Co koupit k vánocům?

488
26.10.10 12:28

Co koupit k vánocům?

:nevim: Ahoj holky,už přemýšlím co koupit svým 18 měsíčním dvojčatům k vánocům,ale stále mi nic nenapadá.Nechci moc kupovat hračky,těch mají kopec.Co kupujete vy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21904
26.10.10 12:33

Ja kupuju zasadne hracky..z ceho jineho by deti mely radost?Sama jsem nesnasela mekke darky,to az pozdeji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
26.10.10 12:34

A taky hodne knizky teda..Kup treba Lego,jestli jeste nemate,to je hracka na nekolik let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
26.10.10 12:37

My dostaneme od jedné babičky Lego Duplo, od druhé babičky bagr a nějaké oblečení, které jsem koupila a babička mi ho proplatila, my malému budeme kupovat traktor s vlekem a asi nějaký kufřík s nářadím. Taky jsem jako malá nesnášela měkké dárky, takže dostane hračky. Malej taky miluje knížky, ale těch máme hafo. Jo a svátek má 17.prosince, tak to jsme mu s manželem objednali boby. Ještě přemýšlím nad sáňkama, ale možná budou stačit jen ty boby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 12:38

v 18ti měsících budou mít radost i z oblečení. Tedy aspoň dvojčata (synovci) to tak loni měli a Lukymu bude rok a půl taky zrovna na vánoce a manekýn je to jak hrom, takže nějaký hadérek tam bude. Jinak dostane odrážedlo enduro, k svátku dostal houpacího tygra (původě měl být taky na vánoce, ale nevydržela jsem), přikoupíme lego, máme 2 sady a nějak to nestačí :lol: . Nejspíš i nějaká knížečka, začínají ho bavit a největší radost mu asi způsobí pastelky nebo fixy. Poslední dobou by si pořád jen kreslil (v jeho případě čmáral :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
26.10.10 12:39

Jo a jak píše Lankyna, tak sáňky taky budem pořizovat. Na ty bych zapomněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
488
26.10.10 12:39

´Myslím jako koupit náké užitečné hračky,se kterými si budou hrát a bavit,knížky ty mám v plánu a to lego není špatný nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.10.10 13:13

Holky a jaky to lego?Taky bych ho malemu 18.mesicnimu poridila,ale nevim jake aby ho bavilo a vyhral si snim a nebylo tak drahe.Poslete nejake odkazy prosim.Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
26.10.10 13:18

Ad Lego Duplo:
My jsme začali tím, že jsme koupili auta s panáčky - míchačku, popeláře, hasiče, … Ze začátku taky měla obrovský úspěch různá zvířátka. Teď už dokupujeme i kostičky, něco necháme koupit k Vánocům od babiček, ale staví havně tatínek, Ondra spíš bourá… Ale investice do Dupla mi není líto, vidím všude okolo, že to dětem vydrží fakt dlouho a není to jen tak nějaký krám, se kterým si pohrají chviličku a pak se to válí někde v koutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
26.10.10 13:35

Lego duplo je super. My ho pořád dokupujeme a staví ráda celá rodina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
26.10.10 23:48

no my s manzelem dame hracky. panenku, lod se zviratky, ktere pri zmacknuti ji zabuci nebo zameci atd. podle toho, ktere zmackne (snad se je brzy i nauci), hraci stolik a odrazedlo. doufam ze se zahraje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
7.11.10 21:18

Tip

Odrážedla enduro,lego,klasický kufřík jaký byl za nás do toho si děti dávají plno věcí z jejich hračkového světu mohou sním cestovat atd.Co třeba otočné křeslo lumsik z Ikei :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.10 22:36

Lego Duplo, Leporelo nebo nějakou jinou knížku pro nejmenší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
misa.peko
7.12.12 18:17

Vánoce

Aho já nevim co mám koupit svému 13-ti letému bráchovi? Poradíte mi?

• Citovat
  • Upravit
lelili
9.12.14 14:18

mrkněte

Mrkněte na goufigi.cz tam vám poradí :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML