Co k 1. výročí manželství?

21
13.6.11 23:28

co k 1.výročí manželství?

Chci se zeptat,co jste darovali svým mužíčkům na první výročí sňatku??? Máme 2 měsíčního syna a peněz na zbyt moc není ,takže např.let balonem nehrozí :lol: :think: Ale chci mu udělat radost a překvapit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
13.6.11 23:54

Nic :mrgreen: šli jsme na oběd :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
14.6.11 00:53

ja jemu trenky s legracnim potiskem on me kytku a pak jsme sli na pizzu,tenkrat taky penez nejak nebylo ale i tak to bylo hezky,na nadchazejici vyroci take hledam inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.6.11 06:56

My si zajdem do restaurace, kde jsme měli hostinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
14.6.11 07:30

My byli na večeři :lol: Nijak to neprožíváme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1961
14.6.11 07:39

Já jsem manželovi upravila a vytiskla naši společnou korespondenci od prvního dne seznámení (psali jsme si maily cca rok a půl), byl z toho úplně hotový, vrátily se pocity z té doby, jako by se znovu zamiloval :-) A pak jsem mu taky nechala udělat pár svých trochu vysvlečených fotek (ne čuňačinky, jen hezké prádlo a upravené …) a nechala to svázat do hezkého alba. Na předních stranách obou těchto spisů :mrgreen: byly fotografie ze svatby a společných chvil. Moc se líbilo, ale je to jen nápad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
14.6.11 08:19

tak tahle diskuse me zajímá:-D my máme rok od svatby 26.6. ale taky nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.6.11 08:39

My měli výročí teď v neděli :). Já jsem dostala knížku, když prý pořád jen ležím (jsem těhotná a riziková :), a byli jsme na obědě i s malým, takže fakt romantika :lol:

Překvapení žádné, bohužel, neporadím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.6.11 08:41

nedavame si darky, ale snazime se stravit spolu hezky den/vecer. Prvni rok jsme sli na pizzu. Ale co jsme delali minule, kdyz jsme meli maleho syna… si jaksi nemuzu vzpomenout :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
14.6.11 08:47

Mě to čeká až v září. A má to několik komplikací, za a) den předtím mám narozeniny, za b) v den výročí má narozeniny manželova maminka a za c) už tu s námi bude náš prcek.
Takže ani nevím, zda to nějak zvládneme. Každopádně společná večeře v restauraci asi potěší každého.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9018
14.6.11 08:52

My jsme si zaplatili noc na zámku V Hradci nad Moravicí a šli na večeři. Taky peněz moc nebylo a škudlili jsme na to, protože jsme to plánovali.
Teď slavíme 10 let a myslím, že mi manžel donese kytku a buď udělám dobrou večeři já nebo si zajdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankaslos
14.6.11 09:10

já dostala kytku s asi týdenním spožděním :-D a já mu koupila karibský rum a doutníky, převlíkla jsem se do námořnického a ať si hraje na kapitána :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16247
14.6.11 09:40

Já jsem nechala udělat manželovi obraz - puzzle z naší svatební fotky, přidala jsem datum a veršíček. Máme to zarámované v ložnici :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
14.6.11 09:49

u nás to vidím na grilovačku a flašku Bohemky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
14.6.11 09:53

My máme výročí za měsíc a půl a už s námi bude i naše prtě. Asi od ledna plánuju, že když bude hezké počasí, půjdeme se vyfotit i s malou do březového hájku, odkud máme svatební fotky. Malou chci zabalit do svého svatebního závoje. Spojíme to s obídkem v hotýlku, kde byla svatba. Byli jsme tam na oběd i na Velikonoce a provozní si nás dobře pamatovala a hned gratulovala, protože jsem už měla hodně velký pupek.
A protože má manžel den po výročí svátek a hned den po něm bude mít svátek i naše malinká, možná vymyslíme i nějaký výlet. Ale malá bude mít akorát tak měsíc, takže se toho moc vymyslet nedá. Spíš budeme tak nějak romanticky vzpomínat a užívat si, že jsme rodina :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí