Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Taky si hodně píšeme.minulý týden jsme si to pročítali a váleli jsme se smíchy.už se těším na hlášky Matýska.ale jsou slova,který už říká správně,ale schválně je říká ‚postaru‘.třeba tuen,tuták,pom,atítek-tunel,tučňák,strom,František…
18ti měsíční sousedovic klučina říká svojí novorozené sestřicče babi…znamená to Gábi
No, vtipné to moc není, ale strašně roztomilé ![]()
delice píše:![]()
musím se smát, když to tady čtu, taky přidám. Babička se navlékala do stahovacích punčoch a mladej to viděl a říká: ježíš, to je hnusný
nebo v parku u pomníčku se ptal co to je, tak jsem mu vysvětlovala, že je to pomníček vojáků, co padli za války, a on: tady byly Hvězdný války?
Hvězdný války
![]()
Gabčulka píše:delice píše:Hvězdný války![]()
musím se smát, když to tady čtu, taky přidám. Babička se navlékala do stahovacích punčoch a mladej to viděl a říká: ježíš, to je hnusný
nebo v parku u pomníčku se ptal co to je, tak jsem mu vysvětlovala, že je to pomníček vojáků, co padli za války, a on: tady byly Hvězdný války?
![]()
![]()
Hvězdný války pobavili i přítele
![]()
kvaček píše:
Tak já jsem zažila šok včera![]()
.
Malý mně volal z pokojíku, nešla jsem hned, protože někdy volá, že mi chce ukázat hračku nebo tak a zrovna jsem něco vařila. Mám ho ještě na plenkách, ale už zkoušíme kakat i čůrat do nočníku a chci ho tak během 14 dní odplenkovat. To na úvod.
Tak já jdu do pokojíka, protože se začal vztekat a málem mně omylo. On leží na posteli, zasraný, celé záda nohy a břicho, na zemi servané punčocháče a posraná plenka, zamastěný celý kobere, on na posteli na dece - ještě že si tam dal podložku a rval si čistou plenku mezi nohy že se mi přebalí, ale nešlo mu to.![]()
![]()
Jak chudák zápasil s čistou plenkou, tak si ceou nálož rozmastil po celém těle i na podložku.
Mám dost, normálně tu brečím smíchy, a to doslova
Nevím, jestli je to tou dvojkou vína, co jsme si s tátou dali, ale i tak supr historka a šikovné dítko… že děkuji za pobavení
![]()
Ahojky-taky jsem tu poprskala smíchy monitor.Pište dál-je to super. ![]()
Jo,ještě si vzpomínám jak kámošky Filípek u oblíkání pronesl:Já mám tak velký péro,že se mi nevejde do slipů ![]()
Nedavno s Emcou cekame na autobus,drzim ji v naruci,protoze uz pomalu prijizdi a ona z niceho nic do ticha zahlasi:taky mam pipinku,jako mama,i peta(prsa) mam,tata ma zas pindoua
,zastavka narvana lidmi se pekne bavila ![]()
tak vas taky jdu pobavit, hlasek mame hafo, jen skoda, ze je nemam vsechny zapsane..
ale nedavno jsem delala kure, solim ho, Martinka sleduje, vezmu sladkou papriku a Martinka rika: no mami, ted tam dej tu papriku, nebo to bude chutnat jako sracka
kouknu na ni, rikam coze????? a ona, mmmmm promin, jsem myslela sedacka (jako naznacovala mi, ze to rekla rychle, ze to proste jenom vyznelo jako sracka
)
nebo porad neco chtela z katalogu, ktery si prohlizela a ja uz se neudrzela a rikam: ty jo ale dej uz mi s tim pokoj… Martinka: ne .. vyhruzne jsem se na ni podivala, tak to pochopila a situaci zachranovala takto: dam ti predsin
a tady vam davam jako bonus ukazku, kdyz se vola babicce
http://www.youtube.com/watch?…
filad píše:…porad neco chtela z katalogu, ktery si prohlizela a ja uz se neudrzela a rikam: ty jo ale dej uz mi s tim pokoj… Martinka: ne .. vyhruzne jsem se na ni podivala, tak to pochopila a situaci zachranovala takto: dam ti predsin
tak vas taky jdu pobavit, hlasek mame hafo, jen skoda, ze je nemam vsechny zapsane..
ale nedavno jsem delala kure, solim ho, Martinka sleduje, vezmu sladkou papriku a Martinka rika: no mami, ted tam dej tu papriku, nebo to bude chutnat jako srackakouknu na ni, rikam coze????? a ona, mmmmm promin, jsem myslela sedacka (jako naznacovala mi, ze to rekla rychle, ze to proste jenom vyznelo jako sracka
)
nebo porad neco chtela z katalogu, ktery si prohlizela a ja uz se neudrzela a rikam: ty jo ale dej uz mi s tim pokoj… Martinka: ne .. vyhruzne jsem se na ni podivala, tak to pochopila a situaci zachranovala takto: dam ti predsina tady vam davam jako bonus ukazku, kdyz se vola babiccehttp://www.youtube.com/watch?…
Ahoj, ještě přidám další našeho rozumprda. Chtěl bych se jít podívat na tu mandli- Babička si vozí mandlovat cejchy. A nebo na pouti, mami, můžu jít na ten autogram? ![]()
Onehdy jsem tady na „brněnském severu“ stál na zsatávce MHD, byla tam se mnou babička s vnoučkem a vnučkou (školkáčci) a ten klučina byl strašně horkokrevný, chodil tam jenom v mikině. Babička chtěla, aby si oblekl fleecovou bundičku, držela mu ji za zádama a čekala, až dá ruce do rukávů. On místo toho povídá: Babi, no ty jsi vážně nemožná, copak nevíš, co je dneska moderní…? ![]()
Synek mi včera vyhrožoval, že mi dá smradlavou ponožku na hlavu
Vrátil se od babičky a byl na něm zanechán vliv mého nezodpovědného bratra
No, dostal vyhubováno, už mu bylo domluveno. Snad to zapomene dřív, než půjde do školky ![]()