Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat jaké to má byt? Mám doma ale nic to nedělá. Čekala jsem ze to bude sát ale prijde mi ze to jen pulzuje ale nijak to klitoris nesaje 😃 tak buď jsem divná já nebo je to vadný kus. Čekala jsem ze to přiložim a budu v sedmém nebi. Ale přiblížila jsem a furt jsem čekala co to má dělat ale nic extra jsem necítila
Nemá to více stupňů intenzity? Třeba si to jen musíš nastavit tak, aby ti to vyhovovalo, nevím, ale běžně to mívá více stupňů rychlosti, atd ![]()
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat jaké to má byt? Mám doma ale nic to nedělá. Čekala jsem ze to bude sát ale prijde mi ze to jen pulzuje ale nijak to klitoris nesaje 😃 tak buď jsem divná já nebo je to vadný kus. Čekala jsem ze to přiložim a budu v sedmém nebi. Ale přiblížila jsem a furt jsem čekala co to má dělat ale nic extra jsem necítila
Má to takový divný srkavy zvuk?
@Venetia píše:
Má to takový divný srkavy zvuk?
Ještě, aby se to startovalo gulášovkou…
@Dahlia0409 píše:
Nemá to více stupňů intenzity? Třeba si to jen musíš nastavit tak, aby ti to vyhovovalo, nevím, ale běžně to mívá více stupňů rychlosti, atd
Mně teda přijde docela drsný už ten první stupeň, neumím si představit že to někdo zapne třeba na trojku ![]()
@Serpentini píše:
Mně teda přijde docela drsný už ten první stupeň, neumím si představit že to někdo zapne třeba na trojku
Tak každá to vnímá jinak, tohle neznám osobně, tak právě nevím, ale jistě tam bude více nastavení
Nebo to dává špatně, že nic necítí ![]()
@Ivan PPZ píše:
Ještě, aby se to startovalo gulášovkou…
Mně něco takového koupil milenec, ale taky to moc na mně nepůsobí oproti tomu co mám já a ještě mi vadí ty zvuky…čím vyšší stupeň, tím horší zvuk
@AlexanderKahnweiler píše:
Zkoušela jsi jiné baterky? Pokud to teda je na baterky.
Na kličku ![]()
Promin, to se nedalo ![]()
@AlexanderKahnweiler píše:
Zkoušela jsi jiné baterky? Pokud to teda je na baterky.
Twl, ty raději neraď v tématech kterým nerozumíš. ![]()
Nema to sat, ale prave tukat, pulzovat. Muzes zkusit to prikladat ruzne, ale podle me ti to proste nevyhovuje. Mozna kdyz zvysis intenzitu tak mit orgasmus budes, ale bude to az neprijemny.
@aiwwa píše:![]()
![]()
Ja si to zive predstavila, a pak jeste solarni energii, jak chyta slunce v poledne ![]()