Co má dělat satisfyer?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
4.1.24 18:10
@AlexanderKahnweiler píše:
Jestli v tom eshopu pracuje nějaký úchyl, tak si u toho vráceného zboží může přijít na své. 8) :mrgreen:
@AlexanderKahnweiler píše:
Jestli v tom eshopu pracuje nějaký úchyl, tak si u toho vráceného zboží může přijít na své. 8) :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: Ale prý ne hned se to posíla na likvidaci
  • Citovat
  • Upravit
109513
4.1.24 18:11
@Ploskutáček píše:
Mělo by to nasávat, bylo to vynalezeno pro blaho žen. Solární by byl super, třeba v Karibiku byste ho nikdy nevybily, konečně někdo, kdo vydrží celou věčnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No taky myslím, proto těm co raději vibrace to nic neříká…je náhražka oralu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
4.1.24 18:12
@Ploskutáček píše:
Mělo by to nasávat, bylo to vynalezeno pro blaho žen. Solární by byl super, třeba v Karibiku byste ho nikdy nevybily, konečně někdo, kdo vydrží celou věčnost :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To je naprostý nepochopení. Používá se hlavně večer / v noci. Tedy když není světlo. A vzhledem k tomu, že se většinou ženy vlastnictvím něčeho takového nechlubí, tak to většinou uloží někam do šuplíku a nebudou to vystavovat na okně celý den, aby se to nabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109513
4.1.24 18:12
@Cizinka 999 píše:
Ja si koupila wominazer s tím, že ho můžu vrátit, když se mi to nebude líbit. A taky že jsem ho vrátila. :lol: není nad normální ibrujici malý přikládaci

Souhlas..může být i větší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5031
4.1.24 18:18
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat jaké to má byt? Mám doma ale nic to nedělá. Čekala jsem ze to bude sát ale prijde mi ze to jen pulzuje ale nijak to klitoris nesaje 😃 tak buď jsem divná já nebo je to vadný kus. Čekala jsem ze to přiložim a budu v sedmém nebi. Ale přiblížila jsem a furt jsem čekala co to má dělat ale nic extra jsem necítila :(

ano, má to vytvářet podtlak:D Kupoval jsem to a obdarovaná si to nemůže vynachválit. ale s*re jí, že se udělá moc rychle:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.24 18:20

@Dahlia0409 dala jsem to na max a přijde mi ze to nic nedělá 😂 ten zvuk to má i to jako jede ale ikdyz to dam třeba na břicho tak nic kromě nějakých vibrací necítím :D a na klitorisu jsem to měla na max a nic to proste nedělalo :D dávala jsem si to i na bradavku a necítila jsem žádný podtlak nic jen to vibruje jakoby :D

• Citovat
  • Upravit
5031
4.1.24 18:26
@Anonymní píše:
@Dahlia0409 dala jsem to na max a přijde mi ze to nic nedělá 😂 ten zvuk to má i to jako jede ale ikdyz to dam třeba na břicho tak nic kromě nějakých vibrací necítím :D a na klitorisu jsem to měla na max a nic to proste nedělalo :D dávala jsem si to i na bradavku a necítila jsem žádný podtlak nic jen to vibruje jakoby :D

tak to vím co s tím je!!!

je to rozbitý:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
4.1.24 18:29
@aiwwa píše:
Je tam dobíjecí akumulátor který se nedá vyměnit.

Do roku 2028 by měly mít všechny přístroje vyměnitelnou baterku, jestli tam bude patřit i pan Srkač, těžko říct - ekologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@Cizinka 999 píše: :lol: :lol: :lol: Ale prý ne hned se to posíla na likvidaci

Jaká škoda! :mrgreen: Ty ženský to beztak asi vyčistí. Ale takový úchyl by si podle jména a příjmení mohl zákaznici na FB najít a podle toho, jak vypadá, pak k tomu výrobku přistoupit. 8) Ale tohle je moc úchylný i na mě.

@Anonymní píše:
@Dahlia0409 dala jsem to na max a přijde mi ze to nic nedělá 😂 ten zvuk to má i to jako jede ale ikdyz to dam třeba na břicho tak nic kromě nějakých vibrací necítím :D a na klitorisu jsem to měla na max a nic to proste nedělalo :D dávala jsem si to i na bradavku a necítila jsem žádný podtlak nic jen to vibruje jakoby :D

Je to dostatečně nabité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
@Prof. Farnsworth píše:
To je naprostý nepochopení. Používá se hlavně večer / v noci. Tedy když není světlo. A vzhledem k tomu, že se většinou ženy vlastnictvím něčeho takového nechlubí, tak to většinou uloží někam do šuplíku a nebudou to vystavovat na okně celý den, aby se to nabilo.

A proto je ten grýndýl a vše okolo FVE tak neoblíbené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12474
4.1.24 18:30
@Anonymní píše:

A na jakou část těla to přikládáš? Nakresli to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
4.1.24 18:35
@Ploskutáček píše:
A na jakou část těla to přikládáš? Nakresli to!

Chyba, jak každý ví, bez fotky to nerozhřešíme :-) To zase bude sprcha… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.24 18:40
@Anonymní píše:
Mohu se zeptat jaké to má byt? Mám doma ale nic to nedělá. Čekala jsem ze to bude sát ale prijde mi ze to jen pulzuje ale nijak to klitoris nesaje 😃 tak buď jsem divná já nebo je to vadný kus. Čekala jsem ze to přiložim a budu v sedmém nebi. Ale přiblížila jsem a furt jsem čekala co to má dělat ale nic extra jsem necítila :(

A jaký přesně máš? Já měla 2 a tam to bylo jednoduché a a i blahých pocitů jsem s ním dosáhla jednoduše, ale dosloužil a teď mám 3 a tam jsou 2 režimy, jdou i nakombinovat, jde se vracet zpět v intenzitě, ale trvalo mi, než jsem na to přišla, jak to celé funguje a asi mi nesedne úplně jako 2, protože je to na. mě zbytečně složité. Je třeba si možná i pohrát s úhlem přiložení a tak, když po minu intenzitu, pak také můžeš zkusit zvlhčit,,každopádně že by to dokázalo vytvořit podtlak, či to umělo sát podobě jako odsávačka (mléka, hlenů), to ne, nicméně dráždí (klitoris) vlastně bezkontaktně, jak píšeš, spíš to pulzuje.

• Citovat
  • Upravit
12474
4.1.24 18:42

Jenom abych si ujasnil termity a rozšířiil obzory - satysfier a womanizer jsou dva marketingové názvy pro téže zařízení, tedy ženský paralyzér?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118537
4.1.24 18:42

@AlexanderKahnweiler ty jsi fakt divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí