Jak začít nepříjemné téma?

Anonymní
15.2.11 21:39

Jak začít nepříjemné téma?

Ahoj holky,
potřebovala bych poradit…začínám být skleslá a zoufalá…

Mám přítele, který je skvělej, pracovitej, šikovnej…tedy aspoň ještě nedávno mi takový připadal…známe se už dlouho, ale žijeme spolu teprve dva a půl roku…jde o to, že když jsme spolu začali žít, pomohl mi hodně doma, když bylo potřeba přidělat poličku, nebyl to problém…nebyl problém nic co se týče oprav a pod…byl takový „aktivní“…občas uvařil, sám od sebe vynesl koš, nechával mi hezké vzkazíky na lednici a pod…poslední dobou mi ale přijde, že strašně zlenivěl…večer přijde z práce, dá si večeři, sedne k televizi…na procházky ho musím pomalu nutit…občas ještě uvaří, vyluxuje (sám od sebe)…ale poličku už slibuje přidělat 14 dní, popel z krbu jsem nakonec taky musela vynést já, protože jinak by ho asi nikdo nevynesl..prostě mi přijde, že už žije jen pro jídlo a TV…už ani do sexu se mi nechce, jako by ztratil přitažlivost…přitom ještě nedávno stačilo, aby se mě dotkl a byla jsem vzrušená a moc se mi to líbilo…dnes se modlím, abychom si lehli a šli spát… :cry:

Co mám dělat? jak mu naznačit, co mě trápí? Jak začít tohle nepříjemný téma, abych se ho nějak nedotkla nebo aby mě špatně nepochopil? Prostě mi přijde, že tak nějak o vše ztratil zájem…je pravda, že toho má v práci teď víc, ale zase má o den víc volna než míval…a ani já toho v práci nemám málo a vše zvládám…příchodem domů pro mě práce nekončí…kdežto on přijde, sedne a konečná :-( Dokonce si klidně lehne na gauč ve svetru, v kterým byl v práci a je schopen v něm jít ještě druhej den do práce :nevim: Chjooooo…čím to, že už o sebe tolik nedbá???

Jak v něm zase najít tu přitažlivost? jak mu to říct?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
15.2.11 21:47

to je tvuj prvni dlouhodoby vztah, ze??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
15.2.11 21:48

Na rovinu. Nemá cenu okolo toho chodit. třeba i jeho něco trápí.

Já jsme na poličku čekala 3 roky. Udělal to, až když měl nůž pod krkem - skoro doslova.

Víš, on není vztah pořád stejný. Prochází určitýma fázema. Ta zamilovanost je krásná, ale nevydrží. Pak už je to hodně o lásce, porozumění a umění spolu mluvit - o všem.

Příspěvek upraven 15.02.11 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.2.11 21:49

Natvrdo, bez obalu a stručně. Jinak to nepochopí - je to přece chlap a ne ženská. Hodně odvahy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 21:49

Měla jsem 4 vztahy…ten poslední byl 6tiletý…a teď tento… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.11 21:52
lemaz píše:
Na rovinu. Nemá cenu okolo toho chodit. třeba i jeho něco trápí.

Já jsme na poličku čekala 3 roky. Udělal to, až když měl nůž pod krkem - skoro doslova.

Víš, on není vztah pořád stejný. Prochází určitýma fázema. Ta zamilovanost je krásná, ale nevydrží. Pak už je to hodně o lásce, porozumění a umění spolu mluvit - o všem.

Příspěvek upraven 15.02.11 v 21:49

No, teď právě zjišťuji, že partner moc „řešit“ a bavit se o nepříjemných věcech neumí…vše vidí jako v pohodě, miluje mě a pořád dokola…někdy mám pocit, že mi řekne radši něco hezkýho než aby si se mnou sedl a probral to… :think:

• Citovat
  • Upravit
14047
15.2.11 21:54

no, tak to uz nejsi amater :-D
no bud nenapadne naznacis nebo primo reknes, ale pozor, chce to i taktiku, jinak si budete jen vycitat a pohadate se, coz je velice nekonstruktivni :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.11 21:57

Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.11 21:57

A máte s tím některá zkušenost? jak na tohle chlapi reagujou??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.2.11 21:59
palošek píše:
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku… :-D

No, ta polička je asi to nejmenší…to byl spíš příklad snažení předtím a teď :roll: ale hlavně mě mrzí ten celkový přístup…nezájem o nic…nechuť ke všemu… :think: :nevim: No, dnes už ho nechám a zítra si promluvíme…moc díky holky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2639
15.2.11 22:08

Polička byl jen příklad, tak je to u chlapů se vším. Důležité je mluvit přímo a otevřeně. Jsem vdaná skoro 12let, jsou období iniciativy a snahy něco dělat i období lenosti a čumákování na"hokej". Ono je to takové v každém vztahu (asi) :-D
Nejlepší vztah: hluchý muž a slepá žena :lol: :lol: :lol:
Ale každý chlap je jiný, však uvidíš po rozhovoru :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
15.2.11 22:11
palošek píše:
Clapovi se musí říct vše přímo, on neumí číst ženské myšlenky. Žádné chtěla bych, abys přidělal poličku… ale přidělej prosím poličku… :-D

Doplním - přiděláš, prosím, ZÍTRA tu poličku? :lol: :lol: :lol: Ten časový údaj je velice, velice důležitý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.11 22:22
Angua píše:
palošek píše:
Doplním - přiděláš, prosím, ZÍTRA tu poličku? :lol: :lol: :lol: Ten časový údaj je velice, velice důležitý :lol:
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
15.2.11 22:22
Angua píše:
palošek píše:
Doplním - přiděláš, prosím, ZÍTRA tu poličku? :lol: :lol: :lol: Ten časový údaj je velice, velice důležitý :lol:

Tak tohle u nás nefunguje :cert: Musí to udělat hned a já musim asistovat (jak? vzít ho za tričko, připravit nářadí, poličku a namalovat na zeď kam jí chci) aby to udělal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
15.2.11 22:23
Angua píše:
palošek píše:

S tím časovým údajem mě to pobavilo :-) ale je to svatá pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria