Co k 1. výročí manželství?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21
14.6.11 13:20

moc děkuju za rady a tipy všem :palec: , oběd nebo večeři manžel už plánuje takže to proběhne a co bude dál no uvidíme… :dance: asi výletek nebo procházka…hmmm mám na to týden …teda ha jen do neděěle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.11 13:51

Prve vyrocie svadby je papierove, tak som manzelovi slubila rolku toaletaku :jazyk: (Chcela som ten so svadobnymi obrazkami) Ale potom sme obaja na vyrocie akosi zabudli :oops:

Takze ja som na papierovu svadbu manzelovi nekupila toaletak, na bavlnenu (druhe vyrocie) som mu nekupila trenky a na tretie som sa zabudla aj vyhrazat darcekom.

Este ze stvrte vyrocie je ovocno-kvetinove, dame si jahody so sampickom, na to uz (snad) nezabudneme :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
14.6.11 21:46
jankaslos píše:
já dostala kytku s asi týdenním spožděním :-D a já mu koupila karibský rum a doutníky, převlíkla jsem se do námořnického a ať si hraje na kapitána :mrgreen:
:palec: :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
SandraM
15.6.11 10:34

teď jsem to radila v jiném tématu, ale co udělat nějakou fotoknihu, ve které by byly fotky (nějaký „významnější“ :)) za ten celý první rok?

• Citovat
  • Upravit
5052
16.6.11 12:26

ahoj mi výročí svatby neřešíme vůbec jsme manželé dva roky a brali jsme se hlavně kvůli dceři. Předtím jsme spolu 5 let a to právě slavíme jako výročí seznámení máme to už nejak zažité víc :wink: kytka,večeře,kino dárky si nedáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí