Vtipné výroky našich dítek

7631
22.10.10 14:51

Vtipné výroky našich dítek

Existují situace, kdy Vaše dítko pobavilo nečekaně okolí? Myslím tím vtipné hlášky nebo roztomilé trapasy, které způsobily děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
cher
22.10.10 14:59

Můj syn se učil fotit na mobilu a moje mamka mu řekla, tak vyfoť mě, no a on ji zabral úplně zblízka a ona, jak to viděla, řekla, no já vypadám, radši to smaž a on jí řekl- Vidíš, babino a s tímhle obličejem chodíš po světě. :lol:

• Citovat
  • Upravit
7631
22.10.10 14:59

Tak napíšu, jak náš synek minulý týden 2× zaperlil. 1)Vybalujeme nákup, malý vytáhne sprcháč a s ďábelským smíchem zvolá: „Pedel tatovi umyjem“ 2)Z obýváku slyším hrozné rozčilování :„Dopčic, dopčic“ Podívám se tam, malý sedí na odrážedle, plácá rukama do kolen a volá:„Nemám kde zapakovat“ 3)Teď si ještě vzpomínám, jak dcera kamarádky ještě s jednou holčičkou si v pěti letech hrály na porod. Jako z nějakého filmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
22.10.10 15:02
sieta.m píše:
Můj syn se učil fotit na mobilu a moje mamka mu řekla, tak vyfoť mě, no a on ji zabral úplně zblízka a ona, jak to viděla, řekla, no já vypadám, radši to smaž a on jí řekl- Vidíš, babino a s tímhle obličejem chodíš po světě. :lol:
..a co na to babička? :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.10.10 15:04
Kaczenka píše:
sieta.m píše:
Můj syn se učil fotit na mobilu a moje mamka mu řekla, tak vyfoť mě, no a on ji zabral úplně zblízka a ona, jak to viděla, řekla, no já vypadám, radši to smaž a on jí řekl- Vidíš, babino a s tímhle obličejem chodíš po světě. :lol:
..a co na to babička? :lol: :lol: :lol:

Ta je veselá kopa, tak to všude dává k dobru :-D a ještě mi vyprávěla, jak malej jednou u ní byl a díval se, jak se líčí a ptal se jí, co dělá a ona, že si maluje pusu a on na to, že to zná, že mamka se taky maluje, ale druhá babička ne, že ta nosí stejnou pusu co na doma i na venek :lol:

• Citovat
  • Upravit
14335
22.10.10 15:12

Tak já jsem zažila šok včera :-D :-D .
Malý mně volal z pokojíku, nešla jsem hned, protože někdy volá, že mi chce ukázat hračku nebo tak a zrovna jsem něco vařila. Mám ho ještě na plenkách, ale už zkoušíme kakat i čůrat do nočníku a chci ho tak během 14 dní odplenkovat. To na úvod.
Tak já jdu do pokojíka, protože se začal vztekat a málem mně omylo. On leží na posteli, zasraný, celé záda nohy a břicho, na zemi servané punčocháče a posraná plenka, zamastěný celý kobere, on na posteli na dece - ještě že si tam dal podložku a rval si čistou plenku mezi nohy že se mi přebalí, ale nešlo mu to. :-D :-D :-D Jak chudák zápasil s čistou plenkou, tak si ceou nálož rozmastil po celém těle i na podložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
22.10.10 15:13
kvaček píše:
Tak já jsem zažila šok včera :-D :-D .
Malý mně volal z pokojíku, nešla jsem hned, protože někdy volá, že mi chce ukázat hračku nebo tak a zrovna jsem něco vařila. Mám ho ještě na plenkách, ale už zkoušíme kakat i čůrat do nočníku a chci ho tak během 14 dní odplenkovat. To na úvod.
Tak já jdu do pokojíka, protože se začal vztekat a málem mně omylo. On leží na posteli, zasraný, celé záda nohy a břicho, na zemi servané punčocháče a posraná plenka, zamastěný celý kobere, on na posteli na dece - ještě že si tam dal podložku a rval si čistou plenku mezi nohy že se mi přebalí, ale nešlo mu to. :-D :-D :-D Jak chudák zápasil s čistou plenkou, tak si ceou nálož rozmastil po celém těle i na podložku.
šiš to by mě omylo :zed: Šlo to z toho koberce? :lol:
  • Citovat
  • Upravit
14335
22.10.10 15:19

jsme trochu nemocní, tak má kašovité, takže to bylo rozmazané kde se dalo, ale šlo to.. Ale nevěděla jsem, jak reagovat, jeslti mu vynadat a nebo ho pochválit :mrgreen:
Přece se sám snažil přebalit :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
22.10.10 15:56

Naše Agnes se ted naučila říkat „r“ a hrozně si to užívá, takže ho dosazuje i tam kam nepatří, prostě všude jde je hláska „l“ dosazuje „r“. Onehdá povídá, že miminko od prasátka je sere :mrgreen: a dneska seděla u pohádky a najednou mi říká: „Mamko, já už umím žíkat rrrrrr, dívej - prrrrd,prrrrrrrrd, prrrrrrd“

A děsně si užívala jak jí to hrrrčí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
22.10.10 16:05

Náš Kuba perlil v létě u našich, když jsme pekli buřty. Děda se jmenuje Petr, to na okraj. A Kuba zcela vážně pronesl: No Péťo to snad nemyslíš vážně, takový malý buřt? Dej mi větší!

A nebo se mu vysype náklad z auta a povídá mi: To je neštěstí, to je neštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
22.10.10 16:21

:D:D
Náš Mates říká dost často tátovi taky jménem. Jednou jsme jeli autem a Maty z ničeho nic začal křičet:" No Markuuu zastav,jede ti tam auto!!" :mrgreen:

Pak jednou jedl oběd,já odešla na chvíli do kuchyně a když jsem se vrátila,tak rýže byla po celým stole,tak říkám: „No Máťo,vždyť je ta rejže uplně všude!“ A on na mě:" Mám tě přece ráda,tako to tady hážu…No tak mi pomoz ty moje hrdinko!" :lol:

Povídáme si s Matym o narozeninách,říkám: „Tobě budou tři a mě dvacet tři, to už jsem stařena,co?“ Maty:" Nééé,ty jsi stará paní Nezbytová!" (Toy story)

..No perlí neustále :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.10.10 16:42

:lol: :pankac:
holky,tak jak jsme se pobavila teď u hlášek vašich dětí,to se mi už dlouho nestalo,až jsme zapomněla,jaké měli hlášky ti mí kluci-dnes už dospělí
ty děcka nemaj chybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
22.10.10 16:50

Podobná diskuse už tu byla:

https://www.emimino.cz/…rankovani/5/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucka.Nes
22.10.10 17:43

Ahoj,ty děti jsou prostě úžasný.Našemu jsou čerstvě dva,takže s mluvenim začíná,ale když se koupal a uhodil se do loktu,řekl kulva…A taky si hrál v pokojíku a slyším jak si tam sám říká:máma,táta tˇukat :-) Což asi pochytil z našeho plánování na večer :hug:

• Citovat
  • Upravit
7631
22.10.10 18:51

Některé příběhy psané našimi dětmi ani ten nejlepší komik nevymyslí :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat