Co jste do teď dělaly - studium, práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Studium socialnespravni cinnost - pote ihned nastup do prace na pozici zastupce reditele - soukroma firma zamerena na uklid/zelen.
Pak nastup na materskou/rodicovskou a ted kvuli rodine pracuji na castecny uvazek jako teta v soukr. skolce ![]()
- Citovat
- Upravit
Střední textilka, moc mě to bavilo ale teorie se střetla s praxí života, ale jako přivýdělek bezva. Naletěla jsem úče němčiny na střední a šla na PF JCU čj/ nj sš, po dvou letech jsem ji s ulehčením vzdala a ze setrvačnosti dostudovala bohemistiku, moc mě bavila, ale škola je mi k velkému prdu. Mezi tím jsem pracovala na baru v kavárně, náhodou skvělá práce a moc mě bavila, pak překládala nějaké smlouvy z ňéminy, rok jsem dělala v O2, to jsem myslela že umřu a nyní spokojena v malé rodinné firmě, administrativa (ačkoliv občas opravuji wc atd.
)
Kurz masáží a studium fytoterapie jako vélkýý koníček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@flaminka píše:
Tak já jsem studovala lékařskou fakultu, a pak rok dělala v psych. léčebně, teď jsem už rok na mateřský a plánuju se tam zase vrátit:)
ja jsem 3.rok doma. Strasimu jsou 3,5 a pripadam si jako na praxi v tebou zminovane lecebne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gympl, sluzka, rizeni kamionu, administrativa, RD.
Hned jak otevrou, chystam se na studium krizoveho managementu.
- Citovat
- Upravit
Gymp, hned po škole administrativa na okresním úřadu, kde sem byla až do mateřské.
Zkusila jsem si na vedlejšák dělat úklid a pracovnici infolinky ČEZu. No, zlatej úklid ![]()
- Citovat
- Upravit
Já dělala před mateřskou v sámošce a pak ve firmě na výrobu optických vláken a kabelů. Někdy na PC, někdy jsem kontrolovala kvalitu, jindy zase ve výrobě..
Jinak jsem studovala přes tři roky soukromou podnikatelskou školu, ale absolutně nechápu co jsem tam dělala. Nebavilo mě to ani trochu, nedokončila jsem. Škoda peněz. V té době jsem nevěděla celkově co chci dělat
tak jsem šla na elektrikářku. To se někdy hodí