Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:
Zakladatelko, tak to je fakt ale mimoň on.
U nás chci víc já a manžel chodí brzy spát, takže mám od něho nakázáno být buď v 9 v pelechu nebo mám utrum. Zní to drsně, ale kdybych se nesnažila a v 11 něco chtěla, tak by mi usnul a byla bych nespokojená. Taky mě někdy štve, že není spontánnost a tak, já se musím jít osprchovat první a pak hlásit, že je devět, aby si mě všim, ale tak co už…
Zkus mu říct nějak hezky, že se s ním taky chceš milovat, ale hned po uložení dětí. Je nerealistickej, když on chce víc a ještě se nesnaží ty chvilky vytvořit… A 3× týdně mi přijde teda dost se 2 dětma. My tak jednou týdně a dala bych si říct 2×.
S těma vyholenýma pipinama bych mu teda dala!
2 děti a sex tolikrát týdně? Téda klobouk dolů. Na to bych neměla ani chuť ani sílu
Tvůj chlap je hlupák že ti to vyčítá.
Ženský děkuju mooc za podporu a názory. První děcko chodí mezi 18 a 19 hod. spát, ten starší školou povinný ve 21 hod, takže by nebyl problém mít sex po tomto čase. Neříkám, že není, ale jinak se kouká na televizi a nebo je hospůdka. A já osobně neznám také žádný pár co by to měl každý den. Sama nechápu kde to bere. Když je mezi námi klid, tak je 2,3 do týdne, ale samožřejmě když jsme rozhádání, tak i měsíc není. Nevim jemu 30 a já jsem jeho 4 partnerka. Za to já jsem těch partnerů měla o dost více a asi mi to teť dává sežrat, nevím (chyba byla, že jsem mu vůbec co říkala)On má povahu po mamince - generál i v práci je takovej. Všichni musí poslouchat tak je v pohodě, ale jakmile někdo řekne něco co mu nevoní, tak je zle. Musí mít ve všem pravdu. To oholení to mu hned tak neodpustim. Dost mě to vzalo a ranilo. On už ten sex ani řešit nechce, prý je to pořád dokola a abych řekla pravdu, tak ani já. Mele si pořád tu svojí písničku. I jsem mu říkala, ať si nějakou najde když je táák nespokojenej (vim, ještě řeknete, že ho ženu k jiné), ale já fakt nevim co už mu na ty jeho řeči mám říct. Taky jsem mu řekla, ať si třeba vypomůže sám, když je tak neukojený, že nebude první ani poslední co si to dělá. On, že ho to nebaví a na co má pak mě. No to bych mohla napsat knihu. Je ale asi chyba ve mě. Nemám takovou tu správnou povahu a dát mu co proto.
Nedávej si to za vinu…
i když… já bych si o takového chlapa neopřela ani kolo natož to mít s ním děti a bydlet s ním.Snad se vám to něak vyřeší.Drž se ![]()
Takže on tě má jenom na š*kání a když to není, tak jsi na nic??
![]()
Zajímavý životní postoj - takový vyzrálý.. ![]()
a náhodou jednu přes tlamu by nechtěl.
Uáááá to je hovádko rozmazlený. Přidat práce ubrat chleba. ![]()
IvaV píše:
a náhodou jednu přes tlamu by nechtěl.Uáááá to je hovádko rozmazlený. Přidat práce ubrat chleba.
je, to je skoro jak u nas
- pred ditetem byl sex pry daleko lepsi (jsem tehda usilovne plodilaa snazila jsem se, aby nemel dojem, ze to delam jen kvuli decku, priznavam)
me na tom stve, ze ikdyz ja sex nechci, tak se ja musim snazit, aby byl.
Ty punčochy nosíš, aby se on vyrajcoval, nebo to chce on??
To jsou věci
Nechápu takový vztahy.
Lizbeth píše:
To jsou věciNechápu takový vztahy.
to chce on, aby mu to vecer dobre. bez sexy obleceni mu to nejde.
Anonymní píše:Lizbeth píše:to chce on, aby mu to vecer dobre. bez sexy obleceni mu to nejde.
Jojo, ano tak si připadám, že jsem dobrá jen na sex. On ho staví ve vztahu na prvním místě. Já tedy ne! Je mi jasný a vím, že je sexuální život důležítý a musí si v něm ty dva rozumět, ale pro mě jsou důležity jiné věci. Je rozmazlenej. To už jsem ale věděla na začátku vztahu, jen jsem k tomu nepřikládala takový význam. Jedináček není, ale mezi sourozenci je dost velký rozdíl, takže byl vychovanej jako poslední a jaksi i sám, takže je zvyklí mít vše. Přitom, ale umí makat, je na na něj zas spolehnutí i o děti se umí postarat, když je nouze. Tak já fakt nevím proč se takhle chová a dokáže být v tomhle směru tak vulgární. Stále tichá domácnost ani náznak toho, že by měl snahu se udobřit a omluvit se. Ale já jsem už tak ztoho unavená, že mi to je fakt jedno, jestli ta tichá domácnost bude týden nebo měsíc. Vím není to dobrý, ale já neustoupim. Ještě, že mám ty děti. Víte, kdybych byla sama, tak už jsem od něj pryč. Nejsem taky dokonalá to ani není nikdo, ale nikdy bych si k němu nedovolila to co on. Je přeci ve vztahu nějaká úcta, pochopení, tolerantnost a spousta dalších věcí.
kecačka píše:Anonymní píše:Lizbeth píše:to chce on, aby mu to vecer dobre. bez sexy obleceni mu to nejde.
![]()
![]()
![]()
jezis , ja jsem rada, ze se zvladnu navlect do obleceni bez skvrn od jogurtu, kasicek, rymicky a nutroiuse
Anonymní píše:
je, to je skoro jak u nas - pred ditetem byl sex pry daleko lepsi (jsem tehda usilovne plodilaa snazila jsem se, aby nemel dojem, ze to delam jen kvuli decku, priznavam)me na tom stve, ze ikdyz ja sex nechci, tak se ja musim snazit, aby byl.
- chce casteji sex
- aby byl ten den sex, musim jiz od rana nosit puncochace tak, aby byly videt
To si děláš srandu?Co budeš nosit až ho omrzí punčocháče?To budeš před dětma lítat v podvazcích,botách na platformě a s bičem v ruce
?Sice děti dělají hodně,ale co je moc to je moc.Buď tě obdivuji,že s někým takovým můžeš být,nebo nechápu-sama nevím
Zakladatelko, tak to je fakt ale mimoň on.
, ale tak co už…
U nás chci víc já a manžel chodí brzy spát, takže mám od něho nakázáno být buď v 9 v pelechu nebo mám utrum. Zní to drsně, ale kdybych se nesnažila a v 11 něco chtěla, tak by mi usnul a byla bych nespokojená. Taky mě někdy štve, že není spontánnost a tak, já se musím jít osprchovat první a pak hlásit, že je devět, aby si mě všim
Zkus mu říct nějak hezky, že se s ním taky chceš milovat, ale hned po uložení dětí. Je nerealistickej, když on chce víc a ještě se nesnaží ty chvilky vytvořit… A 3× týdně mi přijde teda dost se 2 dětma. My tak jednou týdně a dala bych si říct 2×.
S těma vyholenýma pipinama bych mu teda dala!