Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tarena píše:
Ja si to zive predstavila, a pak jeste solarni energii, jak chyta slunce v poledne
V zimě trochu nepraktické. ![]()
@aiwwa píše:
V zimě trochu nepraktické.
A proto jsou vsichni v zime zpruzeli.
@aiwwa píše:
Twl, ty raději neraď v tématech kterým nerozumíš.
Pokud něco funguje jinak, než jak má (slabší výkon), tak to může být vybitými baterkami/nedostatečným nabitím, pokud to na baterky funguje (není důvod, aby mastidllo na buchtu nešlo zapojit do sítě).
Neradil jsem, ptal jsem se.
@AlexanderKahnweiler píše:
Pokud něco funguje jinak, než jak má (slabší výkon), tak to může být vybitými baterkami/nedostatečným nabitím, pokud to na baterky funguje (není důvod, aby mastidllo na buchtu nešlo zapojit do sítě).
Ne, opravdu to není na baterky.
Za mne v pohode dotaz. Jen mne to donutilo premyslet nad alternativnimi moznostmi nabijeni
Takže do sítě?
Je tam dobíjecí akumulátor který se nedá vyměnit.
Mělo by to nasávat, bylo to vynalezeno pro blaho žen. Solární by byl super, třeba v Karibiku byste ho nikdy nevybily, konečně někdo, kdo vydrží celou věčnost
![]()
@aiwwa píše:
Je tam dobíjecí akumulátor který se nedá vyměnit.
Lze ho ale dobít. Problém může být v nedostatečném nabití.
@Venetia píše:
Má to takový divný srkavy zvuk?
Ja si koupila wominazer s tím, že ho můžu vrátit, když se mi to nebude líbit. A taky že jsem ho vrátila.
není nad normální ibrujici malý přikládaci
@aiwwa píše:
Twl, ty raději neraď v tématech kterým nerozumíš.
Hele, to je regulérní a validní rada. Baterky/ nízké nabití aku…
@Tarena píše:
Ja si to zive predstavila, a pak jeste solarni energii, jak chyta slunce v poledne
Jak je zatažíno, tak nebude roztažíno…? Zatracenej grýndýl.
@Cizinka 999 píše:
Ja si koupila wominazer s tím, že ho můžu vrátit, když se mi to nebude líbit. A taky že jsem ho vrátila.není nad normální ibrujici malý přikládaci
Jestli v tom eshopu pracuje nějaký úchyl, tak si u toho vráceného zboží může přijít na své.
![]()