Nerozumím občas mým snům

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
29.7.20 06:03

Sen

Nerozumím občas mým snům, jednou za čas se mi zdá, že přijíždím odněkud domů a skoro nevidím na cestu, padají mi oči, vše je rozmlžené a neskutečně nepříjemné. Stává se mi že mám občas sen kde se moje oči chovají podobně, jedno to pokračuje, že se malátně potuluji po pokoji a snažíš se to vyřešit, podruhé ležím na posteli a něco mě škrtí, vbc nemám chuť pak znovu ke spánku a všichni se diví že mám věčně přetočený spánkový režim, byl bych vděčný za každou radu, jak takovým snům předejít. Předem díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
122117
29.7.20 06:21

Čti si před spaním, mysli na něco pěkného a hlavně se říká dvě hodiny před spaním nic nejíst. Pokud to i nadále bude pokračovat, zajdi za psychologem. Třeba tě ty sny mají upozornit na to, že je něco ve tvém životě špatně. Ale těžko soudit- neznám tě. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
29.7.20 07:05

Mně se od malička opakuje sen, že něco nestíhám. Třeba už mám někde dávno být a teprve sedím doma a zavazují si boty a to mi nejde. Taky nevím, co s tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
meduzka23
29.7.20 07:43

@Mallorka Přesně. Mně se podobné sny opakují už několik let. Povětšinou, že jsem v práci a nestíhám. Nebo se mi často zdá, že jsem ve veliké budově.

• Citovat
  • Upravit
4535
29.7.20 12:12

Já věcne něco nestíhám, naštěstí jen ve snech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí