoucí exekučního oddělení v advokátce, do toho 2 roky večerní kurzy angličtiny, je mi 25 a teď jsem na mateřské a mám skoro 5 měsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat