Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Co fondue? Když koupíš ten kombinovaný, který má navíc keramický kotlík, dá se v tom dělat i čokoládové fondue, které děti milují. My děláme fondue s kamarádama hodně často, masové a sýrové a děti jsou z toho vždycky nadšené.
Já ho dostala od kamarádky taky je 30-ti nám ![]()
ještě já bych ocenila třeba paní na úklid
pokud investuješ 1500 má měsíc čisto ![]()
Mně by třeba potěšilo, kdyby mě kamarádka pozvala někam do klubu- zatančit si… a zajistila hlídání- dohodla to s manželem i s celodenní dospávkou druhý den ![]()
Potom by mě udělal radost monchhichi( ale kamarádka je asi nesbírá)- takže nějakou blbůstku, co má ráda..
Šperk, ale tos vlastně psala, že ne
.
jizvíková píše:
ještě já bych ocenila třeba paní na úklidpokud investuješ 1500 má měsíc čisto
To kdybych dostala od kamarádky, myslela bych si, že mi chce naznačit, že by to u mě potřebovalo uklidit ![]()
Ale když to nevyjde na wellnes víkend, co třeba jen večer zajít s kamarádkou do nějakého areálu -vířivky, sauny..
A pokud chceš vyloženě něco na památku možná bych fakt vybrala nějakou drobnost třeba od toho swarovskeho ![]()
Mě by potěšil třeba diář filofax, ale záleží na tom co kamarádka dělá. Jestli by ho vůbec užila…
Molky, večer s ní nikde vyrazit nemůžu,jsme přestěhovaní cca 50 km,takže když pojedu,budu muset vzít aspoň mladší dítě sebou,můj muž určitě hlídat nebude,abych já šla na mejdan.Ani bych to po něm nechtěla.
A když budu hlídat jí,tak zas budu slavit její narozeniny sama
,a pak budem muset šupajdit domů. ![]()
Kallkapa píše:jizvíková píše:
ještě já bych ocenila třeba paní na úklidpokud investuješ 1500 má měsíc čisto
To kdybych dostala od kamarádky, myslela bych si, že mi chce naznačit, že by to u mě potřebovalo uklidit
Naznačit,jo,já bych si myslela,že si o mě myslí,že jsem prase - bez rukavic
.No má 2 +1,ještě né zcela vybavený,tak to není potřeba.
Mně se líbí ta myšlenka sehnat hlídání a vytáhnout ji za kulturou (divadlo atd).
To by maminku od dětí určitě potěšilo, kultura nám chybí… teda, většinou na ni moc času není.. ![]()
Zozole píše:
Co fondue? Když koupíš ten kombinovaný, který má navíc keramický kotlík, dá se v tom dělat i čokoládové fondue, které děti milují. My děláme fondue s kamarádama hodně často, masové a sýrové a děti jsou z toho vždycky nadšené.
Já ho dostala od kamarádky taky je 30-ti nám
Jé taky pěkný nápad.
jj,ten fondovač je taky super nápad,ale jaksi už mi přesahuje cenový rozsah
- ten lepší.
Uvažovala jsem nad dig.fotorámečkem,sama jsem taky jeden dostala,ale pak mi došlo,že nevím,zda má foťák,a kupovat foťák za takovou cenu,mě příjde teda blbé,to by byl šunt. ![]()
Ahoj,
fotorámeček je sice pěnkný dárek, ale co jsem u koho viděla, tak nakonec stojí někde v koutě, práší se na něj a není zapnutý. Takže škoda peněz.
Co ji koupit např. hodinky nebo mp3 přehrávač? to by udělalo radost mě. Nejlepší by bylo to hlídání na noc a někam vyrazit, ale to nejde, škoda. Nebo ji zaplať poukaz do nějakého obchodu s oblečením a ať si vybere něco sama.
janisska píše:
Co nechat vyrobit fotoknihu se společnýma fotkama…
to je super nápad! Pokud máte hodně společných fotek, určitě bych se tím nechala inspirovat.
A nebo mě ještě napadá, pokud je kamarádka trochu „akční typ“, nějaký zážitek. Já bych třeba seskok padákem rozhodně neocenila, jelikož bych strachy umřela, ale vím, že plno lidí by si to moc přálo. A nemusí to být přímo seskok, navíc je to drahé, ale něco podobného
Na netu bys určitě našla plno tipů.
Třeba poukaz na masáž, čokoládová lázeň a nebo něco podobného. Do 1500 se vejdeš.