Vtipné výroky našich dítek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18144
22.10.10 19:05

My máme čerstvoý výrok ze včera - dělala jsem s 10letou dcerou úkoly a napsala „vydět“ :roll: Tak říkám, je to vyjmenované slovo? Anča: to je předpona vy. Tak se ptám: Takže existuje slovo „dět“? A existuje to ještě s jinýma předponama? Což jsem neměla dělat - náš sedmileťák zahlásil: Jasně, „prdět " a "smrdět“ :lol: :lol: Takže propříště, k předponám si přiřaďte nové pr- a smr- :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
22.10.10 19:46
Eliška píše:
My máme čerstvoý výrok ze včera - dělala jsem s 10letou dcerou úkoly a napsala „vydět“ :roll: Tak říkám, je to vyjmenované slovo? Anča: to je předpona vy. Tak se ptám: Takže existuje slovo „dět“? A existuje to ještě s jinýma předponama? Což jsem neměla dělat - náš sedmileťák zahlásil: Jasně, „prdět " a "smrdět“ :lol: :lol: Takže propříště, k předponám si přiřaďte nové pr- a smr- :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
22.10.10 19:59

Ukazovala jsem svojí dceři svoji mamku na fotce v dobách, kdy se vdávala. To bylo v osmdesátých letech a máma měla na hlavě místo vlasů děsný květák a na očích kostěné brýle se zatmavenými skla. Sama se za ty fotky dnes stydí. No a povídám malé: to je babička. A Linda mi povídá. To neni babička, to je škaredá paní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
22.10.10 21:13

Tak to nás Kuba taky pěkně perlí.byli jsme všichni 4 na náměstí,kde bylo plno lidí a náš Kuba prohlásil úplně vážně:„co tady děláme sami všichni?“.a nebo když je s babi a já mu volám tak mi místo pozdravu hlásí:„su tady“, popř.„seme na chatě“(místo jsme na chatě)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
22.10.10 21:20

kacabus: Maty říká: Sete doma? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.10.10 21:23

Luky je na mluvení ještě malý, ale byl krmit s mojí mamkou slepice a když se vrátili, tak říkám…byla tam slepička? A on na to pička pička. Už teď se těším, až bude víc rozkecaný a budou se ty hlody z něj sypat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
22.10.10 22:41

Jj…seme,sete…doma!! a ted jsem si vzpomněla…manžel přilítl domů s tím,co mu vykládám…že šli kolem holčičky a Kuba říká,že holčička má pipitku.já mu(manželovi) říkala,že ho nic takového neučím.za dva dny jsme šli spolu ven a on ukazuje na věšák a že chce pipitku…byla to čepička:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
22.10.10 22:47

Dneska v 7 večer,jsem dělala že spím a Lucka/2 a půl) ke mě přiběhla a řekla:mami nespi,´dělám kafe nebo když jsme na dvorku a když potřebuje čůrat,tak nechce jít na nočník a to je vždycky:mamíííííí čůrat na anál(kanál prostě říct nechce,jinak mluví docela dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
22.10.10 22:49

Holky, já si tyhle hlášky zapisuju, protože tohle se fakt nebude opakovat, například, tuhle mi mladoch 4 roky, říkal, mami, zavři ty oči pořádně, křečkovitě! A nebo byli se školkou v minozoo, a říkal, mami, byli tam dva páfi (pávi) a jeden se jmenoval krocan!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
22.10.10 23:03

Jedna aktuální:
Kubík a táta si prohlížejí fotky.
Táta: „A co to tady jíš, Kubíku?“
Kubík: „To je řízek, tati.“
Táta: „A byl ten řízek dobrej?“
Kubík: „Byl, moc dobrej. Ale už jsem ho vykadil.“

Taky si je archivuju.

Jinak si myslím, že dost často by nás ty hlášky měly donutit k zamyšlení, jak mluvíme my sami - viz ta pedel a kuva :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.10.10 23:07

Asi před pul rokem jsem jela z malim někam autem.Vjel mi do cesty nějakej závodník a já říkám KOKOT a malej křičí kde je táta :lol: (opravdu mu kokote ale neříkám)
Nedávno zas moje maminka říká Matyáškovi když si koupila nějaké nové džíny-Matyášku jak vypadám(proto že ví že mě furt říká na tuhle otázku pěkná pěkná :lol:a on na ní tak zkoumavě kouká a pak se usmál a říká pěknej ksicht :mrgreen: (nevim kam na to chodí)

Příspěvek upraven 22.10.10 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
22.10.10 23:08
kacabus píše:
Jj…seme,sete…doma!! a ted jsem si vzpomněla…manžel přilítl domů s tím,co mu vykládám…že šli kolem holčičky a Kuba říká,že holčička má pipitku.já mu(manželovi) říkala,že ho nic takového neučím.za dva dny jsme šli spolu ven a on ukazuje na věšák a že chce pipitku…byla to čepička:-)
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.10.10 23:09

„Maminku nepíchá pan doktor, maminku píchá hroch!“
Vysvětlení: 1) Chodila jsem 3 měsíce na gyndu na injekce a brala jsem 2 letého syna s sebou, 2) skákal mi po noze malým gumovým hrochem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
22.10.10 23:14

Téměř tříletá dcera mé kamarádky si přinesla z hlídacího centra slovo pí.., takže jí maminka vysvětlovala, že pí.. se neříká, že pokud chce něco takového říct, tak ať použije šmarjápanno. No a malá teď všude hlásí, že „pí.. neeee, šmarjápanno joooooo“
Tak jsme si z toho i my doma vzali ponaučení a místo čehokoliv nevhodného, co by mohly slyšet uši juniora (i když mi občas na moje „všiml sis že ti maminka něco říkala“ řekne „sem hluchej“), používáme šmarjápanno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
22.10.10 23:14

:lol: :lol: musím se smát, když to tady čtu, taky přidám. Babička se navlékala do stahovacích punčoch a mladej to viděl a říká: ježíš, to je hnusný :oops: nebo v parku u pomníčku se ptal co to je, tak jsem mu vysvětlovala, že je to pomníček vojáků, co padli za války, a on: tady byly Hvězdný války? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí