Modelingové agentury pro děti

23
24.10.10 10:17

Modelingové agentury pro děti

Ahoj maminky,chtela bych se zeptat jestli mate nekdo zkušenost s modelingovou agenturou pro děti.Popřípadě nějakou doporučit.Zatím jen přemyšlíme jestli malou někam přihlásit,ale chceme si nejprve o tom co nejvice zjistit.Předem děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
24.10.10 10:23

máme zkušenost z ostravskou agenturou B65, zaplatili jsme, když měla malá necelé dva roky a je jen v jejich databázi. Je to myslím, pro agenturu výhodný byznys, jen jedinkrát nám přišla pozvánka na focení a jinak musíme dodávat aktuální fotky každý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
24.10.10 10:47

Ahoj,
známý, když byla jejich dcera mála, tak taky zaplatili a je jen v jejich databázi, už je to 8 let a nikdo se jim nikdy neozval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
24.10.10 11:11

Ahoj mám zkušenosti s více modelingovými agenturami v Praze,nejvíce zkušeností mám s agenturou http://www.petrakpro3.cz/ kde je zaregistrování bezplatné, kolik malé je? U malých dětí tzn. tak do dvou let je problém, že je jich hrozně moc a rychle se mění, takže ze své zkušenosti vím, že si vybírají přednostně ty, kteří už někde něco nafotili a vědí, že s nimi nejsou problémy, neradi se pouští do nových, nejlepší je to dělat od miminka, jelikož si od malinka zvykne na fotoaparátory a prostředí toho mumraje a je zvyklé :-) ne každé dítě se totiž nechá nafotit a vydrží v klidu třeba 4 hodiny co se daná reklama nebo spot natáčí. V té výše uvedené agentuře se fotí i natáčí spoustu reklam(moje sestra dostává nabídky pořád) naposledy fotila něco pro pojištovnu AXA, předtím to bylo natáčení spotu pro kapku naděje, min týden pro nějakou německou firmu SKY, před měsícem reklama na mobilbího operátora ICE, kde reklama poběží v kanadě. U malých dětí se zároveň s nimi registrují i jejich maminky, jelikož když i vybírají dítě, snaží se většinou obsadit i maminku… Nás si se Samuelem vybrali zatím dvakrát pro nafocení katalogu pro rakouskou firmu. Kdyby si chtěla cokoliv vědět stačí se zeptat.

Jen si od toho nic moc neslibuj, dětí od 2-5 let je tam opravdu hromady a vybírají si ty osvědčené, tak aby jste nebyli zklamaní, že i ji vůbec nevybrali :-)

• Citovat
  • Upravit
7631
24.10.10 11:20

Proč rodičové dobrovolně nachávají své děti „trápit“ čtyřhodinovým focením? Neberte to jako narážku, nemyslím to zle…Když si nějaké dítko vyberou, tak dostanou rodiče za to focení zaplaceno nebo to jde do kapes agentury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
24.10.10 11:39
Kaczenka píše:
Proč rodičové dobrovolně nachávají své děti „trápit“ čtyřhodinovým focením? Neberte to jako narážku, nemyslím to zle…Když si nějaké dítko vyberou, tak dostanou rodiče za to focení zaplaceno nebo to jde do kapes agentury?

To taky nechápu :think: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
24.10.10 11:39

Kaczenko, nic ve zlém…ale ty si vážně myslíš, že by to někdo dělal ZADARMO???? 8-o 8-o 8-o
Herci, modelky,…ti všichni to přece dělají pro peníze ne proto, že mají radost, že jsou v televizi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
24.10.10 11:41

Kaczenko, já myslím, že zaplaceno jistě dostane jak agentura, tak rodiče. Nemám teda zkušenost s focením nebo natáčením dětí, ale řekla bych, že to nemusí být pro děti trápení, pokud nejde o nějakého ustrašeného mamánka a je dítě společenské…proč ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
24.10.10 11:43
vulpes píše:
Kaczenko, nic ve zlém…ale ty si vážně myslíš, že by to někdo dělal ZADARMO???? 8-o 8-o 8-o
Herci, modelky,…ti všichni to přece dělají pro peníze ne proto, že mají radost, že jsou v televizi :nevim:

To si opravdu nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
24.10.10 11:46

Taky bych řekla, že trápit se dají jen některé unylé děti, co mají omezené projevy (ale o ty zas nebude moc zájem) :nevim: Normální dítě se trápit nedá :mrgreen: Buď ho to baví nebo ty fotky/film prostě nevzniknou, protože to nejde!!! Uvědomte si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
24.10.10 11:51
Kaczenka píše:

My jsme dostali za každé focení(trvalo jedno cca 2,5 hodiny) 1000kč takže za 5 hodin si vyděláte 2000 :-) moje sestra dostává honoráře podle typu focení, nebo natáčení a museli jsme i žádat přes uřád práce a sociálního zabezpečení o povolení této vídělečné činnosti, jelikož děti nesmí pracovat a toto je bráno jako práce…

• Citovat
  • Upravit
7631
24.10.10 11:52

Dovedu si představit rozumné rodiče, kteří občas jdou a nafotí někde dítko (pro potěšení nebo radost za finační odměnu)…to je v pořádku. Ale dovedu si představit i takové, které si něco chtějí dokázat skrze své dítko a hlásí ho od agntury k agentuře nebo pobíhají od konkurzu ke konkurzu…Vůbec jsem to nemyslela jako narážku k zakladatelce nebo holkám, které mají nějaké zkušenosti s focením dětí. Trošku jsem odbočila od původního dotazu a za to se omlouvám…Ale čtyři hodiny focení by byly i pro mě dost zničující :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
24.10.10 11:56
Jeva píše:
Kaczenko, já myslím, že zaplaceno jistě dostane jak agentura, tak rodiče. Nemám teda zkušenost s focením nebo natáčením dětí, ale řekla bych, že to nemusí být pro děti trápení, pokud nejde o nějakého ustrašeného mamánka a je dítě společenské…proč ne :wink:

Už jsem byla svědkem hodně natáčení a focení, kde vystupoval malé děti cca. 3-4 rok a museli dlouho čekat potom několikrát opakovat to samé, nebavilo je to, museli poslouchat, většinou je do toho tlačili jejich rodiče. :roll: Když byla pauza dělali neuvěřitelný bordel, lítali úplně všude, režisér byl nervní, no nic moc. jedno focení bylo i venku a nebylo tam zrovna nejtepleji a přesto museli děti lízat zmrzlinu v tričkách a šatičkách nebo kratasech i když produkce a režisér byly pomalu v bundách, samozřejmě se o přestávkách dětem dával teplý čaj a oblečení, ale nedivila bych se, kdyby si z toho někdo uhnal nějakou nemoc. :roll: Mojí sestře už je 11 let a neustále se těší na jakýkoliv nový projekt a je ochotná vydržet cokoliv :-)a věřte nebo ne, ale takovéhle děti se najdou i mezi 4-6 letými, kteří jsou na focení zvyklí baví je to … Ale ne každé dítě se na to hodí..

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
24.10.10 11:58
Kaczenka píše:
Dovedu si představit rozumné rodiče, kteří občas jdou a nafotí někde dítko (pro potěšení nebo radost za finační odměnu)…to je v pořádku. Ale dovedu si představit i takové, které si něco chtějí dokázat skrze své dítko a hlásí ho od agntury k agentuře nebo pobíhají od konkurzu ke konkurzu…Vůbec jsem to nemyslela jako narážku k zakladatelce nebo holkám, které mají nějaké zkušenosti s focením dětí. Trošku jsem odbočila od původního dotazu a za to se omlouvám…Ale čtyři hodiny focení by byly i pro mě dost zničující :nevim: :nevim:

Každé focení trvá dlouho od 2-do 9 hodin, není to jen tak něco nafotit, nafocuje se jeden záběr třeba na 20× :roll: ono není moc o co stát, rodiče si větščinou myslí, že je vyberou přijdou vyfotí a odejdou, ale tak to rozhodně není, stráví se na tom celý den, a po celou dobu musí být rodiče dětí do 15 let celou dobu přítomní… :roll:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
24.10.10 11:59
vulpes píše:
Taky bych řekla, že trápit se dají jen některé unylé děti, co mají omezené projevy (ale o ty zas nebude moc zájem) :nevim: Normální dítě se trápit nedá :mrgreen: Buď ho to baví nebo ty fotky/film prostě nevzniknou, protože to nejde!!! Uvědomte si to…

Právě že i normální dítě se dá trápit když mu stojí tatínek nebo maminka za zadkem a vyhrožuje :-( a jsou některé které to dělají a dělali b pořád :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML