Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nerozumím občas mým snům, jednou za čas se mi zdá, že přijíždím odněkud domů a skoro nevidím na cestu, padají mi oči, vše je rozmlžené a neskutečně nepříjemné. Stává se mi že mám občas sen kde se moje oči chovají podobně, jedno to pokračuje, že se malátně potuluji po pokoji a snažíš se to vyřešit, podruhé ležím na posteli a něco mě škrtí, vbc nemám chuť pak znovu ke spánku a všichni se diví že mám věčně přetočený spánkový režim, byl bych vděčný za každou radu, jak takovým snům předejít. Předem díky.
Čti si před spaním, mysli na něco pěkného a hlavně se říká dvě hodiny před spaním nic nejíst. Pokud to i nadále bude pokračovat, zajdi za psychologem. Třeba tě ty sny mají upozornit na to, že je něco ve tvém životě špatně. Ale těžko soudit- neznám tě. ![]()
Mně se od malička opakuje sen, že něco nestíhám. Třeba už mám někde dávno být a teprve sedím doma a zavazují si boty a to mi nejde. Taky nevím, co s tím.
@Mallorka Přesně. Mně se podobné sny opakují už několik let. Povětšinou, že jsem v práci a nestíhám. Nebo se mi často zdá, že jsem ve veliké budově.