Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj mám dva 7 leté kluky který jsou zvyklí že přes školu jdou spát v 20:00-20:15 a přes prázdniny(nebo korona prázdniny v tomto případu)tak jdou spát v 21:00-21:30 ale my jsme zvyklí že jim přečtu pohádku a vždy tak půl stránky a já na ně kouknu a jsou uspaný jenomže už čtu 14 stránku a oni ne a ne spát tak co mám dělat? Poraďte prosím.
V 7 letech bych precetla pohadku do konce, zhasla (popr. nocni svetylko, pokud pouzivate) a nechala je usnout.
@Tojsemja3 to jsme zkoušeli ale oni přiběhnou za námi a neříkám že nás otravují ale já se chci s přítelem dávat na televizi ale oni po nás začnou skákat a řvát… no a máme z toho úplný kulový.
@ugluk píše:
Napadá mě buď makový odvar nebo gumovou palicí po hlavě
Rodičům ![]()
@Kosopemi píše:
V 7 letech bych precetla pohadku do konce, zhasla (popr. nocni svetylko, pokud pouzivate) a nechala je usnout.
To jsem zkoušela ale když tam sedím tak si chcou povídat a když jim řeknu ať spí tak nechcou a jen si chcou povídat a hrát si atd
@Barca 04 píše:
To jsem zkoušela ale když tam sedím tak si chcou povídat a když jim řeknu ať spí tak nechcou a jen si chcou povídat a hrát si atd
Zapoměla jsem zmínit že když odejdu tak hnedka přijdou za námi a nechcou jít spát sami
@Barca 04 píše:
@Tojsemja3 to jsme zkoušeli ale oni přiběhnou za námi a neříkám že nás otravují ale já se chci s přítelem dávat na televizi ale oni po nás začnou skákat a řvát… no a máme z toho úplný kulový.
Me prijde, ze si z nas delas legraci. Neporadis si s jednim vecerem? A tech 7 let je vychovaval kdo? Tak snad vis, co na ne plati.
@Barca 04 píše:
Tak ať si povídají a hrají spolu. Zkuste je podplatit, když nemáte žádný respekt jako rodiče.
Šestnáctiletá ségra hlídá bráchy a ti ji narušují program s přítelem…smolík no ![]()
Jsou to děti co mají prázdniny
jsem hrozná matka ale já bych si s nima pustila film vhodný pro děti
![]()