Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na rovinu. Nemá cenu okolo toho chodit. třeba i jeho něco trápí.
Já jsme na poličku čekala 3 roky. Udělal to, až když měl nůž pod krkem - skoro doslova.
Víš, on není vztah pořád stejný. Prochází určitýma fázema. Ta zamilovanost je krásná, ale nevydrží. Pak už je to hodně o lásce, porozumění a umění spolu mluvit - o všem.
Příspěvek upraven 15.02.11 v 21:49
Natvrdo, bez obalu a stručně. Jinak to nepochopí - je to přece chlap a ne ženská. Hodně odvahy ![]()
lemaz píše:
Na rovinu. Nemá cenu okolo toho chodit. třeba i jeho něco trápí.Já jsme na poličku čekala 3 roky. Udělal to, až když měl nůž pod krkem - skoro doslova.
Víš, on není vztah pořád stejný. Prochází určitýma fázema. Ta zamilovanost je krásná, ale nevydrží. Pak už je to hodně o lásce, porozumění a umění spolu mluvit - o všem.
Příspěvek upraven 15.02.11 v 21:49
No, teď právě zjišťuji, že partner moc „řešit“ a bavit se o nepříjemných věcech neumí…vše vidí jako v pohodě, miluje mě a pořád dokola…někdy mám pocit, že mi řekne radši něco hezkýho než aby si se mnou sedl a probral to… ![]()
no, tak to uz nejsi amater ![]()
no bud nenapadne naznacis nebo primo reknes, ale pozor, chce to i taktiku, jinak si budete jen vycitat a pohadate se, coz je velice nekonstruktivni ![]()
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku… ![]()
A máte s tím některá zkušenost? jak na tohle chlapi reagujou??? ![]()
palošek píše:
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku…
No, ta polička je asi to nejmenší…to byl spíš příklad snažení předtím a teď
ale hlavně mě mrzí ten celkový přístup…nezájem o nic…nechuť ke všemu…
No, dnes už ho nechám a zítra si promluvíme…moc díky holky ![]()
Polička byl jen příklad, tak je to u chlapů se vším. Důležité je mluvit přímo a otevřeně. Jsem vdaná skoro 12let, jsou období iniciativy a snahy něco dělat i období lenosti a čumákování na"hokej". Ono je to takové v každém vztahu (asi) ![]()
Nejlepší vztah: hluchý muž a slepá žena
![]()
Ale každý chlap je jiný, však uvidíš po rozhovoru
![]()
palošek píše:
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku…
Doplním - přiděláš, prosím, ZÍTRA tu poličku?
Ten časový údaj je velice, velice důležitý ![]()
Angua píše:palošek píše:Doplním - přiděláš, prosím, ZÍTRA tu poličku?
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku…![]()
![]()
Ten časový údaj je velice, velice důležitý
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku…![]()
![]()
Tak tohle u nás nefunguje
Musí to udělat hned a já musim asistovat (jak? vzít ho za tričko, připravit nářadí, poličku a namalovat na zeď kam jí chci) aby to udělal ![]()
![]()
S tím časovým údajem mě to pobavilo
ale je to svatá pravda ![]()
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit…začínám být skleslá a zoufalá…
Mám přítele, který je skvělej, pracovitej, šikovnej…tedy aspoň ještě nedávno mi takový připadal…známe se už dlouho, ale žijeme spolu teprve dva a půl roku…jde o to, že když jsme spolu začali žít, pomohl mi hodně doma, když bylo potřeba přidělat poličku, nebyl to problém…nebyl problém nic co se týče oprav a pod…byl takový „aktivní“…občas uvařil, sám od sebe vynesl koš, nechával mi hezké vzkazíky na lednici a pod…poslední dobou mi ale přijde, že strašně zlenivěl…večer přijde z práce, dá si večeři, sedne k televizi…na procházky ho musím pomalu nutit…občas ještě uvaří, vyluxuje (sám od sebe)…ale poličku už slibuje přidělat 14 dní, popel z krbu jsem nakonec taky musela vynést já, protože jinak by ho asi nikdo nevynesl..prostě mi přijde, že už žije jen pro jídlo a TV…už ani do sexu se mi nechce, jako by ztratil přitažlivost…přitom ještě nedávno stačilo, aby se mě dotkl a byla jsem vzrušená a moc se mi to líbilo…dnes se modlím, abychom si lehli a šli spát…
Co mám dělat? jak mu naznačit, co mě trápí? Jak začít tohle nepříjemný téma, abych se ho nějak nedotkla nebo aby mě špatně nepochopil? Prostě mi přijde, že tak nějak o vše ztratil zájem…je pravda, že toho má v práci teď víc, ale zase má o den víc volna než míval…a ani já toho v práci nemám málo a vše zvládám…příchodem domů pro mě práce nekončí…kdežto on přijde, sedne a konečná
Dokonce si klidně lehne na gauč ve svetru, v kterým byl v práci a je schopen v něm jít ještě druhej den do práce
Chjooooo…čím to, že už o sebe tolik nedbá???
Jak v něm zase najít tu přitažlivost? jak mu to říct?