Pohovor v Panerii, pracoviště Olomouc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pohovor v panerii,pracoviště Olomouc
Dobrý den,
najde se tu někdo kdo odpovídal na severu prace.cz na inzerát prodavačky pro nově otevíranou Panerii v Olomouci a byly jste pozvané na pohovor.Kde se pohovor konal jestli v Olomouci nebo v jiném městě? V inzerátu mají psané u prodavačky bydliště ideálně Praha 5,já z Prahy nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem sice na to neodpovídala, ale není to nějaká blbost aby měly napsané bydliště nejlépe Praha když prodejna sidlí v Olomouci…nebylo spíš napsana ta praha u kontaktu na nějakou osobu co má vyběrové řízení na starost? protože s tím už jsem se taky setkala..jinak se ale ozvi až se dozvíš kde má být kdyžtak pohovor by mě totiž zajímalo jak by měl člověk z prahy dojíždět neustále do olomouce do zaměstnaní
- Citovat
- Upravit
@smajlik34 píše:
Já jsem sice na to neodpovídala, ale není to nějaká blbost aby měly napsané bydliště nejlépe Praha když prodejna sidlí v Olomouci…nebylo spíš napsana ta praha u kontaktu na nějakou osobu co má vyběrové řízení na starost? protože s tím už jsem se taky setkala..jinak se ale ozvi až se dozvíš kde má být kdyžtak pohovor by mě totiž zajímalo jak by měl člověk z prahy dojíždět neustále do olomouce do zaměstnaní
V Olomouci ta prodejna ještě nefunguje, mají ji teprve v tom Olomouci otevírat. Inzerát od nich jsem už viděla jednou na tom severu a bylo to ten samy inzerat taky pracoviště Olomouc.
Je tam psané tohle u prodavačky (že oni mají jeden inzerát na prodavačky a ještě na vedoucí prodejny, obevilo se to dneska na tom severu tak jsme jim dneska napsala, předtím jsme jim nepsala že se mi ozvali z jiné práce ale ta mi nevyšla).
Pro nově otevíranou Panerii v Olomouci hledáme nové kolegyně na pozici prodavaček a zástupce vedoucí prodejny
u prodavaček vyučení, praxe na podobné pozici výhodou, časovou flexibilitu, ochotu učit se nevým věcem.
bydlište ideálně Praha 5
V případě zájmu vás na základě zaslaného CV budeme kontaktovat, prosím, připiště, o jakou z pozic máte zájem.
Informace o pozici:
Místo pracoviště: Olomouc
Typ pracovního poměru: Práce na plný úvazek
Délka pracovního poměru: Na dobu určitou
Typ smluvního vztahu: Pracovní smlouva
Požadované vzdělání: Odborné vyučení bez maturity
Zadavatel: Zaměstnavatel
Kontakt:
Zaměstnavatel:
EURECA SHOPS s. r.o.
Kontaktní osoba:
Radka Kunclová
Adresa:
Pekařská 598/1, 15500 Praha - Jinonice, Česká republika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď se sekli a nebo co mě tak jedině napadá že chtějí mít pohovor s budoucími pracovníky v Praze neboť v olomouci nemaji místo kde by mohli mít pohovor a nebo že do doby než se prodejna otevře vás chtějí zaučit v praze ale to spíš bydliště v praze na krátkou dobu jinak ta praha mi tam nesedí to jim spíše zavolat a poptat se nebo jim napsat email..ale určo to zkus se o místo uchazet myslím že to bude buď blbost nebo jen krátkodoba zaležitost to bydlení v praze
- Citovat
- Upravit
@smajlik34 píše:
Buď se sekli a nebo co mě tak jedině napadá že chtějí mít pohovor s budoucími pracovníky v Praze neboť v olomouci nemaji místo kde by mohli mít pohovor a nebo že do doby než se prodejna otevře vás chtějí zaučit v praze ale to spíš bydliště v praze na krátkou dobu jinak ta praha mi tam nesedí to jim spíše zavolat a poptat se nebo jim napsat email..ale určo to zkus se o místo uchazet myslím že to bude buď blbost nebo jen krátkodoba zaležitost to bydlení v praze
Co vím tak prodejnu Panerie mají otevřít v Olomouci v Galerii Moritz a ta galerie se otvírá 29.11.2012 v 15hod.ale nevím asi ta prodejna bude v te galerii nebo bude zvlášť jak třeba byla kavárna, ta měla svůj vchod takže nebyla závisla na pracovní době dřívějšího OD Prioru v Olomouci. Já jsem tam už na inzerát odpověďela než jsem založila tuhle diskuzi tak uvidím co se dozvím když by se mi ozvali.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit